kane μια επανεκκινηση τον ΗΥ, πρεπει να είναι πρόβλημα στους drivers. βασικα εγω θα εκανα.. στο βασικη συσκευή συστηματος,, { στο τελος κατω, εχει παλι κιτρινο τριγωνο ? }, δεξι κλικ, και ενημερωση προγράμματος οδηγησης, από το windows update, (την 1η - πανω επιλογή), μηπως δουλεψει..
κατηργησε το mi flash, kai ξανα εγκατασταση απο το official site to ekane και σε μενα αυτο, μην βαζεις μπετα mi flash.. C:\X\dipper_global_images_V9.5.13.0.OEAMIFA_20180714.0000.00_8.1_global , οταν φλασαρα την global, κανει 2,3 λεπτα
Παλιά όταν μου ζητάει password to twrp, νομίζω ,, πατούσα το cancel,, η , έσερνα δεξιά το κάτω βέλος. Και η ερώτηση: Υποστήριζει 4G+ ? Έστειλα sms, (cosmote),, 4G στο 1333, και μου απάντησαν, ότι είναι ενεργοποιημένη ήδη. Αλλά δεν έχει 4G+, όπως sony, huawei Δείχνει 4G
recovery-TWRP-3.2.2-0711-XIAOMI8-CN-wzsx150.img - Google Drive Παράθεση από gregory_gr: “Προσπαθησα τωρα να βαλω twrp3.2.3-0806 κανω ολα τα βηματα σωστα μιυ ανοιγει σε mi recovery 3 στο τελος παντα και οχι σε twrp.. ” Κοιτάξε στην σελίδα 32, το #381, έχει ένα twrp,, μήπως δουλεύει..
Προσεξα, τυχαία, έχοντας το κινητό, κάτω από φως, μια επιφανειακή γρατσουνια, μήκους 2 cm, που δεν δίνει πρόβλημα, όταν διαβάζω. Δεν ξέρω, αν την είχε,, ούτε θυμάμαι να το γρατσουνισα.
Πριν μια βδομάδα πέρασα την xtrv, χωρίς προβλήματα. Τι wipe έκανε???? Format data????? To magisk 16.7 ??? Αν πατήσει volume up, power κουμπί, μέχρι κάνει μια δόνηση, και αφήνουμε το power,, ΑΛΛΑ έχοντας πατημένο το volume up,,, πρέπει να μπει σε twrp, recovery mode!,
Κανόνας: twrp Kai custom rom Official rom Kai mi flash ( σε mi max, το έκανα αυτό twrp Kai official rom, παραδόξως δεν κόλλησε, όπως σε ένα sony, brick).