Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 181-200 από 522.
-
Ολα οκ σε Mi5, ευχαριστουμε
-
ΑΝΑΒΆΘΜΙΣΗ ΜΙ5
Trickle - - Mi-5 (Gemini)
ΜήνυμαΝαι κάποια είναι στο mi4 εδώ και 3 rom όπως η αλλαγή ήχου στο κλείδωμα - ξεκλείδωμα που κατα τη γνώμη μου έγινε ποιο ωραίο
-
ΑΝΑΒΆΘΜΙΣΗ ΜΙ5
Trickle - - Mi-5 (Gemini)
ΜήνυμαΕίδε κανένας αλλαγές σε ΜΙ5 και έχει αυτά που λένε τα Changelog των τελευταίων εβδομάδων ? στο δικό μου δεν είδα κάτι να αλλάζει, θα εφαρμοστούν αργότερα?
-
Ούτε στη σημερινή rom είδα κάποια αλλαγή , να φανταστείτε δεν έχουν μπει ακόμα οι νέοι ήχοι κλείδωμα ξεκλείδωμα
-
Παίδες κάτι πρέπει να κάνουμε με το νήμα είναι πολυυυυυ μεγάλο , χάθηκα
-
Ας διαγραφεί
ΜήνυμαΣε ευχαριστούμε για ένα ακόμα ωραίο review . ( δώσε unboxing στο λαό λεμεεεεεε )
-
Και σε μένα η ιδια rom φαίνεται οτι είναι
-
Σε κινέζικο μαγαζί στη Κοζάνη, μιλάμε για πολύ μαϊμού forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/17455/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/17453/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/17454/
-
Παράθεση από dnomikos: “Παράθεση από tasospap1986: “Πηγαίνοντας στην εφαρμογή αναβάθμιση, επιλέγω τις τρεις κουκκίδες πάνω δεξια, μετά επιλέγω το zip που έχω περασμένο και όλα γίνονται αυτόματα; ” Σωστά!!!Παράθεση από Trickle: “και σε μένα τα ίδια καμία αλλαγή ” Αναμείνατε στο ακουστικό σας ” forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/17452/ οκ
-
Παράθεση από geo13z: “Καλησπέρα σε όλους. Μόλις την έβαλα την 6.8.11 στο ρυζάκι μου και όλα είναι OK. Με όλα τα καινούρια καλούδια. Την έβαλα και στο mi5 και με κουφανε λίγο. Στις ρυθμίσεις/ σχετικά με το τηλ στην έκδοση miui γράφει μόνο miui8 6.8.12/developer. δεν λέει το κλασικό by Xiaomi Hellas. Στο cpuz δείχνει να είναι root δεν έχει το SuperSU αλλά στο security/permissions έχει την επιλογή root access! Τέλος δεν βλέπω καμία από τις αλλαγές που πρέπει να υπάρχουν σε αυτή την rom, όπως screen…
-
Antutu score από τα xiaomi
Trickle - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΜε τη τελευταία GTV-6.8.4