Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 321-340 από 522.
-
Θα έχουμε και για το Mi4?
-
Καλό κουράγιο και admin βγάλε αυτό το xiaomi mi5 από της συσκευές σου το βλέπω κάθε μέρα και μου έρχεται κοκομπλοκο ( άι στο καλό πότε θα βγει και πόσο θα κάνει )
-
Παράθεση από NasDriver: “Παράθεση από mixaliscy: “Κάντε μια φανέλα Miui hellas - First in our hearts με όλα τα υπονούμενα (βάλτε κάπου και έναν Μίτου) Ρίξε και ένα ωραίο design Βάλτε την 7 ευρώ Και βγήκανε τα έξοδα της χρονιάς Εεεεε? ” Μέσα είμαι....θα έπαιρνα οπωσδήποτε ” GR_Macedon ακούς θα κάνουμε μπλουζάκια?
-
Ο πιο γλυκός Κινέζος...
Trickle - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΦίλη παρέλαβε χθες με παραγγελία 19/12/2015 redmi note 3 με την τελευταία stable και δώρο θήκη σιλικόνης διάφανη, tempered glass (το οποίο δεν ξέρει αν το ράγισε η ίδια στο άνοιγμα η ήταν ραγισμένο μέσα στην συσκευασία), και ευρωπαϊκό ανταπτορα. Εγώ περιμένω Mi4 και Xiaomi water TDS tester με παραγγελία 8/1/2016 και Mi4c με παραγγελία 11/1/2016
-
Δεν εχεις αδικο φιλε Θαναση απλα αλλαξαν οι εποχες δουλευω 8 με 8 και Σαββατο εως 2. Ο μικρος μου (4 ετων ) με βλεπει ελαχιστα οποτε Σαλονικα μονο γιορτες η Σαββατο απογευμα και Κυριακη
-
Καντε το σε καμια Βεροια να ερθουμε και της Δυτικης Μακεδονιας (εχει και ωραιο ρεβανι)
-
Ο πιο γλυκός Κινέζος...
ΜήνυμαΠαράθεση από mixaliscy: “Παράθεση από Trickle: “Σημερα εκανα την παραγγελία Mi4 απο γλυκουλι με την βοηθεια του Caeser και Δευτερα θα κανω για το Mi4C .Αυτα για φιλους, εγω περιμενω το Mi5 . Αντε και καλη μας χρονια ” Μπράβο βρε... έτσι μέσα στα μούτρα μας ” φορτωνω το Paypal σιγα σιγα προ CC
-
Ο πιο γλυκός Κινέζος...
ΜήνυμαΣημερα εκανα την παραγγελία Mi4 απο γλυκουλι με την βοηθεια του Caeser wink.png και Δευτερα θα κανω για το Mi4C .Αυτα για φιλους, εγω περιμενω το Mi5 . Αντε και καλη μας χρονια
-
Xiaomi Redmi 3
ΜήνυμαRedmi 3 To Launch On 12 January ! Full Metal Body, 5-Inch Display, Plaid Design - News - Xiaomi MIUI Official Forum
-
Χρόνια πολλά σε όλους ,ρε admin για λεγε και σε εμάς: εκεί στο προφίλ σου που γράφει τις συσκευές βλέπω και μια συσκευή Xiaomi_Mi-5 η τα μάτια μου κάνουν πουλάκια?
-
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ
ΜήνυμαΧρόνια πολλά με υγεία και αγάπη σε όλους
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Δεν άντεξα τις χαζομάρες κάποιου Ινδού και του τα έψαλα για τα καλά. => en.miui.com/forum.php?mod=redi…t&ptid=197206&pid=3725508 ” admin πως λεν στα κινέζικα και στα ινδικά να φτύσει τα μπούτια του ? (πάτησα Support από κάτω , έκανα καλά? )
-
δεν ξέρω για εσάς αλλά εμένα πολύ μου αρέσει που η furom ( που θέλει να λέγεται και ΜΑΚΕΔΟΝΊΑ ) είναι ακόμα στο 0