Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 421-440 από 911.
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
Γειά σας παιδιά έχω Mi3. Η rom που φοράω είναι η xtrv 7.6.14. Πρέπει να κάνω format factory για να περάσω την καινούργια ρομ; Και επισεις έχει 2 ρομ να κατεβάσω. Την xtrv και την aroma. Είναι δύο λινκ ξεχωριστά. Τη διάφορες έχουν, ποια είναι η καλύτερη και ποια μου προτείνετε να περάσω;
-
Ευχαριστώ πολύ. Περιμένω με ανυπομονησία γιατί το κινητό μου τις τελευταίες μέρες νομίζω ότι ψιλοκολαει.
-
Τα Mi3 θα πάρουν miui9; ρωτάω γιατί έχω Mi3.
-
Απορία για αναβάθμιση..
ΜήνυμαΕυχαριστώ πολύ... Περιμένω...
-
Απορία για αναβάθμιση..
ΜήνυμαΓια το Mi3 θα βγει; να περιμένω;
-
Απορία για αναβάθμιση..
ΜήνυμαΓια σας παιδιά... Ήθελα να ρωτήσω... Η ρομ για το Mi3 μου λέει ότι έχει περάσει σε αναστολή. Για ποιο λόγο είναι σε αναστολή; θα ξαναβγεί καινούριο ρομ; και πότε; για ποιο λόγο συμβαίνει αυτό;
-
Ευχαριστώ
-
Σε μερικά από αυτά τα τεστ λέει βαθμονόμηση. Αν πειράξεις κάτι από εκεί δε μένει ρυθμισμένο; Βγαίνοντας από εκεί ρωτάει κάτι για να κρατηθεί ενα αρχείο κειμένου. Τι είναι αυτό;
-
Ναι εντάξει δουλεύει. Με την πυξίδα της xiaomi τα κατάφερα τελικά. Ερώτηση κρίσης.... Τι είναι το cit; τεστ η ρυθμίσεις και ότι πειράζεις μένει;
-
Magnetic sensor εννοείς το μαγνητόμετρο φίλε μου; Γιατί αν λες αυτό μπαίνω αλλά δεν έχει κανένα κουμπί για τεστ. Μόνο λέει ότι πρέπει να φαίνονται οι συντεταγμένες από κάτω και εννοείται πως φαίνονται. =============== Αυγ 15th 2017, 11:05pm =============== Να δες...
-
Για σας παιδιά, χρόνια πολλά. Ανοίγω την πυξίδα και μου ζητάει βαθμονόμηση κουνώντας την συσκευή σε σχήμα 8.εχω ανοιχτό και το GPS και το WiFi. Κουνάω κουνάω αλλά τίποτα. Εξάρθρωση έπαθα αλλά τίποτα.. Χαχαχα Τι λάθος γίνετε και δεν μπορώ να το βαθμονομησω; είναι σημαντικό για μένα.
-
Εγώ νομίζω πως αυτά που προανεφερες... Εκτός από τον bootloader θα γινόταν αυτόματα με την ελληνική rom από αυτό το site. Τώρα όσον αφορά τις διαφορές είναι απλό.... Οι εφαρμογές τις Google δε θα υπάρχουν κ θα έχεις μόνο ότι χρειάζεται. Αν κάνω κάπου λάθος παρακαλω οι πιο εμπειρει χρήστες να με διορθώσουν
-
Παράθεση από George Kaggelaris: “Επίσημη Global Stable έχεις η οποία έχει κανονικότατα ελληνικά! ” για αυτο επειδη εχει ελληνικα και το παιδι δεν θελει να χασει την εγγύηση 1 χρονου που εχει τοα αφηνω προς το παρον ετσι...αλλωστε εχει σχετικα λιγες εφαρμογες της google που δεν χρειαζετε...οποτε ειναι μια χαρα...το κινητοπ πληροφοριακα για τα λεφτα του ειναι τελειο...οτι καλυτερο μπορει να παρει κανεις με 128 ευρω. =============== Ιουλ 28th 2017, 3:25pm =============== απλα εξηγηστε μου κατι σας …
-
Μόλις το παραλάβω θα σας ενημερώσω. Περιμένετε νέα μου σύντομα. =============== Ιουλ 26th 2017, 11:44pm =============== Παιδιά μόλις σήμερα παρέλαβα το κινητό.... Ήρθε με global stable rom και miui 8.και ενώ στο eshop έλεγε πως θα είχε μόνο αγγλικά και κινέζικα αυτό είχε και ελληνικά. Δεν ξέρω πως γίνεται αυτό... Την συσκευή εγώ την παρρειγγειλα για ένα φίλο.... Μόλις είδε ότι έχει ελληνικά μου είπε να μην αλλάξω τίποτα για να μην χάσει την εγγύηση. Απλά δεν είναι root και έχει τις εφαρμογές της…
-
Παράθεση: “Όταν μία εφαρμογή έχει εγκατασταθεί από το Google Play και όχι από εξωτερική πηγή, τότε σε κάθε αναβάθμιση τα παλιά αρχεία της εφαρμογής αντικαθιστούνται από τα νέα και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. ” Σε κάποιες παλιές συσκευές παράδειγμα είχαν ελεύθερο χώρο 50 mb και η αναβάθμιση της εφαρμογής ήταν 25 mb, η συσκευή εμφάνιζε μια ειδοποίηση ότι δεν επαρκή ο χώρος και πρέπει να αφαιρέσεις μια αλλη εφαρμογή. Αυτό πως γινόταν αφού φαινομενικά είχε χώρο; Παράθεση: “ Το πρόβλημα αυτό όμως το…
-
Για σας παιδιά.... Μόλις παρρειγγειλα για ένα φίλο το ΚΙΝΗΤΟ XIAOMI REDMI 4A 32GB DUAL SIM GREY από το eshop. Λέει ότι έχει μόνο αγγλικά. Θα μπορέσω να βαλω την ελληνική ρομ; και πως; χρειάζεται κάποια περίεργη διαδικασία η απλά την φλασαρω από recovery mode;επειτα θα έχει twrp η θα πρέπει να το περάσω εγώ;