Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 381-400 από 522.
-
o MITU έγινε ...Έλληνας!
Trickle - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από stefgr74: “Ο αληθινός MITU ήταν πάντα Έλληνας και τον φιλοξενώ σπίτι μου... ” Και εγώ την οικογένεια του
-
NEW ROM 5.11.12
ΜήνυμαMIUI 7 China Developer ROM 5.11.12 Changelog Preview - MIUI General - Xiaomi MIUI Official Forum Λετε σιγα σιγα να παμε για lolipop η marshmallow γιαυτο να μας βαζουν να μεταφερουμε τις εφαρμογες
-
Παράθεση από mixaliscy: “Όταν δυναμώσουμε... κοπιάστε και από δω μεριές. Κερνάω καφέ και μπύρα (ένα εικονίδιο με μπίρα ρε παιδιά....) ”
-
Κινητά και αξεσουάρ δωρεάν ή σε προσφορά μόνο για τα μέλη του φόρουμ!
Trickle - - Ο καφενές μας
Μήνυμαακόμα ένας youtube.com/watch?v=_VnFIJAGads
-
Παράθεση από Graydath: “Πήγα να κάνω την εγκατάσταση, άνοιξε το TWRP και μου έβγαλε κάτι που έλεγε could not find MD5 ή κάτι τέτοιο... Περίμενε λίγη ώρα και δεν έκανε τίποτα... Προσπάθησα να βγάλω screenshot και μου έβγαλε οτι αποθηκεύτηκε το screenshot(τώρα όμως δεν μπορεί να την ανοίξει τη φωτο). Στη συνέχεια έβγαλα την μπαταρία, την ξαναέβαλα και το άνοιξα. Άρχισε να φορτώνει την καινούρια ROM, την εγκατέστησε και άνοιξε. Στην αρχή κόλαγε λίγο αλλά τώρα δουλεύει κανονικά... Υπάρχει λόγος ανησ…
-
Piston 3 Earphone Black
ΜήνυμαΠαράθεση από caeser: “Παράθεση από maddoctor: “Έχω τα 2, που έχουν ελάχιστες διαφορές με τα 3. Η αλήθεια είναι ότι είναι πολύ φοβερά, με φοβερή απόδωση ήχου και ενεργοποιόντας την επιλογή που έχουν τα Xiaomi για αυτά τα ακουστικά, η απόδωση απογειώνεται! Το μόνο κακό είναι ότι μπερδεύεται το καλώδιο (νομίζω μόνο στα πλακέ δεν γίνεται), πράγμα που σημαίνει ότι χρειάζεσαι άλλο ένα gadget της Xiaomi -> banggood.com/Original-Xiaomi-N…bbin-Winder-p-948237.html ” Έχω την εντύπωση ότι όποιος έχει την υ…
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από Trickle: “Ενταξει λοιπον θα περιμενο mail αφου μας κακομαθαινεις ” Tα VIP Mails θα αρχίσουν να δουλεύουν από την Παρασκευή .... ” Πλακα κανω για τα Mails ηδη εχεται κανει παρα πολλα για μας
-
Παράθεση από MIUI_ART: “To βράδυ μάλλον θα αρχίσουμε νέο Compile... και ίσως να έχετε έτοιμες ακόμη και σήμερα κάποιες νέες ROM GTV-5.9.11 ” Ενταξει λοιπον θα περιμενο mail αφου μας κακομαθαινεις
-
Βγηκε νεα GTV?
-
Έχουμε άλλη GTV-5.10.29/30 από αυτήν της Παρασκευής η είναι η ίδια?
-
Και στην προηγούμενη rom και σε αυτήν είχα ξαφνικό reboot του mi4 ( Μια φορά. Τουλάχιστον αυτήν είδα )
-
Ευχαριστούμε για άλλη μια φορά και τώρα
-
Mi-4 / Mi-4i / Mi-4C
Trickle - - Mi-4 (Cancro)
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Aπό την στιγμή που έχουν κοινές ROM (Developer & Stable) - Κοινούς οδηγούς δεν νομίζω πως είναι απαραίτητο το Σπάσιμο, αλλά το συζητάμε εάν θέλετε και το κάνουμε. ” Θα αλλάξει κάτι πέρα του ότι έχουν και τα 2 τηλ. μια- δύο εφαρμογές που δεν χρειάζονται?
-
Mi-4 / Mi-4i / Mi-4C
ΜήνυμαΈχω την εντύπωση ότι και στο ΜΙ4 και MI3 πρέπει να έχουμε άλλες rom ( και όχι cancro κοινή και τα 2 τηλ. ) μιας και τα δύο κινητά είναι διαφορετικά (χωρίς ir blaster το MI3 χωρίς NFC το MI4 και με ένα GB παραπάνω ) άσχετα αν οι κινέζοι βγάζουν μια ROM.
-
Mi-4 / Mi-4i / Mi-4C
ΜήνυμαΤι λες τωρααααα??? Thank you master!!
-
Mi-4 / Mi-4i / Mi-4C
ΜήνυμαAdmin μήπως πρέπει να χωρίσεις τα MI4 κινητά σε τρεις διαφορετικές κατηγορίες γιατί είναι διαφορετικά μεταξύ τους ?