@flxas Ο κερνελ του @milouk δουλεύει σωστά. Πώς τον πέρασες ? Με το twrp ? Έχω ρομ από το xiaomi.eu Ένα λινκ για να κατεβάσω τον κερνελ ? Έχει κατανάλωση μπαταρίας ?
Δεν ξέρω τι δεν δούλεψε σωστά. Πρώτη φορά μου συμβαίνει. Έχω twrp, και φυσικά έκανα install την ελληνική, με ένα φλασάκι, με καλώδιο otg. , Νομίζω έγραψε στο twrp, με κόκκινο γράμματα, κάτι για ... mount.
1. Μπείτε στο TWRP μέσω του Fastboot ή πατώντας το κουμπί Volume + και το κουμπί τροφοδοσίας 2. Πηγαίνετε στο Wipe -> Advansed Wipe -> τικαρετε τα System, Dalvik / ART Cache, Cache, Data, Internal Storage - σύρετε για να τα διαγράψει -> Έξοδος από το κύριο μενού Μην διαγραψετε το Persist 3. Πηγαίνετε στην επιλογή Wipe -> Format Data -> yes Προσοχή μετά από αυτή τη διαδικασία όλα τα αρχεία από την εσωτερική μνήμη του τηλεφώνου θα διαγραφούν! Μην ξεχάσετε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας για ό…
ειναι china version, ξεκλειδωσα bootloader, αυτο που ρωταω ειναι¨: επειδη η global stable και η xtrv stable , ειναι ιδιες : 10.0.2.0, αν μπορω να την περασω, χωρις να εχω προβλημα με το anti roll. αυτο ρωταω, και εχω εμπειρια απο φλασαρισμα, twrp κλπ
Ειχα παλιά mi max, έχω εμπειρία από φλασαρισμα. Ρωτάω, επειδή η global stable είναι η 10.0.2.0, και Η xtrv είναι επίσης 10.0.2. Μήπως έχω προβλήματα με το ~~ antirool ???