Το πιο σημαντικό! Είναι να κατεβάσετε την σωστή Ρομ!! Να μην είναι για άλλο μοντέλο. Επίσης ελέγξτε αν ο ΗΥ, βλέπει το μι 8. Πρέπει όταν το συνδέεις, να βλέπει τους φακέλους που έχει το μι 8.
@Nikos Artopoulos Την πέρασες την κινεζική Ρομ ? Αν ναι, μήπως δείχνει σήμα 4G+ ??? Επίσης παρήγγειλα από το oppomart, θήκη mofi, 9$, μπας και δουλεύει το smart cover.
@makis1024 Όταν φλασαρω κινεζική, για να κλειδώσει το bootloader, εγώ Ξέρω, επιλογή το κάτω δεξιά, flash and lock,,, ( στο mi flash tool). Είναι λάθος ??
Ασ το διευκρίνιση ένας Με την fastboot cn,,, επιλογή η stable , H , developer ???? Και εγώ νομίζω γίνεται επιλογή,, μόνο με την κινεζική!!!, Το flash and lock,, αυτό ξέρω,. Όχι ότι δίνει την εντολή μετά ... oem lock ????
Ρε παιδιά εγώ νομίζω ότι επιλέγεται η κάτω δεξιά επιλογή, στο mi flash tool, ,, flash and lock ????????? Και πήρα σήμερα θήκη από το estation, πάλι δεν δουλεύει το ενεργό πορτακι ,( smart cover), τι να πω.
Τα παιδιά από εδώ το φόρουμ, μπορούν να σε βοηθήσουν με το team view. Το ίδιο είχαν κάνει και σε μένα. Θέλει 2 μήνες αναμονής, για ξεκλείδωμα bootloader,,? ????, (αφού τον κλειδωσεις)
Η αλλαγή Ρομ , δεν είναι τόσο ρίσκο. Εγώ θέλω 5 λεπτά να κατεβάσω την Ρομ, και άλλα 3 να φλασαρω. Θέλει να έχεις εμπειρία στα xiaomi, ( μια μικρούλα επιστήμη).
Πραγματικά έχει επιλογή smart cover, σε μένα είναι τσεκαρισμενη, οπότε προφανώς φταιει η θήκη. Παρήγγειλα από το estation , Θεσσαλονίκη. Θήκες για κινητά iPhone - Xiaomi- LG - Samsung | OEM Mirror Clear View Luxury Black (Xiaomi Mi 8)
Καινούριο τηλέφωνο, έπρεπε να υποστηρίζει 4G plus. Τέλος πάντων. Official θήκη, που να δουλεύει, ως ενεργό πορτακι, ( ανοίγεις το κάλυμμα, ανοίγει η οθόνη,, και το αντίθετο), υπάρχει ?
Παρθενικη χρήση για το mi 8, ( το αγόρασα πριν 2 μήνες). Έβαλα χώρα την Γαλλία, και πρόσθεσα το face unlock. Η έλλειψη 4G+, βγάζει μάτι. Έχω official global stable.