Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 561-580 από 877.
-
ναι για να την φλασάρεις με το TWRP, τώρα αφού δεν την έχεις περάσει πρέπει να πας μέσω sideload ή πιο απλός τρόπος είναι να την αντιγράψεις σε μια microsd κάρτα (αν έχεις) και να την βάλεις στο κινητό
-
έχεις αντιγράψει την ρομ (ελληνική stable αν αυτή είναι που θέλεις να περάσεις) στη μνήμη του κινητού;
-
Παράθεση από ThanosAr: “Ακολουθώ όλα τα βήματα και κατεβάζω όλα τα links; Γιατί το κινητό μου είναι κλειστό και δεν ανοίγει. Και επιπλέον στο adb devices δεν την βρίσκει. ” το κινητό μπαίνει σε fastboot mode (δηλαδή από κλειστό κινητό πατάς το Volume Down και το Power μαζί μέχρι να εμφανιστεί ο λαγός με το κατσαβίδι) ;
-
Παράθεση από kounkoun: “Ποιά micro sd card συστήνεται για το κινητό μας ? ” πάρε μία επώνυμη (samsung, sandisk. transcend) class 10 και πάνω UHS-I UHS-II
-
Παράθεση από ThanosAr: “Μου βγάζει συνέχεια errors το MIFlash. ” τι error σου βγάζει; ποιά εκδοση του miflash; τρέχεις ως administrator το miflash;
-
Παράθεση από ThanosAr: “Για την εγκατάσταση της ROM χρειάζομαι οπωσδήποτε 64bit υπολογιστή; Για το MI flash tool; Ή μπορώ να το κάνω και με άλλο τρόπο; ” το τελευταίο Miflash tool λειτουργεί και με 32bits windows
-
θα πρέπει να πας με αυτόν τον οδηγό: Ελληνικός οδηγός Unbrick/Flash Official Rom για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo) και αν έχεις ξεκλείδωτο bootloader παρακάπτεις το κομμάτι του edl mode και φλασάρεις με το mi flash tool σε fastboot mode (vol - & power). ρομ κατεβάζεις από εδώ: Xiaomi MIUI Official Forum την Redmi Note 3 Qualcomm Latest Global Stable Version Fastboot File
-
Παράθεση από gpapado: “Ποια έκδοση MI Fllash Tool να κατεβάσω;;; Ποια είναι η τελευταία;;; ” από εδώ: en.miui.com/thread-345974-1-1.…om/thread-345974-1-1.html
-
Παράθεση από ThanosAr: “Θέλω την official global stable rom. Για να έχω τις εφαρμογές της google εγκατεστημένες και ελληνική γραφή. ” Δοκίμασες να κατεβάσεις αυτό το αρχείο miui_HMNote3ProGlobal_V8.0.5.0.LHOMIDG_a831ea486e_5.1.zip να το αντιγράψεις στο κινητό και το περάσεις με το updater app του κινητού;
-
@ThanosAr τελικά ποιά ρομ θέλεις να βάλεις;
-
Παράθεση από kostastechboy: “@nflo Χρειαζεται να τους διευκρινισω ποια εκδοση θελω ή δουλευουν μονο kenzo στο vickmall? ” Εχουν και τα δύο. Αν θέλεις το kenzo παίρνεις αυτό: Xiaomi Redmi Note 3 Pro 3GB RAM 32GB ROM Snapdragon 650 Hexa Core MIUI V7 16.0MP TOUCH ID 5.5 Inch FHD 4000Mah Battery Επιλέγεις χρώμα και έκδοση ρομ (αν θέλεις ελληνικά μενού την Official DEV Global Rom(Greek language&OTA update), εάν δεν σε ενδιαφέρουν τα ελληνικά μενού τότε την Official Stable Global Rom(NO Greek language…
-
Παράθεση από spel: “Έχω ένα Redmi Note 3 Pro την έκδοση Kate, του έχω περάσει global rom και έχει κλειδωμένο bootloader. ” Kate και επίσημα ξεκλείδωτο bootloader, από ότι ξέρω μέχρι τώρα δεν γίνεται. Άρα μάλλον unofficial είναι το ξεκλείδωμα, οπότε θα σου έλεγα να μην κάνεις ota update γιατί υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να το μπρικάρεις.
-
Παράθεση από ThanosAr: “Και τώρα τι μπορώ να κάνω; Δε με ενοχλεί που είναι στα αγγλικά το μενού αλλά θέλω να γράφω ελληνικά και να έχω τις εφαρμογές μου! ” Βάλε τα google apps (δες εδώ: Install Google Play Store on Xiaomi Redmi Note 3/Pro using Google Installer | Xiaomi Advices) και μετά από το playstore κατέβασε το swiftkey ή το google keyboard που έχουν Ελληνικά και θα είσαι οκ.
-
@xristos678 αν θέλεις να βάλεις cm τότε θα πρέπει όντως να ξεκλειδώσεις τον bootloader (καλύτερη επιλογή γι'αυτό είναι να έχεις official china developer rom αλλά και με την official global developer λογικά θα δουλέψει) και να περάσεις ένα custom TWRP ειδικά για την cm. Για περισσότερες πληροφορίες δες εδώ: Redmi Note 3 Pro - Κάπως έτσι πήγα σε CM 13
-
Παράθεση από gpapado: “Παιδιά για το κλειδώσω (ώστε μετά να το ξεκλειδώσω με τον official τρόπο) με ποια ROM να το flashάρω;;; Την κινεζική ή την global;; ” Όπως είπαμε και χθές καλύτερα με china developer που κατεβάζεις από εδώ: Xiaomi MIUI Official Forum το αρχείο: Redmi Note 3 Qualcomm Latest China Developer Version Fastboot File Σου ήρθε το sms επιβεβαίωσης για το ξεκλείδωμα;