ειναι πιο γρηγορο το κινητο. αν φλασαρεις καινουργια ρομ, θα εχεις το κερνελ .. απο την ρομ. με twrp, ενα αρχειο .zip ειναι. φαινεται στο μενου- ρυθμισεις , ποιο κερνελ εχεις..
1ο. Global version,, έχει κλειδωμένο bootloader , πολύγλωσσο, όλες τις γλώσσες. Συνήθως δεν το πειράζουμε. 2ο. China version, έχει κλειδωμένο bootloader , γλώσσες αγγλικά, κινέζικα. Αν ξέρεις καλά αγγλικά , το αφήνουμε έτσι. Και το δικό μου ήταν china version, oποτε το ξεκλείδωμα του bootloader , ήταν μονόδρομος, για να περάσω αρχικά global rom, με φλασαρισμα με το mi flash. Τώρα το έχω ροοτ, custom rom. Παρέλαβε πρώτα, τα παιδιά εδώ , έχουν οδηγούς, τι πρέπει να κάνετε. Αν το κινητό είναι china…
Δεν νομίζω να έχει σχέση ο κερνελ, σε μένα δουλεύει σωστά,, νομίζω ότι ο .16 , ήταν πιο γρήγορος. ( Σε άλλο κινητό, lenovo pha2 pro, με άκουγαν με αντίλαλο, και καλού κακού, άλλαξα καφενείο, για έναν μήνα...).
Παράθεση από Tasos12koufales: “Καλημέρα στην ομάδα ενεργοποίησα το WiFi calling και VoLTE δουλεύουν κανονικά. Με την ρομ 8.11.15 απο xiaomi.eu με τον kernel του milouk 1.9 ” Τασο, έχω την xiaomi.eu stable To μαύρο θέμα, από πού το κατέβασες,. ένα link ?