Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 341-360 από 522.
-
xiaomi mi4-agora-skepseis
Trickle - - Mi-4 (Cancro)
ΜήνυμαΚαλώς ήρθες στην παρέα μας , για αρχή όχι κεφαλαία γιατί δείχνεις ότι φωνάζεις. Όχι φωνές χρονιάρες μέρες 1) είναι φοβερό κινητό απλά δες αν θέλεις 16 η 64 GB 2) δεν έχει κανένα πρόβλημα μην ανησυχείς 3) και ούτε ζεσταίνεται 4) δικιά σου επιλογή, το MI4 έχει λίγο καλύτερη cam από το Mi4c και το Mi4c έχει edge tab και touch to wake up screen
-
Καλή επιτυχία μας , μια ψήφο και από μένα NickTrickle
-
Καλές γιορτές !!!!!!
Trickle - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαPlay tunes on your Xiaomi Mi Note youtube.com/watch?v=CTgHEVpYu4g
-
Counter στη σελιδα μας
Trickle - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαAdmin υπάρχει περίπτωση να βάλεις ένα Counter στη σελίδα μας να ξέρουμε πόσα μέλη είμαστε σε αριθμό και πόσα ενεργά, αν μπαίνουμε κάθε μέρα η μέρα παρά μέρα να είναι τα ενεργά πχ η να πατάμε ένα κουμπι. Πλησιάζει και η ψηφοφορία με τα άλλα forum ?
-
Παράθεση από giannisag: “Xiaomi Mi 5: Διέρρευσε render με φυσικό κουμπί και ημερομηνία ανακοίνωσης Μετράμε 18 μήνες από την επίσημη ανακοίνωση του Xiaomi Mi 4 και ακόμη δεν έχουμε δει τον διάδοχό του Xiaomi Mi 5, όμως όπως όλα δείχνουν πλησιάζει η επίσημη ανακοίνωση. Η πιο πιθανή ημερομηνία είναι η 21η Ιανουαρίου και η κυκλοφορία αναμένεται τον Φεβρουάριο. Εν όψει των αποκαλυπτηρίων, έχουμε όλο και περισσότερες διαρροές. Μέσα στο κινέζικο Weibo διέρρευσε ένα render του Xiaomi Mi 5, το οποίο δείχ…
-
Παράθεση από mixaliscy: “Παράθεση από Trickle: “Η ουσία είναι ότι εγώ έδωσα το Mi4 64GB 400 euro και το χάρηκα τόσο καιρό και θέλω πάλι Xiaomi και αυτό οφείλετε στην Ελληνική κοινότητα ” Αν δεν ήταν η ελληνική κοινότητα τα μισά πράγματα θα γνωρίζαμε και το 95% των προβλημάτων μας μάλλον δεν θα λύνονταν. Τώρα για την τιμή, δεν ξέρω ποια θα είναι αλλά αμφιβάλλω αν θα ρίξει την τιμή των άλλων. Συνήθως ένα προιόν ρίχνει την τιμή του προιόν που άνηκε στην ίδια κατηγορία. Πχ. το iphone το 5 έριξε την …
-
Το κόλλημα το ανέφερα γιατί παρακολουθώ το forum καθημερινά αρκετοί ψάχνουν αφορμή να βρουν λάθος στον άλλο.( case closed ) Λοιπόν η συζήτηση ξεκίνησε για το ποια τιμή θα έχει το Mi5 γιατί αν φτάσει στα μαγαζιά 650 -700 δεν είναι Smartphone killer και αν είναι 400-500 όπως λέει ο Δόκτωρ το Mi4 θα πέσει άρα και όλα τα αλλά Xiaomi ( άποψη μου) Η ουσία είναι ότι εγώ έδωσα το Mi4 64GB 400 euro και το χάρηκα τόσο καιρό και θέλω πάλι Xiaomi και αυτό οφείλετε στην Ελληνική κοινότητα
-
Τιμή
Μήνυμαη τιμή ποια θα είναι ? και αν ειναι κοντα στα 500 το Mi4 64 GB ποσο θα παει 350? και το MI4 16GB 250? και αν 600+ δεν θα είναι smartphone killer. ετσι ?
-
rom σημερα? ειναι στο φουρνο admin?
-
Ρυθμισεις καμερας
Μήνυμαέκανα καθαρισμό εφαρμογής στο κλείδωμα ξεκλείδωμα είμαι οκ στην επανεκκίνηση είμαι πάλι HD.
-
Ρυθμισεις καμερας
Μήνυμαόταν κανείς wipe cashe κάθε Παρασκευή που βάζουμε rom γίνεται και καθαρισμός δεδομένων των εφαρμογών?
-
Ρυθμισεις καμερας
Μήνυμαsorry είναι και περασμένη η ώρα θύμισε μου πως κάνω καθαρισμό εφαρμογών για να κάνω για την κάμερα
-
Ρυθμισεις καμερας
Μήνυμαναι την τελευταία, νομίζω εμφανίστηκε από την V7 και μετά.
-
Ρυθμισεις καμερας
ΜήνυμαΔεν έφτιαξε, κλειδώνω ξεκλειδώνω το τηλ. είμαι πάλι στο HD.