Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 421-440 από 522.
-
Παράθεση από kouskous: “Παίδες ή εφαρμογή θέματα είχε φτιάξει και ξαναχαλασε ή είναι ή ιδέα μου;;;” Εγώ βλέπω κατά της 13:00 με 14:00 ώρα Ελλάδος κατεβάζω γρήγορα τα θέματα
-
Antutu score από τα xiaomi
Trickle - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΜε τη δικιά μας GTV-5.10.8 στο Mi47b433c99f09bce87380323aad5c96908.jpg Στάλθηκε από το MI 4W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Να τα εκατοστήσεις ADMIN!!!
ΜήνυμαΚαι από μένα φίλε λίγο καθυστερημένα ΧΡΌΝΙΑ ΠΟΛΛΆ να τα χιλιάσεις
-
Θεματα
ΜήνυμαΠάει ακόμα μια καλή μαγκιά τις miui
-
Θεματα
ΜήνυμαΥπάρχει περίπτωση να ξαναεμφανιστεί το μενού μίξη στα θέματα ? (πέρα από τον καθαρισμό εφαρμογής )
-
ΜήνυμαΘα παρακαλεσω των Caeser να μην βάζει τα σκορ του γιατί εκτός από το τηλ. μου κρασαρει και το pc μου
-
Να περάσετε καλά παιδιά περιμένουμε fotos και σχόλια
-
Πως μοιάζει το MIUI σας ?
Trickle - - Themes Store
ΜήνυμαΝέο θέμα με τη δικιά μας GTV-5.9.24 MIUI 7 Attachment (ID: 5832) Attachment (ID: 5833) Attachment (ID: 5834) Attachment (ID: 5835) Attachment (ID: 5836) Attachment (ID: 5837) Attachment (ID: 5838) Attachment (ID: 5839) Attachment (ID: 5840) Attachment (ID: 5841)
-
ΜήνυμαΜε τη δικιά μας GTV_5.9.24 MIUI στο MI4
-
Παράθεση από kostakislarisa: “Παρατήρησα ότι προστέθηκε η λειτουργία ανάγνωσης. Στην 17 προστέθηκε ή ήταν και πριν; Εγώ πάντως τώρα το είδα και για το βράδυ βολευει αρκετά. Αυτή τη λειτουργία την έχει και το 1 plus 1.” Ωραίο αυτό, με αυτά έχουμε κανένα νέο η είναι θέμα hardware ?
-
Παράθεση από tpapo: “Στο redmi 1s πρόβλημα με την εφαρμογή "καιρός" ( μετα απο καιρό ειναι η αλήθεια ...) ,δεν εμφανίζει πάνω δεξιά στο μενού την επιλογή -> λεπτομέρειες παρά μόνον την επιλογή -> κοινη χρήση ,με αποτέλεσμα να μην μπορώ να μπω στο site του παρόχου για λεπτομερή ενημέρωση , εχουμε καμμιά ιδέα τι φταιει ; συμβαινει σε αλλον ; , όλα τα αλλά καλά αν και ή μπαταρία φεύγει λίγο γρηγορότερα απο τις προηγούμενες νομιζω .... Στάλθηκε από το HM 1S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Και σε μένα…
-
Βreakari xkebrikari xiaomi και όχι μόνο συγχαρητήρια φίλε Θανάση
-
HTC DESIRE S KAI GR_Macedon
ΜήνυμαΗθελα να ευχαριστησω για τη βοηθεια που μου εδωσε ο GR_Macedon και να ξαναστηση απο την αρχη το htc desire s που ειχα οταν η htc ελλαδος που το ειχα στειλει μου ειπε οτι ειχε καμενη μητρικη και ηθελε 120 ευρω για να το κανει , το τηλ. ηθελε γνωσεις , και μερακι για να γινει. Και παλι ευχαριστω GR_Macedon Ευχαριστω MIUI GR για τους ανθρωπους που εχεις Ευχομαι η Xiaomi να μπορεσει να βγει Ευρωπη και Ελλαδα και να εχετε τις πωλησεις και το service τον συσκευων
-
Παράθεση από sothatz: “Παράθεση από caeser: “Παράθεση από sso: “Μπορεί κάποιος φίλος με Redmi Note 3G να δει αν στις επαφές πατώντας κάποιο γράμμα πηγαίνει στο γράμμα που πατήσαμε; (πχ αν θέλουμε να βρούμε την επαφή Παπαδόπουλος πατάμε στο Αλφάβητο το Π και μας πάει στις επαφές που αρχίζουν από Π) Σε μένα με την 5,8,27 δεν δουλεύει. Νομίζω και με την 5,8,20 δεν δούλευε!” Μου δουλεύει κανονικά...” και σε μένα δεν δουλεύει!” και σε μένα, κάνεις την αλφάβητο να την κατεβάσεις στον τηλεφωνικό κατάλο…
-
ΜήνυμαΜε τη δικιά μας 5.8.27 στo MI4 Στάλθηκε από το MI 4W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Προβλημα με Themes
Trickle - - Mi-3 (Cancro)
ΜήνυμαΕγώ κάνω επανεκκίνηση και μπαίνω στα γρήγορα στη μείξη, εμφανίζεται, στο MI4 Νομίζω ότι με καθαρισμό δεδομένων χάνεις όλα τα θέματα που έχεις κατεβάσει η όχι?
-
Εγω στο MI4 με 5.8.20 η μπαταρια μου φαινεται ιδια, αμα το εχω συνεχεια στο χερι 1 μερα αν το εχω σαν τηλ. με το wifi συνεχεια ανοιχτο και κανενα email και fb να κλεινει 01:00 και να ανοιγει 08:00 2 μερες