Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 741-760 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Περασα twrp, magisk, xtrv, από εδώ το φόρουμ. Όταν πέρασα το magisk, μου έβγαλε 2 κόκκινες σειρές, προφανώς κάποιο πρόβλημα, και το ξαναπέρασα, πάλι 2 γραμμές κόκκινο, αλλά δεν μπορούσα να κάνω κάτι, ήδη είχα κάνει format data, wipe όλα εκτός από το persist ( δεν ξέρω τι είναι), και μετά πέρασα την xtrv, και το βράδυ θα στήσω το κινητό. Όταν είχα κάνει τα wipe, se recovery mode, to PC , δεν έβλεπε το κινητό, restart to PC, έγραψα τα αρχεία και σε φλασάκι, μήπως τα περάσω με otg-usb. Τελικά, ενώ …
-
Παράθεση από mrdj2k: “Παράθεση από Octaviastikos: “Για το trwp είναι μόνο αυτό που δουλεύει σωστά... recovery-TWRP-3.2.2-0711-XIAOMI8-CN-wzsx150.img - Google Drive ” Καλησπέρα,Επειδή θα ξέρεις θέλω να περάσω από cn stable σε άρωμα 8.8.9. Ξεκλειδώνω. Φλασαρω twrp (το παραπάνω) και κάνα τα wipes (τι wipes Πρέπει να κάνω για καθαρή εγκατάσταση;) και κάνω flash την ελληνική. Τι να προσέξω; καμία συμβουλή; Sent from my MI 8 using Tapatalk ” Πρέπει να γίνει wipe, και το system ?, και το internal stora…
-
Παράθεση από Readiness: “Επειδη ψηνομαι να παρω και γω απο ali (το explorer βασικα), τελικα ειναι καλυτερα να τους πεις να το φερουν κλειστο με china, ή να το ανοιξουν να κανουν "quality check" οπως λενε και να το ξεκλειδωσουν βαζοντας την δικια τους? ” Και δεν θα πάει τελωνείο? Κοίτα το banggod, .. με priority..
-
details?id=com.pky.mifontinstaller για αλλαγη γραμματοσειρας, επιλεξτε χωρα Ινδια για να δουλευουν τα θεματα, και στο τελος ξανα ελλαδα. νομιζω πριν χρονια, ειχα γραφθει στο χιαομι .. ντιζαινερ κλπ, αλλιως ΔΕΝ αλλαζουν τα θεματα.. περασα την roboto medium ( ειναι bold, .ttf). στο chrome browser, μπορει να γινει ρυθμιση, για να ειναι τα γραμματα bold? μπορει να γινει ρυθμιση στο chrome\ flags γνωστος μου, ειπε οτι δεν γινεται, ειναι ριντερ, και τα σαιτ εχουν αυτες τις γραμματοσειρες.
-
@NasDriver Αν θυμάσαι, πριν χρόνια, είχες συνδεθεί με το team view, στο κινητό μου, ήτανε το mi mix, και το έφτιαξες. Ειχα θέμα, πριν λίγες μέρες , σε mi8, δεν δούλευε το mi pc suite, για αλλαγή ρομ, από stable cn-en, σε global stable, me locked bootloader. Τελικά έγινε με flash κλπ. Εγώ είχα το recovery rom, .zip, σε έναν φάκελο "XIAOMI RECOVERY ROM" Μήπως επειδή είχε τα κενά, δεν δούλευε? Έγραφε το κινέζικο... ~~ no verified Ήτανε ένα από τα πιθανά αρχικά λάθη? Είναι σημαντικό, για όποια μελλο…
-
Παράθεση από NasDriver: “Με εθνική και root δεν έχω κανένα πρόβλημα. NFC δεν έχει το whyred ” Στην εθνική μπαίνω και με vpn, που είναι Απαράδεκτο. Όταν πήγα να login στην huawei, me vpn, ,μου ζήτησε αλλαγή password, δεν συνδεόταν, και μετά έγραψε για το gmail μου : δεν υπάρχει.. Έκλεισα το vpn, και αμέσως συνδέθηκα.
-
Παράθεση από ikleos: “Παράθεση από spideman3: “Μόλις ξεκλειδώσεις έχεις δυο επιλογές 1) την official global beta ή stable rom με ελληνικά και προεγκατεστημένο το play store. 2) την ελληνική (XTRV) beta ή stable rom χωρίς την σαβούρα της google. ” Φίλε εμένα που μου το δείχνει unlock και μέσω του cmd, μπορώ να περάσω την ελληνική beta? Ή μπορώ να περάσω root με την ρομ που έχω? Έχω την 9.5.13 stable Sent from my MI 8 using Tapatalk ” Στο mi max, είχα root, custom rom, twrp. Αν κατάλαβα θες να κάν…