Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 461-480 από 877.

Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες

• tempered glass είχες βάλει; και αν ναι έσπασε και αυτό και η οθόνη;

• Με wind κάπου είχα διαβάσει ότι κάποιοι είχαν θέμα να λάβουν sms από τη xiaomi. Έχεις κάποιας άλλης εταιρίας κινητό να δοκιμάσεις να βάλεις για να δεις μήπως και πάρεις το sms με το verification code;

• Όχι αλλά και το μικρό σου να βάλεις δεν πειράζει. Ποιάς εταιρίας είναι το κινητό που βάζεις;

• Αφού σου είπαν ότι δεν υπάρχει η παλιά σου αίτηση, θα πρέπει να κάνεις καινούργια και να την ολοκληρώσεις βάζοντας το verification code που θα σου στείλουν με sms στο κινητό. Το sms με το verification code δεν αργεί να έρθει, από λίγα δευτερόλεπτα μέχρι 2-3 λεπτά. Αν δεν σου έρθει μετά από 3 λεπτά πάτα το resend και ξανά περίμενε. Επανέλαβε τη διαδικασία μέχρι να σου έρθει το verification code. Όταν σου έρθει θα πρέπει να το βάλεις αμέσως. Αν λοιπόν το βάλεις και το δεχθεί θα σου βγάλει το μήνυμ…

• περίμενε μπορείς να σου έρθει μετά και από 48 ώρες μπορεί και πιο μετά ... ΥΠΟΜΟΝΗ

• Παράθεση από ngiannakos: “το έχω κάνει αυτό πάω να χρησιμοποιήσω το mi unlock και μου λέει ότι could not verify device Και από κάτω no need to unlock this device Εδώ έχω σταματήσει στο unlock!!!! ” πια rom έχει το κινητό; αν έχεις stable θα πρέπει να περάσεις official china developer για να ξεκλειδώσεις. επίσης θα πρέπει να έχεις κάνει login στο mi account σου στο κινητό και με το ίδιο mi account να μπεις στο mi unlock tool (το οποίο θα πρέπει να εκτελέσεις ως διαχειριστής).

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! T_72476.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/19579

• Παράθεση από Manolis_Mar: “Με 36% μπαταρια θα την παλέψει το flash ; ” τουλάχιστον 70% τελικά πιο model γράφει το κινητό;

• Παράθεση από geoanto555: “Ελπίζω να έχεις το kenzo Και όχι το kate. ” @Manolis_Mar πριν ξεκινήσεις δες αυτό που σου είπε ο Γιώργος. Αν το αυτοκόλλητο στη πλάτη του κινητού στο model είναι 2015112 τότε έχεις kenzo και προχωράς με τον οδηγό που σου έδωσε.

• Λογικά θα πρέπει να έχεις την άδεια για ξεκλείδωμα μετά από τόσο καιρό αλλά για σιγουριά κάνε ένα νεό thread εδώ: Unlock BL - Complaints/Advice - Xiaomi MIUI Official Forum επιλέγοντας στο type το "Unlock BL" και γράψε στο τίτλο "Unlock BL SMS confirmation not received after 40 days from request". Στο μήνυμα μην ξεχάσεις να γράψεις το UID σου, το τύπο του κινητού και το λόγο που θέλεις να ξεκλειδώσεις . Λογικά ο moderator θα σου απαντήσει γρήγορα. Αφού βγάλεις άκρη με την άδεια, δοκίμασε ξανά να…

• @papalamkos δοκίμασε όταν πατήσεις Vol+ & Power και σε βάλει στο αρχικό μενού επιλογών της xiaomi να πατήσεις την επιλογή Recovery

• ναι αυτός είναι

• Μην μπερδεύεις το Redmi Note 3 pro international (Kate) με αυτό που έχεις εσύ, δηλαδή το Redmi 3S International (land). Στο δικό σου Redmi 3S μπορείς να κατεβάσεις Ελληνική rom από εδω: xiaomi-miui.gr/community/wsif/…575-Xiaomi-RedMi-3S-Land/ και να την περάσεις με αυτό τον οδηγό: Flash την Ελληνική ROM στο RedMi 3s(land) αφού πρώτα ξεκλειδώσεις τον bootloader.

• Παράθεση από ataskinos: “Όχι εννοώ την πρώτη οθόνη που εμφανίζεται με το άνοιγμα,και μετά σε πάει στην αρχική που βάζεις μοτίβο ή password ” στην developer rom πας Settings -> Additional Settings -> Developer Options -> Skip screen lock

• αν θυμάμαι καλά σε μια παρόμοια περίπτωση με ένα redmi 3s το πατούσα αρκετές φορές (8-10 δεν θυμάμαι) και κάποια στιγμή έκανε reset και πήρε μπρος.

• @kostas43 δεν δοκιμάζει να αναβαθμίσεις την rom, να πας δηλαδή στην 7.5.2.0 ή ακόμα καλύτερα στην 8.0.1.0; όχι ότι θα λυθεί στα σίγουρα το πρόβλημα αλλά μια αναβάθμιση της rom καλό θα είναι για το κινητό σου. edit: μόλις μου ήρθε email ότι βγήκε και η Thunder 8.0.4.0

• Παράθεση από kostas43: “Έχω το εξής θέμα με κλειστά data τόσο σε Wind όσο και cosmote μου βγάζει μυνημα ότι συνδέθηκε στο ίντερνετ με αποτέλεσμα να μου ροκανιζει την κάρτα . ” τι rom έχει το κινητό, ανέβασε ένα screenshoot από το About phone

• Ξεκλειδωμα

nflo - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

Παράθεση από Gjimmys: “την china πως την βαζω οπως εβαλα και αυτην μεσω update του κινητου; ” δοκίμασε πρώτα αυτά που σου είπε ο @stergios96 και αν δεν, τότε κάνε μια προσπάθεια να περάσεις την china dev μέσω του updater αλλά αν σου βγάλει "couldn't verify package", τότε πας με τον αυτόν τον οδηγό: Ελληνικός οδηγός Unbrick/Flash Official Rom για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo)

• Ξεκλειδωμα

Μήνυμα

τότε εγώ θα σου πρότεινα να περάσεις την official china developer rom και να δοκιμάσεις να ξεκλειδώσεις με αυτή. θεωρώ επίσης ότι έχεις kenzo (μοντέλο 2015112 στη πλατη του κινητού) και όχι kate γιατί μου είπες ότι έχει 16gb μνήμη.

• Ξεκλειδωμα

Μήνυμα

το έχεις βάλει σε fastboot mode το κινητό και φαίνεται στην οθόνη ο λαγός με το κατσαβίδι;