@chris_g Η ταχύτητα του δείκτη. Στις ρυθμίσεις, πάνω πάνω, έχει αναζήτηση. Γράψε ταχύτητα δείκτη,. Η. , δείκτης, θα σου εμφανιση επιλογές. Δεν το έχω μαζί μου, τώρα..
@chris_g το πρωτο πραγμα, ελεγξε την ταχυτητα δεικτη. αν είναι στο μεγιστο, τοτε.. ? και ο @Thracia, ειχε προτεινει ένα dark theme, αλλα το εχασα, .. λογω φλασαρισματος…. αν θελει να το ανεβασει..
Xiaomi's Anti-Rollback Explained: How to avoid bricking your phone MIUI 10 AntiRollBack : Πως μπορείτε να αποφύγετε το Brick της συσκευή σας ! εδω ειναι.
όπως εχει γραφθει σε προηγουμενα post, to anti 1, δεν ειναι πρόβλημα. εγω φλασαρα global stable , από global dev, me anti 1,,, νομιζω από 4 και πανω, είναι πρόβλημα. την ιδια ρομ εχουμε. τα xiaomi, είναι μικρη επιστημη, γιαυτο και το αγχος. Γενική Συζήτηση για το Mi 8 - Dipper αυτό: στην καινουργια ρομ, που θελουμε να βαλουμε, πως βρίσκουμε το anti της ρομ ??
διαβασα στο google, ότι anti 1, δεν είναι πρόβλημα, νομιζω ότι από 4, 5 κλειδωνει και υπαρχει πρόβλημα κλπ ηδη το φλασαρα σε global stable, mi flash tool.
Παράθεση από alvin1983: “Θα μας τρελάνεις??? Ο @SoNik+ τι σού έβαλε το link πάνω τσάμπα? Το είδες καθόλου? Για δες το bigota. ” Οταν είδα το link του @SoNik+ Το είχα φλασαρει 2 φορές ήδη. Στο bigota.d.com, δεν μπορώ να μπω στο site ?
Παράθεση από Deadcpu: “Παράθεση από sakis112: “Περασα την ΟΤΑ, πάλι έχει.. διαφημίσεις. ” Revoke access MSA app δοκίμασες? ” Αν θέλεις, δώσε το link, για το app.
Γι'αυτό έψαχνα για ρομ, από το official site. Το bigota το θεωρώ αξιόπιστο, αλλά δεν μπόρεσα να το βρω, πχ bigota.com, στην αναζήτηση δεν το δείχνει, δώστε ένα λινκ. Τώρα βγήκα έξω, δεν το έχω μαζί μου.
Παράθεση από SoNik+: “Παράθεση από alvin1983: “Αν πατήσετε στο Google αυτό που ψάχνετε τα βγάζει μπαμ μπαμ. Μια απλή αναζήτηση είναι. Μη τα περιμένετε στο πιάτο. Download Official MIUI ROMs for Xiaomi Mi8 (dipper) - Xiaomi Firmware ” Πολυ σωστος αλλα η 8.12.20 λειπει απο κει (οχι τιποτα αλλα ηθελε την last ο φιλος πιο πανω) ” Παράθεση από SoNik+: “Παράθεση από alvin1983: “Αν πατήσετε στο Google αυτό που ψάχνετε τα βγάζει μπαμ μπαμ. Μια απλή αναζήτηση είναι. Μη τα περιμένετε στο πιάτο. Download O…