Παράθεση από Vasilis Semertzidis: “Παράθεση από sakis112: “Xiaomi MIUI Official Forum Οδηγίες. ” Μπορεις να μπεις λιγο στο i.mi.com να συνδεθεις με το λογαριασμο σου, να πας λιγο στο find my device και να μου δειξεις τι επιλογες σου εχει? Αν θυμαμε καλα μεσα εχει μια επιλογη reset password/pin ” Το νέο password πρέπει να έχει 8 τουλάχιστον αριθμούς, γράμματα.
Φλασαρισμα την global dev, πάλι ζήτησε κωδικό. Κάτι άλλο συμβαίνει !!!!!!!!!!!!!!!! Twrp δεν έχω φυσικά. Η χάλασε το κινητό. Αυτά, θα τα παρατήσω, θα πάω στο καφενείο.. καφέ κλπ
Κατεβασα την global stable, είναι fastboot rom, και το φλασαρα με το mi flash tool, ήταν επιτυχές. Στο στήσιμο του κινητού, μετά το wifi password, μου ζητάει έναν κωδικό, με ένα αριθμητικό πληκτρολόγιο. Δεν έχω ιδέα τι είναι, ούτε μου ξανατυχε. Έβαλα το xiaomi id, του λογαριασμού μου, τίποτα. Μια γνώμη ??
MOFI Elegant Smart Flip Leather Stand Case For Xiaomi Mi 8 Από εδώ το πήρα, την προηγούμενη έκδοση, Λογικά πρέπει και το καινούριο να έχει μαγνητακι (???) Ρίξε και ~ 2€, ναχεις tracking number..
Παράθεση από kbougiouklis: “Υπάρχει καμία περίπτωση, να ασχοληθεί κάποιος με το κακόμοιρο το cappu (mi pad 3) και να του φτιαξει μια ρομ με miui 10 dev ή stable με ελληνικά? Είδα οτι οι Ιταλοί έχουν κανονικά multilingual rom την τελευταια dev (8.11.22). Δεν θελω να βαλω την δικια τους, εμεις γιατι το σνομπαραμε ετσι? ” αν γινεται, δωσε το link του Ιταλικου φορουμ.. ( το εχω το tablet ).
Για το 4G plus Πιθανόν να είναι πρόβλημα hardware, Πιθανόν software. Δεν έχει διευκρινιστεί.. , αλλά κάποιοι που πήγαν Αγγλία, Κύπρο, είπαν ότι είχε,, είχαν ανεβάσει screenshot.