Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 281-300 από 522.
-
Τι σημαίνει το username σας;;;
Trickle - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαNick trickle από το Cole Trickle πρωταγωνιστής στην ταινία Days of Thunder youtube.com/watch?v=xWAnRj9e4VA και trickle μεταφραση - Αναζήτηση Google
-
Τι σημαίνει το username σας;;;
ΜήνυμαΠαράθεση από Bodai: “Το δικό μου είναι απο Sci-fi σειρά αλλά πολύ-πολύ παλιά!! ” youtube.com/watch?v=-qN0yQgpKTQ
-
Η "ΜΙΞΗ" (θεμάτων) ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ!
Trickle - - Tips & Tricks
ΜήνυμαΕίδα σήμερα ότι η μίξη επανήλθε άλλα με άλλο τρόπο Πάμε λοιπόν στα θέματα και πατάμε πάνω αριστερά το λογαριασμό μας και θα δούμε ότι υπάρχει ένα μενού Προσαρμόστε το θέμα, η παλιά μίξη θεμάτων
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από caeser: “Λοιπόν @barcelonistas1899 μόλις έκανα ακόμα ένα τεστάκι, προσπαθώντας να συγκρίνω τους δύο επεξεργαστές που ανέφερες πριν... Τον Snapdragon 810 και τον Snapdragon 808. Πήρα το Mi Note Pro και το Mi4c και έτρεξα το Antutu και στις δύο συσκευές, μετρώντας την θερμοκρασία των συσκευων πριν και μετά. Δες τα αποτελέσματα: ” Πρέπει να βρω και νέο μετάλλιο για την περίπτωσή σου τώρα.... ”
-
Xiaomi Mi5 Καταγραφη Τιμων
Trickle - - Mi-5 (Gemini)
ΜήνυμαTα τεστ που βλέπουμε Mi5 vs Samsung S7 είναι όλα λάθος ως προς την ταχύτητα γιατί σε όλα τα τεστ το Mi5 έχει 3 GB μνήμη, σε κανένα video δεν είδα το Mi5 με τα 4 GB Ram.
-
Το πιο όμορφο Xiaomi
ΜήνυμαΠαράθεση από maddoctor: “Έχουν περάσει πολλά κινητά από τα χέρια μου. Από τα 3 Xiaomi που έχω, την πρώτη θέση φυσικά και με διαφορά παίρνει το Note Pro. Απλώς από εμφάνιση σκίζει το κινητό. Στη δεύτερη θέση θα έβαζα μία παλιά μου αγάπη....το Nokia E7-00. Το κινητό αυτό ήταν πράγματι φοβερό, φοβερή αίσθηση. Εάν μπορούσα να περάσω android, θα ήταν τέλειο. Μάλιστα το κινητό το είχα κερδίσει από την ίδια την ΝΟΚΙΑ, όταν υπήρχε ακόμα και ήμουν ένας από τους 7 πρώτους που το δοκίμασαν στην Ελλάδα και …
-
Η γνώμη μου φίλε Θανάση είναι ότι στη ζωή όλα είναι δανικά και όπως κάποια στιγμή μου έδωσες ζωή στο desire s που έχω έτσι και εγώ κάθισα διάβασα, ρώτησα μέσα στο forum και έβαλα ελληνική GTV σε 2 Mi4 σε 1 Mi4c και σε 4 Note 2 με στόχο να τους βάλω στο forum μιας και πιστεύω ότι η παρέα μας ακόμα δεν μεγάλωσε. Τώρα όπως λέει ακόμα μια λαϊκή παροιμία ο τρόχος έχει γυρίσματα και κάποια στιγμή οι κουτοπονηροι βάζουν Cancro σε Mi4c και Hermes σε Note 3G
-
Το πιο όμορφο Xiaomi
ΜήνυμαΣε ομορφιά θα έλεγα το Note 3 και το Note Pro διαφορετικά και τα δυο με ξεχωριστή ομορφιά, βλέπε ξανθιά - μελαχρινή , τώρα για το note 2 γκρι δεν το λες μια στάλα μπλε την έχει με τον κατάλληλο φωτισμό.
-
Μήνυμαμε μετρο περνουμε και atrost
-
ΜήνυμαDoctor ποτε λες να υπαρχει διαθεσιμο το 128GB?
-
ΜήνυμαΕφερε και ο yeso αλλα αρκετα παραπανω στις τιμες
-
Καλή τύχη σε όλους XIAOMI MI 5 PRO 4GB RAM 128GB ROM Qualcomm Snapdragon 820 2.15GHz Quad Core 5.15 Inch FHD Screen Android 6.0 4G LTE Smartphone online - coolicool εδώ είμαστε ........
-
Μπράβο στο φίλο μας περιμένουμε video και παρουσίαση
-
Παράθεση από trifos: “ευχαριστώ,η τιμη ειναι αρκετα καλη πιστευω συγκριτικά με samsung, lg, 513ευρω με μεταφορικά,θήκη και tempered glass απο ebay οποτε οταν έρθουν θα είναι ετοιμο. ” Απο ποιο καταστημα το εκανες παραγγελια? και ποτε περιπου θα παραλαβεις? τι σου ειπαν?
-
Και Dolby Atmos έχουμε ξεφύγει λέμε
-
ΜήνυμαΈστειλα mail στο yeso521 για να δω τι παίζει μιας και δεν το έχει ακόμα στη σελίδα του forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/10814/