Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 381-400 από 877.

Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες

• Δεν χρειάζεται να ανοίξει το κινητό σε android περιβάλλον, ούτε σε fastboot mode. Θα πρέπει να το βάλεις σε edl mode, γι'αυτό δες τον οδηγόπου σου έδωσε πιο πάνω ο @NasDriver και κάνε αυτά που λέει στο τέλος -> "Αν το κινητό είναι Bricked και μπαίνει μόνο σε fastboot και αναγνωρίζεται από το Device Manager ως Qualcomm 900E τότε κάνουμε τα παρακάτω βήματα: ...."

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! T_72476.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/19579

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! T_72476.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/19579

• Ξανά ανέβασε το screenshoot έχοντας πατήσει το τρίγωνο στην επιλογή "Θύρες (COM & LPT)" για να δούμε τις λεπτομέρειες, αν το δείχνει δηλαδή 900Ε ή 9008.

• Παράθεση από DevoRage: “Παραθέτω screenshot με τα στοιχεια του τηλεφώνου (kenzo) για μια γνώμη αν χρειάζεται να αλλάξω ROM (μερικές φορές το δακτυλικό αργεί να πιάσει). ” Μια χαρά είσαι με αυτή τη rom αλλά όπως σου είπε και ο @geoanto555 μπορείς να πας στην εξαιρετική Ελληνική rom.

• Εχω χαθει με τις ROM

nflo - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

για ανέβασε ένα screenshoot από το about phone και δες αν υπάρχει imei (μην τα ανεβάσεις εδώ τα imei μόνο δες αν υπάρχουν και αν είναι ίδια με αυτά που έχει το κουτί του κινητού) edit: επίσης πες μας πια rom κατέβασες και πέρασες με τον οδηγό που σου είχα δώσει στο ποστ #5 πιο πάνω

• Εχω χαθει με τις ROM

Μήνυμα

στο κινητό είναι η εφαρμογή updater όχι στο pc

• Εχω χαθει με τις ROM

Μήνυμα

για να έχεις την 800άρα μπάντα πρέπει να έχεις το kate (δες το model στο πίσω μέρος του κινητού στο άσπρο αυτοκόλλητο ή στο πίσω μέρος του κουτιού στην προτελευτάια σειρά στο κάτω μέρος αν είναι 2015112 έχεις kenzo αν είναι 2015116 είναι kate και έχει την 800άρα). για να πας στην τελευταία αναβάθμιση μπες στην εφαρμογή updater και δες αν σου δίνει κάποια αν ναι προχώρα και αναβάθμισε.

• Εγκατέστησες τους drivers (mipcsuite & miflash tool) έχοντας προηγουμένως απενεργοποιήσει τις ψηφιακές υπογραφές των windows;

• Mi PC Suite

Μήνυμα

δεν λειτουργεί ακόμα σε android 6 (MM) ... υπομονή για την επόμενη αναβάθμισή του

• Παράθεση από kostatos: “παιδια εχω ελληνικη stable 8.0.1.0 περασα κατι στις σημειωσεις και επελεξα αποκρυψη ,πως επαναφερουμε παλι πισω τη σημειωση να εμφανιζεται δλδ ” στην αρχική οθόνη των notes κάνε swipe down με το δάκτυλό σου την οθόνη μέχρι κάτω και θα σου ζητήσει το password, το βάζεις και θα σου βγάλει τα κρυμμένα notes, επιλέγεις με παρατεταμένο πάτημα αυτό που θέλεις να κάνεις unhide και μετά πατάς κάτω την επιλογή unhide.

• Λογικά official είναι ειδικά αν κάνει και το update (το vickmall είναι γενικά εντάξει σε αυτά τα θέματα). Με αυτή τη ρομ έχεις ota updates ανα εβδομάδα, playstore και Ελληνικά μενού σε ποσοστό 90-95%. Επίσης με αυτή τη ρομ μπορείς εύκολα να κάνεις unlock τον bootloader (εφόσον πάρεις την άδεια) και να περάσεις μετά την Ελληνική ρομ αν θέλεις.

• άρα έχεις το kenzo (το model το γράφει επίσης στο πίσω μέρος του κουτιού στη προτελευταία γραμμή στο κάτω μέρος)

• κάνε το update ... επίσης δες στη πλάτη του κινητού στο άσπρο αυτοκόλλητο τι model γράφει 2015112 ή 2015161 ; για να δεις αν έχεις το kenzo ή το kate αντίστοιχα

• Εχω χαθει με τις ROM

Μήνυμα

αν βάλεις με αυτό τον οδηγό -> Ελληνικός οδηγός Unbrick/Flash Official Rom για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo) την official global stable θα έχεις αυτά που θέλεις.

• εννοείτε βάλε το twrp και μετά φλάσαρε την Ελληνική ρομ (δες εδώ -> Flash την Ελληνική ROM στο RedMi Note 3 PRO (Για πρώτη φορά))

• γι'αυτό ρώτησα τον @sb68s γιατί αν έχει stable θα πρέπει να βάλει την developer και να ξαναδοκιμάσει