Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 401-420 από 522.
-
Μπαταρια XIAOMI
Trickle - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαIntroducing The Beautiful And Colorful Mi Rainbow Colors 5-Size (AA) Battery ! - Mi Gadgets - Xiaomi MIUI Official Forum
-
Χρόνια πολλα
ΜήνυμαΔημήτρη @ MIUI_ART Χρονια πολλα με υγεια και δυναμη
-
Υπερβολική δόση flashing
ΜήνυμαΠαράθεση από GR_Macedon: “Την επόμενη φορά να το έχεις online σε real time για να πέσουν και στοιχήματα για το ποιο θα τελειώσει πρώτο. :-D” Τι είπες τώρα ρε φίλε online στο youtube κάθε παρασκευή βράδυ αναβάθμιση και από κάτω σχόλια και πειράγματα τι λες τώρα ........ άλλη μια πρωτιά θα είναι για το xiaomi-miui.gr, θα κουφαθούν οι Κινέζοι άμα το μάθουν
-
Παράθεση από kostakislarisa: “Παράθεση από trickle: “Το κινητό μου (Mi4) με GTV-5.10.22 το νιώθω ποιο γρήγορο, το παρατήρησε κανείς ? και στον καθαρισμό μνήμης είδα για πρώτη φορά 1,9GB ελεύθερα” Πάντα μετά από restart/update όταν κάνεις καθαρισμό έχεις τόση ελεύθερη ραμ. Όσο περνάνε οι μέρες πέφτει λίγο. Θα δεις αυριο θα είσαι γυρω στο 1,5-1,7. Δεν παρατήρησα κάτι για πιο γρήγορο όπως λες.” Εγώ πάντα είχα 1,5-1,7 , στο τηλ μου έχω κοντά στα 20GB από τα 64 ελεύθερα και 160 στημένες εφαρμογές
-
Το κινητό μου (Mi4) με GTV-5.10.22 το νιώθω ποιο γρήγορο, το παρατήρησε κανείς ? και στον καθαρισμό μνήμης είδα για πρώτη φορά 1,9GB ελεύθερα
-
Όταν πατάμε σε μια φωτογραφία επεξεργασία τα γράμματα φαίνονται μόνο όταν έχουμε το μέγεθος κείμενου από τις ρυθμίσεις σε ΧS (xsmall) από S και μετά τα γράμματα κόβονται
-
Ευχαριστούμε παιδιά για άλλη μια φορά
-
Να ή οικογένεια μου Xiaomi...
ΜήνυμαΠαράθεση από aleksgiab: “Παράθεση από ev3rflow: “To μπλεδόντι σε έχει αφήσει ικανοποιημένο; Σκεφτόμουν μπας και το τσίμπαγα κι εγώ....” Περίπου 14 ώρες ομιλία.... Αναμονή 240 ώρες...” Μουσική παίζει από τα τραγούδια που έχεις στο τηλ. σου? Ρωτάω γιατί σκέφτομαι και εγώ να πάρω.
-
Facebook
ΜήνυμαΤο Facebook φτιάχνει site για να γίνετε προγραμματιστές Facebook TechPrep: Το Facebook φτιάχνει site για να γίνετε προγραμματιστές
-
Να χαμε να λεγαμε
ΜήνυμαΞερει κανεις πως βγηκαν οι ονομασιες για της rom ( Taurus-Aries-Cancro-Ferrari-Libra-Virgo-Leo κτλ.)?
-
Antutu score από τα xiaomi
ΜήνυμαΜε GTV-5.10.15 στο Xiaomi Mi4
-
5 νέα όμορφα θέματα για εσάς.
Trickle - - V6/7 Themes
ΜήνυμαΚαι εγώ το ίδιο πρόβλημα στο mi4 όπως όταν κατεβάζω από en.miui.com : θέματα από τρίτες πηγές δεν υποστηρίζονται, δεν δουλεύει και η αναζήτηση θεμάτων
-
XIAOMI NOTE 2 VS XIAOMI MI4
Μήνυμαyoutube.com/watch?v=9feol22u9u0&feature=youtu.be
-
Recovery
Μήνυμα1)Τι διαφορές έχουν οι Recovery μεταξύ τους και γιατί πρέπει να έχουμε TWRP η CWM και όχι Default Mi-Recovery. 2)Εγώ στο Mi4 τώρα που έχω GTV-5.10.15 με Default Mi-Recovery ενώ είχα πάντα CWM να ξανακατεβασω την GTV-5.10.15 έχει αλλάξει και έχει CWM ? και κάτι τελευταίο όταν κάνω καθαρισμό μνήμης έχω τώρα 1,7-1,8 GB διαθέσιμα ενώ παλαιότερα είχα 1,4-1,6 GB είναι από GTV-5.10.15 η από Default Mi-Recovery. Ευχαριστώ παιδιά. ( όταν κάνω καθαρισμό μνήμης λέει 1.7G διαθέσιμα αντί για 1,7GB το γραμμα …
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από kostakislarisa: “Με τις εφαρμογές γιατί μου τις πετάει έξω από τους φακέλους;” Δεν έχουν οριστεί να βρίσκονται σε φάκελο.... ;)” Εγώ κάνω πάντα φάκελο MIUI GR οκ η εγκατάσταση με mi recovery 2,0,1 πλέων στο mi4