στο δικο μου, προσεξα επιφανειακη γρατσουνια, 2 εκατοστα, που δεν ξερω πως εγινε, και δεν φαινεται στο τεστ χρωματων της οθονης, και θελω να το δωσω, επειδη εχει μικρο πλατος, και δεν το χρησιμοποιω. >>> PM.
Xiaomi MIUI Official Forum,, Xiaomi Mi 8 Latest Global Stable Version Fastboot File Download αυτο θελεις ? κατηργησε το mi flash tool, και ξανα περαστο την τελευταια εκδοση. σε μενα φλασαρε σε 2 δευτερολεπτα,,, που φυσικσα δεν γινοταν, θελει περιπου 3 λεπτα.
Παράθεση από Xristos Andreou9: “Παράθεση από chrisnik: “Αφου δεν εχεις ξεκλειδωσει πως θα την πςρασεις μεσω fastboot?? Εκτος κ αν δεν καταλαβα καλα... ” Μαλλον εγω ειπα κατι λαθος ισως.. Εννοω να την περασω με το MIflash οπως περασα την china dev στην αρχη για να το ξεκλειδωσω! ” εσυ , αν καταλαβα, παρελαβες με ξεκλειδωτο bootloader, και περασες κινεζικη για να κλειδωσει ο bootloader. Τωρα δεν δουλευιε το mi flash tool. οταν ξεκλειδωσεις το bootloader με τον δικο σου λογαριασμο.
Ειχα custom Tωρα πέρασα official rom. Οι stable είναι οι σταθερές, με τα λιγότερα θέματα. Κράτα αυτήν που έχεις, να μην σε επηρεάζω, το κινητό δεν το πολυχρησιμοποιω...
Δεν το ήξερα, ότι πειράζουν την fastboot rom, με το norepad++ Αφού πέτυχε, δεν έχει ς ποια πρόβλημα, νομίζω περιμένεις, για ξεκλείδωμα. Το κινητό, είναι στα Αγγλικά? Το bootloader κλείδωσε????? με την κινεζική ρομ ?
@pados1002 Το αρχείο, η κινεζική Ρομ είναι tgz??? Αποσυμπίεση με 7z, H ,winrar, παίρνουμε έναν φάκελο, και άνοιξε έναν φάκελο στον C, πχ M, και copy paste τον φάκελο. Διπλό αριστερό κλικ, να ανοίξει το αρχείο στον φάκελο Μ. Και πάρε την διαδρομή του φακέλου Μ. Νομίζω, πρέπει να έχει τσεκαρει και το usb de.., apo developer opions.