Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 541-560 από 877.
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
@konxoy σου δουλεύουν κανοκικά οι sim και το wifi με την stable;
-
Παράθεση από themistoklis: “Τι κάνω τώρα? ” κατ' αρχήν έλεγξε αν είναι κλειδωμένος ο bootloader 1. αν είναι κλειδωμένος θα πρέπει να περάσεις την official china developer fastboot rom με miflash tool από edl mode 2. αν είναι ξεκλείδωτος περνάς την ίδια rom με miflash πάλι αλλά από fastboot mode αν έχεις άδεια για ξεκλείδωμα ξεκλειδώνεις και το κάνεις με τον δεύτερο τρόπο
-
@konxoy δεν θα σου συνιστούσα να πας από developer rom (android 6) σε stable (android 5), θα έχεις πρόβληματα
-
Redmi note 3 Pro
Μήνυμαόχι δεν έχω υπόψη μου κάτι τέτοιο, εγώ έχω το δικό μου 2 μήνες τώρα με την rom του gkalen και είναι μια χαρά
-
Redmi note 3 Pro
Μήνυμαμπορεί να μην έκατσε καλά η ρομ
-
Redmi note 3 Pro
Μήνυμαεγώ θα έκανα αρχικά ένα clear dalvik & clear cache αν δεν έβλεπα φως θα ξανα περναγα την Ελληνική ρομ και αν πάλι δεν, θα έκανα ενα clear install μιας official rom με miflash tool
-
Redmi note 3 Pro
Μήνυμα@J.S. έλεγα μήπως είναι το kate και όχι το kenzo αλλά τελικά έχεις το kenzo
-
Redmi note 3 Pro
Μήνυμα@J.S. με τη φορτιστή σου ήρθε ευρωπαικό ή κινέζικο+adaptor; τι μήκος έχει το κινητό 15 εκατοστά ακριβώς ή 15,25 εκ. ; στη πλάτη του κινητού στο άσπρο αυτοκόλλητο το model είναι 2015161 ή 2015112;
-
Παράθεση από ThanosAr: “Μόλις τελειώσει και φτάσει στο 100% τι κάνω στη συνέχεια; ” Εννοείς 100% στο command παράθυρο στο pc όσο δηλαδή μεταφέρει την rom από το pc στο κινητό;
-
καταρχήν βεβαιώσου ότι το κινητό μπαίνει στο TWRP όπως σου είπε ο @NasDriver και πες μας ότι είσαι στο αρχικό μενού του TWRP
-
Παράθεση από ThanosAr: “Πληκτρολόγησα το twrp όπως στις οδηγίες στο cmd κι έτρεξε. Στη συνέχεια κρατάω πατημένο το Volume up αλλά δεν κάνει τίποτα. ” Δες επίσης αν μπαίνεις τελικά στο TWRP. Για να μπεις με κλειστό το κινητό κρατάς το Volume Up και το Power μαζί μέχρι να εμφανιστεί το μενού του TWRP. Άλλος τρόπος είναι με το κινητό σε fastboot mode (λαγός με κατσαβίδι), γράφεις την εντολή "fastboot reboot" αλλά δεν πατάς ENTER προς το παρόν, κρατάς πατημένο το Volume Up και μετά πατάς το ENTER, σ…
-
δες εδώ: Ελληνικός οδηγός Flash την GTV Rom μέσω εντολών adb (adb sideload method)