Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 241-260 από 522.
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
ΜήνυμαΠήρα Mi5 και έκανα αίτηση για κωδικό , παρατήρησα όμως ότι στο pc μου βλέπει το τηλ. μόνο στο ( ο υπολογιστής μου ) δεν το βλέπει το MiPCSuite, θα έχω θέμα ξεκλειδωμα του Bootloader? (έχω win 10 και έχω δοκιμάσει σε άλλα 4 pc με win7 και win xp, δεν μπαίνει MiPCSuite )
-
Mi5 και Play store
Trickle - - Mi-5 (Gemini)
Μήνυμαδεν το βλεπει το Mi5 το Mi-PC Suite εχω αλλαξει usb
-
Mi5 και Play store
Μήνυμαάντε να βάλω τη δικιά μας έχω στέρηση GTV
-
Mi5 και Play store
ΜήνυμαΣήμερα παρέλαβα το Mi5 128gb με τα δωράκια από yeso forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/15554/ και λέω μέχρι να έρθει ο κωδικός για unlock ας βάλω play store από το οδηγό που έχουμε στο forum αμ δε forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/15555/ καμιά ιδέα ?
-
ΝΑΙ ΡΕ ΦΙΛΕ είμαι ο πρώτος στην Ελλάδα που πήρε κινητό από Κινα έχω και στοιχεία xaxaxa forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/15432/ ( το MI5 128 GB έρχεται )
-
[GTV-6.6.8 V8] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 (Alpha) ROM. (τελευτ. ενημέρωση 13/6 18:34)
ΜήνυμαΣτην 6.6.16 δεν έχουμε και την αναγνώριση τραγουδιών στη μουσική
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! euros7.png Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/12835
-
Xiaomi Yi Action Camera WiFi 16MP 1080P 155° Wide Lens Diving Sports DV Basic Suit White Color αφού παραγγείλαμε από τον yeso το mi5 αυτό έμεινε να πάρουμε, καλή επιτυχία σε όλους
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! euros7.png Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/12835
-
-
Αγορα Tv box προτασεις
Trickle - - Ο καφενές μας
Μήνυμααν θέλεις tvbox για να βλέπεις kodi εγώ έχω αυτό m8s tv box | eBay το οποίο είναι πολύ καλό και ένα rievie εδώ youtube.com/watch?v=DaeK_xUfELM
-
-
Παιδια 3 θεματα 1 Οταν κανω κληση και ο αλλος ειναι κατειλημμένος πολλες φορες δεν υπαρχει το κοκκινο κουμπι για να κλείσω την κληση πρεπει να ακουσω ολο το ηχογραφημενο μηνυμα 2 δεν μπορω να αποθηκευσω επαφες στην συσκευη μονο στο λογαριασμο MIUI και Google 3 υπαρχουν οι επαφες που ειχα σε συντομευση σε μια οθονη αλλα δεν λειτουργουν με GTV 6 5 19
-
Xiaomi mi5 - Μπαταρία
Μήνυμαη διαφορά τους είναι ότι το μαύρο Xiaomi Mi5 Pro 4Ram/128Rom έχει κεραμικό πίσω μέρος youtube.com/watch?v=sWggh8e07fY ενώ το λευκό δες 1:53 youtube.com/watch?v=d2jav7UdQtE
-
Xiaomi mi5 - Μπαταρία
ΜήνυμαΤο λευκο εχεις οχι το μαυρο? sorry για το offtopic
-
Xiaomi mi5 - Μπαταρία
ΜήνυμαΠαράθεση από Octaviastikos: “Να το δικό μου!!forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/14183/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/14184/ ” Το ceramic εχεις η το απλο? Ειμαι ετοιμος για αγορα, να περιμενω το ceramic?
-