Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 581-600 από 877.
-
σου έστειλα pm
-
Παράθεση από kostastechboy: “μπορεις να μου εξηγησεις τις διαφορες μεταξυ officialglobal stable και official global developer; εγω θελω απλα να παρω το κινητο και οτιδηποτε χρειαζεται να γινεται εντος του κινητου και χωρις να παρεμβαινω στη λειτουργια του! Οσο για τη γλωσσα δεν με ενοχλει το αγγλικο μενου απλα θελω gr στο πληκτρολογιο ” η stable είναι πιο σταθερή με λιγότερα bugs από την developer αλλά και λιγότερα νέα features και πιο σπάνιες ενημερώσεις (η developer έχει OTA ενημερώσεις σχεδόν…
-
αν θυμάμαι καλά και αν έχω κατάλαβει τι σου εμφάνισε στα κινέζικα, μάλλον είναι να βάλεις ένα ψευδώνυμο.
-
από τον υπολογιστή
-
Παράθεση από gpapado: “2015112 ” kenzo έχεις με unofficial rom αρχικά κάνε Mi account αν δεν έχεις και αίτηση για ξεκλείδωμα εδώ αν δεν έχεις κάνει: Apply for unlocking Mi devices
-
@gpapado δες από πίσω στην πλάτη του κινητού στο άσπρο αυτοκόλλητο τι μοντέλο γράφει 2015... και πες μας. επίσης με τι φορτιστή σου ήρθε ευρωπαικό ή κινέζικο με adaptor, και μέτρα το μήκος του αν είναι ακριβώς 15 εκατοστά ή 15,25 εκ. ;
-
Παράθεση από klonos78: “Εντωμεταξύ έκανα αίτηση στη Xiaomi για official ξεκλειδωμα (δεν ξερω αν θα χρειαστεί βεβαια) ” Καλά έκανες και έστειλες την αίτηση για το ξεκλείδωμα αλλά αν όντως παρήγγειλες το kate δεν θα το χρειαστείς γιατί προς το παρόν δεν ξεκλειδώνει ο bootloader με επίσημο τρόπο, αλλά καλό είναι να έχεις την έγκριση. Επίσης όταν παραλάβεις με το καλό, έλεγξε αν είναι το kate βλέποντας το model στην πλάτη του κινητού στο άσπρο αυτοκόλλητο αν είναι 2015161 είναι το kate. Επίσης το σι…
-
Την βοήθεια σας παρακαλώ
ΜήνυμαΒασική προυπόθεση για να κάνεις την διαδικασία για να επαναφέρεις το κινητό του είναι να έχεις υπολογιστή με windows.
-
Την βοήθεια σας παρακαλώ
ΜήνυμαΛογικά αφού το πήρες από το banggood, έχεις ένα μεταλλαγμένο kate
-
Την βοήθεια σας παρακαλώ
ΜήνυμαΥπάρχει λύση αλλά προυποθέτει κάποιες ενέργειες από εσένα που αν δεν έχεις μια σχετική επαφή με φλασάρισμα ρομ και βασικές γνώσεις υπολογιστών, εμπεριέχουν κίνδυνο. Αν λοιπόν δεν θέλεις να το ρισκάρεις τους το γυρνάς πίσω και ζητάς τα λεφτά σου.