Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 522.
-
το ίδιο και στα αγγλικά
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από Trickle: “Θα πρέπει να κάνετε Factory Reset από το TWRP Recovery πριν την περάσετε για πρώτη φορά. ” Όχι βέβαια ...Δεν κάνουμε Factory Reset, παρά μόνο όταν βάζουμε την ROM για Πρώτη Φορά... Όταν με το καλό βγει η XTRV με AROMA Script, τότε σίγουρα την πρώτη φορά που θα βάλετε την ROM θα χρειαστεί Factory Reset. ” από το mail που την κατέβασα χτυπάει στις ρυθμίσεις , να περιμένουμε fix?
-
Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από Trickle: “τελικά format κάνουμε ? ” Γιατί να κάνεις format? Αν έχεις την προηγούμενη έκδοση της GTV ή gkalen κάνε απλά upgrade/αναβάθμιση ” Ρωτούσα αν κάνουμε format τώρα που πάμε στην XTRV γιατί κάθε εβδομάδα στα vip mails που έρχονται λέει Θα πρέπει να κάνετε Factory Reset από το TWRP Recovery πριν την περάσετε για πρώτη φορά. Είναι Rooted (Super User) και περιέχει το TWRP Recovery Περιλαμβάνει και το MMS 160 Char Mod by dnomikos
-
τελικά format κάνουμε ? βάλτε μια επεξήγηση στην αρχή του νήματος και μια διόρθωση εδώ forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/21103/
-
όσοι είχαμε rom από την προηγούμενη εβδομάδα χρειάζεται format ?
-
Παράθεση από kok8: “Οι άπιστοι των Linux να πάνε να ανοίξουν δικό τους thread εδώ μιλάμε για τον πόνο μας οι πιστοί παραθυράκηδες! Δεν αποχωρίζομαι τον MS κειμενογράφο, που τον συνάντησα λίγο μετά το Profesional Writting!!! ούτε το πιστό μου MS Excel που ήρθε να αντικαταστήσει τον παππού στα λογιστικά φύλλα Lotus1,2,3 !!!, μια σχέση που κρατάει από το 1993. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/21022/ ”
-
Έρχεται η Miui-9...;
ΜήνυμαΑυτό που λέει ο Caeser έχει δίκιο, παλιά κοιτούσαμε την έκδοση android και τώρα δεν μας νοιαζει και κοιτάμε μόνο ποια εβδομαδιαία αναβάθμιση έχουμε. Όταν μας ρωτάει κανείς που δεν ξέρει και πολλά για Xiaomi : Ποια έκδοση android έχεις? και του λες με στιλ : Miui 8 φίλος με Gtv 6.9.29 και βλέπεις φάτσες είναι όλα τα λεφτά Τώρα που θα λέμε : E έχω την XTRV 6.xx.xx εκεί να δεις γέλιο ......
-
Χρόνια πολλά ADMIN
Trickle - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΧρόνια πολλά στον ADMIN με υγεία και να έχει μεγάλη υπομονή με όλους μας forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/20488/
-
Μι5 και Otg καλωδιο
Trickle - - Mi-5 (Gemini)
Μήνυμαπαρέλαβα σήμερα αυτό USB C Male to USB A Female Braided OTG Cable Adapter for MacBook 12" Oneplus 3 | eBay ( τώρα βεβαία μπορεί να κοπουμε γιατί κάνουμε διαφήμιση άλλα κάποιοι πρέπει να βρουν μια λύση ) και όλα ok βλέπει κανονικά ntfs εγώ έχω μια άλλη ερώτηση , παλιά (σε miui v6 μάλλον) είχαμε eject στο φλασακι, τώρα γίνεται μόνο από άλλο πρόγραμμα, έχει κάποιος eject usb σε miui v8 η να το ζητήσουμε να μπει σε νέα version ?