Παράθεση από ntinos_g7: “αλησπερα κ απο εμενα.Σημερα παρηγγειλα redmi note 3 pro κ το περιμενω.Εβαλα επιλογη να ερθει με official rom.Μπορω φανταζομαι να κανω αιτηση ξεκλειδωματος τωρα;Να ειμαι ετοιμος οταν ερθει;Η πρεπει να εχω το κινητο; Και οταν παραλαβω φλασαρω καποια rom κ ξεκλειδωνω;Η ξεκλειδωνω κ φλασαρω μετα;Ευχαριστω ” Μπορείς να κάνεις από τώρα αίτηση για ξεκλέιδωμα με το Mi account σου εδώ: Flash την Ελληνική ROM στο RedMi Note 3 PRO (Για πρώτη φορά) Για να ξεκλειδώσεις καλό είναι να …
για να βάλεις την ελληνική stable θα πρέπει πρώτα να ξεκλειδώσεις τον bootloader μετά να κατεβάσεις την ρομ και την περάσεις στη μνήμη του κινητού μετά φλασάρεις το twrp recovery και τέλος μέσα από το twrp φλασάρεις την ελληνική αναλυτικά ο οδηγός είναι αυτός που πρέπει να ακολουθήσεις προσεκτικά και χωρίς βιασύνη: Flash την Ελληνική ROM στο RedMi Note 3 PRO (Για πρώτη φορά) την Ελληνική ρομ την κατεβάζεις από εδώ: xiaomi-miui.gr/community/wsif/…i-Redmi-Note-3-PRO/#files για το ηχείο δεν ξέρω να…
είναι σχετικά εύκολο να το κάνεις: 155458xxjcx4qjxmybh6lx.jpg.thumb.jpg Δες το από επάνω σχέδιο, άνοιξε με ένα ξυραφάκι/κοπίδι προσεκτικά το περίβλημα ενός usb καλωδίου χωρίς να πληγώσεις/κόψεις τα 4 εσωτερικά καλώδια. Μετά απογύμνωσε ένα μικρό μέρος (λιγότερο από εκατοστό) από το μαύρο (ground) καλώδιο και αντίστοιχα και από το πράσινο (data+) καλώδιο και είσαι έτοιμος με μια πρωτόγονη αλλά λειτουργική μορφή του deep flash καλωδίου. Συνδέεις το κινητό στο pc με το καλώδιο και κρατάς (βραχυκυκλώ…
τότε θα πρέπει αν δεν θέλεις να ανοίξεις το κινητό και να κάνεις το testpoint (Ελληνικός Οδηγός Testpoint Unbrick Xiaomi Redmi Note 3 pro Snapdragon) να φτιάξεις ένα deep flash cable με ένα usb καλώδιο για να μπορέσεις να το ξανα φλασάρεις
ποια rom πέρασες τελικά, τώρα θα πρέπει να προσπαθήσεις να το γυρίσεις πάλι σε 9008 δες τον οδηγό αυτό: Ελληνικός οδηγός Unbrick/Flash Official Rom για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo) στο τέλος που λέει: Unbrick RN3 from HS USB 900E with modified fastboot file
για πες μας λίγα περισσότερα για το κινητό: - το κινητό το πήρες με αυτή τη rom που έχει τώρα; - έχει κλειδωμένο bootloader; - είναι σίγουρα το kenzo (μοντέλο 2015112 στο άσπρο αυτοκόλλητο στην πλατή της συσκευής);
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! T_72476.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/19579
άνοιξε ενα command prompt ως διαχειριστής στα windows και δώσε: bcdedit.exe -set loadoptions DDISABLE_INTEGRITY_CHECKS και μετά: bcdedit.exe -set TESTSIGNING ON μετά κάνε reboot το pc και ξανακάνε εγκατάσταση το miflash & το mipcsuite
όταν έκανες την εγκατάσταση των drivers είχες απενεργοποιήσει τις ψηφιακές υπογραφές των windows; μπορείς να ανεβάσεις ενα screenshoot από την διαχείριση συσκευών των windows που το δείχνει unknown device edit με πρόλαβες για το screenshoot
Παράθεση από gtagames: “Μπορεις να μου στειλεις λινκ για τους drivers??? ” για περάσεις τους drivers ακολούθησε το πρώτο μέρος αυτού του οδηγού: Ελληνικός οδηγός Unbrick/Flash Official Rom για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo)
σύνδεσε το με το pc και δες πως το βλέπει στις θύρες com στην διαχείριση συσκευών των windows, 900Ε ή 9008; θα πρέπει να έχεις περάσει τους drivers για το κινητό