Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 261-280 από 522.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! euros7.png Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/12835
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! euros7.png Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/12835
-
-
-
Επιλογη Mi5
Trickle - - Mi-5 (Gemini)
ΜήνυμαΟ yeso521 το έχει ποιο φθηνό
-
Mi5 PRO White Edition
ΜήνυμαΣε ποια μαγαζιά έχετε κάνει παραγγελία παιδιά ?
-
Αγορά mi5 pro
ΜήνυμαΠαράθεση από caeser: “Παράθεση από Trickle: “από ότι ήξερα το XIAOMI 5 Mi5 Pro 128GB ROM 4GB RAM έβγαινε μόνο με 3D Ceramic και μαύρο, ας μας κάνει μια επιβεβαίωση και κάποιος moderador ” Έτσι ακριβώς, όπως τα λες, γνώριζα και εγώ, μέχρι που το έψαξα πριν λίγο και όντως βρήκα και αλλού να πουλάνε ίδια έκδοση (128/4) σε ΛΕΥΚΟ, με 3D Glass Back Cover... ” ναι τώρα το είδα και εγώ στο vickmall ( Χριστός Ανέστη φίλε με υγεία )
-
Αγορά mi5 pro
ΜήνυμαΠαράθεση από charlie: “Παράθεση από Trickle: “από αυτό το μαγαζί πήρε κανένας ? fastcardtech.com/xiaomi-mi5-exclusive-version.html ” Δεν το ξέρω, αλλά και μόνο ότι γράφει ότι η συσκευή είναι presale και θα είναι έτοιμη για αποστολή στις 20 με 25 Απριλίου, αλλά έχουμε 2 Μαΐου και είναι ακόμα εκεί αυτό που γράφουν, μου δίνει μια εικόνα για το μαγαζί...Για ψάξε και στο vickmall και στο yeso521 που είναι γνωστά μαγαζιά στη κοινότητα μας και έχουν εξυπηρετήσει πολλά μέλη μας, χωρίς ποτέ να έχει αναφε…
-
Αγορά mi5 pro
Μήνυμααπό αυτό το μαγαζί πήρε κανένας ? fastcardtech.com/xiaomi-mi5-exclusive-version.html
-
Αγορά mi5 pro
Μήνυμααπό ότι ήξερα το XIAOMI 5 Mi5 Pro 128GB ROM 4GB RAM έβγαινε μόνο με 3D Ceramic και μαύρο, ας μας κάνει μια επιβεβαίωση και κάποιος moderador
-
Αγορά mi5 pro
Μήνυμακαι 1Gb Ram λιγότερο
-
Γενέθλια Φόρουμ
Trickle - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΧρόνια πολλά forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/13578/
-
ΨΉΦΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
ΜήνυμαΚαι από εμένα μια ψήφο
-
Unboxholics και Xiaomi Redmi 3
Trickle - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΜια ωραία παρουσία από τους Unboxholics για το Xiaomi Redmi 3 και αναφορά στη σελίδα μας youtube.com/watch?v=fD3gR9AhMKk
-
Mi5 Black vs Mi5 White
ΜήνυμαBlack for 4 GB ram and ceramic back cover