Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 761-780 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Οταν κανείς ροοτ, παραμένει το twrp. Αν ξαναγυρίσει σε miui, σημαίνει ότι δεν πέτυχε, η , το twrp.img δεν δουλεύει σωστά, και ψάχνει ς για άλλο twrp. Τα παιδιά εδώ στο φόρουμ, είπαν ότι δουλεύει! Πώς έκανα ροοτ σε mi max: Περνάω το twrp me cmd, Περνάω custom rom me to twrp Περνάω superSU,,, έχουν γίνει τα wipe. Για το mi 8, δεν ξέρω, δεν το έχω δουλέψει, κοίτα να βρεις κάποιον οδηγό,,, η. από το xiaomi.eu
-
Εχω κατεβάσει την fastboot rom, και προσπαθούσα χθες το βράδυ, να μπω σε edl mode,, δεν έμπαινε με τίποτα,, δοκίμασα 4 τρόπους, για να το φλασαρω, με clean all. Πάντως επιμένω, το mi pc suite, ειδικά τα κινέζικα, έπρεπε να δουλέψουν. Τα δούλεψα επιτυχώς παλιά. Υποπτευομαι την recovery rom,, έγραφε ~~~ not verifid
-
[MIUI DEVICE TEAM] Good News! Mi PC Suite 3.0 Beta Released! ENGLISH Translated! - Mi MIX - Xiaomi MIUI Official Forum Κατέβασα την έκδοση beta, πάλι δεν έκανα τίποτα. Δεν αναγνωρίζει την recovery rom .zip,. Κατά την γνώμη μου, το mi pc suite, έπρεπε να δουλέψει. Περνάει από το μυαλό, μήπως η recovery rom, έχει πρόβλημα. Την Τετάρτη το βράδυ, τελειώνουν οι 360 ώρες. Αναμονή.
-
εκανα παλι προσπαθεια,, αποτυχια τοσο στο αγγλικο, κινεζικο mi pc suite to αγγλικο εγραφε : ~~ no verifind to κινεζικο δεν ξεκινουσε καν απο το 0%, και ειχε κοκκινα γραμματα στα κινεζικα, που φυσικα δειχνουν προβλημα στν διαδικασια. υποψιν εχω stable cn-en, και ηθελα να περασω global stable, recovery rom, file .zip
-
Παλια ένα mi mix, το πέρασα official rom,,, μου το είχαν στείλει με πειραγμενη unofficial κινεζική, που είχε και Ελληνικά, και κλειδωμένο bootloader. Και με οδηγίες από τον lalas, με το Κινέζικο pc suite, το περάσαμε official cn-en,,, μετά ξεκλείδωμα bootloader, και ροοτ, και Ρομ από εδώ το φόρουμ. Το pc suite είναι επίσημη εφαρμογή της χιαομι.