Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 361-380 από 522.
-
Android Marshmallow: Η λίστα με τα smartphones που αναβαθμίζονται; (Αναφέρεται και στα κινητά της Xiaomi)
Trickle - - Ο καφενές μας
Μήνυμαάντε παίδες αρχίσαμε λέμε........ [5.12.1] Android 6.0 for Mi 4/Mi 3W/C (Cancro) Released by Ivan. Download Here - Xiaomi Mi 4 - Xiaomi MIUI Official Forum
-
Ο πιο γλυκός Κινέζος...
ΜήνυμαΕγώ έχω τέτοιο να μετράω θερμοκρασία στα αυτοκίνητα στο συνεργείο εσύ απέκτησες τώρα για να βλέπεις θερμοκρασία στους ασθενείς σου από μακριά .Ανοίγεις πόρτα από το θάλαμο μπαμ μπαμ όλες τις θερμοκρασίες από όλους στο φτερό.
-
XIAOMI MI5
ΜήνυμαAnalyst expects Xiaomi Mi 5 in January, Lei Jun already using the phone
-
Κινητά και αξεσουάρ δωρεάν ή σε προσφορά μόνο για τα μέλη του φόρουμ!
ΜήνυμαBLU Life One X International Giveaway! [3 phones] - Android Authority
-
Ιδέες για T-Shirts;
Μήνυμακουπες?
-
Ιδέες για T-Shirts;
ΜήνυμαΕίναι φοβερά GR_Macedon Γιατί δεν κάνουμε για την σελίδα μας και τα λεφτά να πάνε στη σελίδα (και να έχουμε όλοι ίδια)
-
forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/7711/ Ο πρώτος επεξεργαστής με δέκα πυρήνες για κινητά τηλέφωνα, Ηelio Χ20 της MediaTek, θα κάνει την εμφάνιση του σε νέο smartphone της Xiaomi στις αρχές του 2016, αν πιστέψουμε όσα αναρτήθηκαν στο Κινέζικο twitter, το Weibo. Αν και το νέο chipset της ΜediaTek έχει ήδη σκοράρει αρκετά ψηλά στα πρώτα benchmarks, δεν αναμένεται να είναι η πρώτη επιλογή της Xiaomi για την επόμενη ναυαρχίδα της (Mi5), καθώς υπάρχει και ο πολύ δυνατός Snapdragon 820. Σύμφων…
-
Κινητά και αξεσουάρ δωρεάν ή σε προσφορά μόνο για τα μέλη του φόρουμ!
ΜήνυμαLG V10 International Giveaway! - Android Authority
-
Γιατί φεύγει πάντα η ποιότητα βίντεο και γυρνάει σε HD ενώ εγώ το έχω σε Full HD η 4Κ
-
Παράθεση από prekasg: “Παράθεση από Trickle: “Γιατι φευγει παντα η ποιοτητα βιντεο και γυρναει σε HD ενω εγω το εχω σε Full HD η 4Κ ” ετσι ηταν και στις προηγουμενες εκδοσεις ” Ναι το ξέρω μπορούμε να κάνουμε κάτι να μένει εκεί που το έχουμε?
-
Γιατι φευγει παντα η ποιοτητα βιντεο και γυρναει σε HD ενω εγω το εχω σε Full HD η 4Κ
-
Ρυθμισεις καμερας
Trickle - - Mi-4 (Cancro)
ΜήνυμαΓιατι φευγει παντα η ποιοτητα βιντεο και γυρναει σε HD ενω εγω το εχω σε Full HD η 4Κ
-
Παράθεση από caeser: “Παράθεση από proskopos: “εκανα ηδη μια μικρη δωρεα πριν κατι μερες στην πρωτη σελιδα που ανΑγραφει την τρεχουσα ΡΟΜ και απο κατω εχει το paypal. ayto για το VIP δεν ξερω που βρισκεται. με το ρευμα που ηρθε να πληρωσω μαλλον θα φυσαω πιο πολυ εγω το κινητο παρα το aircondition ” Για μελλοντική χρήση έαν χρειαστείς: Στο φόρουμ, στο προφίλ σου--> "ρυθμίσεις"-->Συνδρομητικές υπηρεσίες (μπορείς να διαβάσεις) Μια απο τα ίδια και γω με το ρεύμα... κατ'άλλα αγοράζω πολύπριζα... να …
-
Απορία
ΜήνυμαΠαιδιά αυτό το είχαμε η τώρα εμφανίστηκε ? Τι είναι?