Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 221-240 από 522.
-
Για τα Mi5 δεν έχουμε rom αυτή τη βδομάδα η περιμένουμε ?
-
σε αυτή τη ρομ και εγώ την official cam έχω, στην προηγούμενη ρομ είχα την νέα cam που ήταν καλή-διαφορετικό μενού
-
Antutu score από τα xiaomi
Trickle - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΤαπεινή συγνώμη στο forum αλλά από το Δεκέμβριο έως και πριν από 10 μέρες είχα σαν βασικό τηλ. αυτό : HTC Desire S - Full phone specifications γιατί είχα πουλήσει το Mi4. ο GR Macedon ξέρει να ανεβάσω και εγώ 2 foto forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/15829/ forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/15830/ Admin το παλιό μετάλλιο ξέφτισε
-
Με αυτή τη rom μπήκε πάλι η παλιά φωτογραφική από miui 7 στο Mi5
-
ένα θέμα στο mi5 δεν παίζει antutu και θα έχουμε εφαρμογή nfc γιατί δεν υπάρχει. η rom είναι σφαίρα βλέπω και από μπαταριά πως πάει και ενημερώνω, ευχαριστούμε και πάλι
-
Mi5 και NFC
Trickle - - Mi-5 (Gemini)
ΜήνυμαΘα μπει η εφαρμογή NFC που είχαμε στο Mi4 ( δεν δούλευε )και Mi3 και στο Mi5? έχω κάτι NFC Sticker 6X Set Waterproof NFC Tag Stickers RFID Adhesive Label for Samsung iPhone 6 Plus | eBay η να κατεβάσω κάτι άλλο? εσείς τι εφαρμογή έχετε?
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
Μήνυμαο κωδικός θα ερθει σε μερικές μέρες δεν έρχεται αμέσως όπως όταν κανείς mi acound τα παιδιά έλεγαν σε 7 μέρες εμένα έκανε 2
-
Παράθεση από michael: “Παράθεση από Trickle: “Στο σημείο που αναφέρεται "κανουμε extract το adb.zp" , αυτό προηγουμένως που το έχουμε βρεί;; και τα recovery.img και το boot.img ποια ειναι? το recovery ειναι το TWRP τα αλλα? ” Το adb το κατεβαζεις απο εδω Adb. Το. Recovery ειναιτο twrp.Το boot.img το αγνοεις. ” όπως έχω την κινέζικη rom η κάνω factory reset πριν αρχίσω
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
ΜήνυμαMi5 και Play store
-
Μήνυμαόχι , η ιστορία άρχισε όταν είπα ότι θέλω GAPS και λέει o admin βάλε global rom μέχρι να έρθει ο κωδικός, δεν μπόρεσα βάλω άλλη rom γιατί δεν έχω σύνδεση με MiPcSuite