Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 461-480 από 877.
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
Αφού σου είπαν ότι δεν υπάρχει η παλιά σου αίτηση, θα πρέπει να κάνεις καινούργια και να την ολοκληρώσεις βάζοντας το verification code που θα σου στείλουν με sms στο κινητό. Το sms με το verification code δεν αργεί να έρθει, από λίγα δευτερόλεπτα μέχρι 2-3 λεπτά. Αν δεν σου έρθει μετά από 3 λεπτά πάτα το resend και ξανά περίμενε. Επανέλαβε τη διαδικασία μέχρι να σου έρθει το verification code. Όταν σου έρθει θα πρέπει να το βάλεις αμέσως. Αν λοιπόν το βάλεις και το δεχθεί θα σου βγάλει το μήνυμ…
-
Παράθεση από ngiannakos: “το έχω κάνει αυτό πάω να χρησιμοποιήσω το mi unlock και μου λέει ότι could not verify device Και από κάτω no need to unlock this device Εδώ έχω σταματήσει στο unlock!!!! ” πια rom έχει το κινητό; αν έχεις stable θα πρέπει να περάσεις official china developer για να ξεκλειδώσεις. επίσης θα πρέπει να έχεις κάνει login στο mi account σου στο κινητό και με το ίδιο mi account να μπεις στο mi unlock tool (το οποίο θα πρέπει να εκτελέσεις ως διαχειριστής).
-
Λογικά θα πρέπει να έχεις την άδεια για ξεκλείδωμα μετά από τόσο καιρό αλλά για σιγουριά κάνε ένα νεό thread εδώ: Unlock BL - Complaints/Advice - Xiaomi MIUI Official Forum επιλέγοντας στο type το "Unlock BL" και γράψε στο τίτλο "Unlock BL SMS confirmation not received after 40 days from request". Στο μήνυμα μην ξεχάσεις να γράψεις το UID σου, το τύπο του κινητού και το λόγο που θέλεις να ξεκλειδώσεις . Λογικά ο moderator θα σου απαντήσει γρήγορα. Αφού βγάλεις άκρη με την άδεια, δοκίμασε ξανά να…
-
Μην μπερδεύεις το Redmi Note 3 pro international (Kate) με αυτό που έχεις εσύ, δηλαδή το Redmi 3S International (land). Στο δικό σου Redmi 3S μπορείς να κατεβάσεις Ελληνική rom από εδω: xiaomi-miui.gr/community/wsif/…575-Xiaomi-RedMi-3S-Land/ και να την περάσεις με αυτό τον οδηγό: Flash την Ελληνική ROM στο RedMi 3s(land) αφού πρώτα ξεκλειδώσεις τον bootloader.
-
Ξεκλειδωμα
ΜήνυμαΠαράθεση από Gjimmys: “την china πως την βαζω οπως εβαλα και αυτην μεσω update του κινητου; ” δοκίμασε πρώτα αυτά που σου είπε ο @stergios96 και αν δεν, τότε κάνε μια προσπάθεια να περάσεις την china dev μέσω του updater αλλά αν σου βγάλει "couldn't verify package", τότε πας με τον αυτόν τον οδηγό: Ελληνικός οδηγός Unbrick/Flash Official Rom για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo)
-
Ξεκλειδωμα
Μήνυματότε εγώ θα σου πρότεινα να περάσεις την official china developer rom και να δοκιμάσεις να ξεκλειδώσεις με αυτή. θεωρώ επίσης ότι έχεις kenzo (μοντέλο 2015112 στη πλατη του κινητού) και όχι kate γιατί μου είπες ότι έχει 16gb μνήμη.
-
Ξεκλειδωμα
Μήνυματο έχεις βάλει σε fastboot mode το κινητό και φαίνεται στην οθόνη ο λαγός με το κατσαβίδι;