Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 461-480 από 911.

Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες

• Σφάλμα στην εκκίνηση [SOLVED]

blackm76 - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

Παράθεση από Bodai: “Μόνο από TWRP ” ωραια παιδια ξεκινησα την προσαρμοσμενη εγκατασταση. εχω κανει τις επιλογες μου δηλαδη εχω βαλει magisk anti tou super su, boot animation εβαλα miui hellas(δεν ξερω τι διαφορα εχει απο το default),ηχο εβαλα dolby atmos,πληκτρολογιο swiftkey,gps fix region εβαλα ευρωπη, απλα εχω μερικα που δεν ξερω τι να κανω ...και για να μην κανω καμια πατατα θα σας ρωτησω.... 1)επιλογη καμερας :την καμερα του miui την ξερω και ειναι φοβερη αλλα μου βγαζει και την επιλογη γι…

Μήνυμα

Παράθεση από MIUI_ART: “Ξαναδοκίμασε να κάνεις Flash την ROM επιλέγοντας Προσαρμοσμένη Εγκατάσταση από το μενού της AROMA. ” αυτο γινεται απο twrp;;;η πρεπει αναγκαστηκα να το κανω απο την εφαρμογή αναβάθμισης;;;

Μήνυμα

Παράθεση από MIUI_ART: “Ξαναδοκίμασε να κάνεις Flash την ROM επιλέγοντας Προσαρμοσμένη Εγκατάσταση από το μενού της AROMA ” να περασω την καινουρια aroma δηλαδη;;; δεν την εχω βαλει γιατι ειναι Beta απο οτι διαβασα στις οδηγιες και περιμενα για να μην εχω προβληματα. αν την περασω με την προσαρμοσμενη εγκατασταση πρεπει να κανω κατι ιδιαιτερο;;;;

Μήνυμα

Παράθεση από Bodai: “@blackm76 τι ακριβώς έκανες? Πέρασες καμιά εφαρμογή? ” τι εννοεις φιλε μου;;;σαν τι εφαρμογη....εχω αυτες που ειχα παντα. σε προηγουμενη εκδοση της ρομ δεν ειχα τετοιο θεμα. βασικα περασα την ρομ apo twrp. μηπως επρεπε να την περασω απο την εφαρμογη αναβαθμισης;;;; αν και δεν νομιζω γιατι παντα απο twrp περναω την καινουρια ρομ. τελικα τι ειναι αυτο το μηνυμα;;

Μήνυμα

γεια σας παιδια. εχω ενα Mi3 καιεχω την ρομ 7.5.18. ολα δουλευουν καλα αλλα στην εκκινηση μου βγαζει το μηνυμα στην φωτογραφια..... τι φταιει;;;εχω κανει κατι λαθος εγω;;;πως μπορω να το διορθωσω;;;; ολα δουλευουν καλα αλλα βλεποντας αυτο το μηνυμα καταλαβαινω οτι κατι ισως να μην δουλευει καλα τελικα που δεν το βλεπω εγω.

• Παιδιά σήμερα μου το ξαναέβγαλε το μήνυμα στην αρχή όπως σας είπα. Μήπως φταίει που την ρομ την πέρασα από twrp; μήπως ήθελε να την περάσω από την εφαρμογή αναβάθμισης; γιατί κάτι τέτοιο διάβασα στην αρχή στις οδηγίες. Η δε κατάλαβα καλά;

• Παράθεση από prekasg: “δες πιο πισω σελιδα 6 ” μονο που εμενα δεν μου βγαζει την ιδια εφαρμογη... πηγα στις εφαρμογες και δεν την βρηκα. αν κανω clear cache απο twrp δεν θα σιαξει;;;;;

• αγορα μπαταριας για Mi3

Μήνυμα

Παράθεση από jonk: “Για γνήσια την αγόρασα ,μπορείς να τους ρωτήσεις οι φωτογραφίες είναι πριν την τοποθέτηση. ” εννοεις να ρωτησω το site που θα την αγορασω;;; αυτο δεν ειναι απολυτο γιατι μπορει να πουν οτι θελουν αλλα δεν παρχει λογος να συζηταμε κατι τετοιο μιας και η αποδειξει εισαι εσυ;;; αφου την αλλαξες λοιπον πες μου για την λειτουργια της... κραταει οσο η εργοστασιακη;;;εχεις κανενα θεμα με θερμοκρασια;;;; ειδες διαφορα με την πεσμενη μπαταρια που εβγαλες;;;; ετσι θα καταλαβουμε αν ειν…

• Παιδιά καμία βοήθεια για αυτο που σας ρώτησα με το μήνυμα στην εκκινηση; κανένα νέο;

• Γειά σας παιδιά . έχω mi3. Πέρασα από 7.5.11 σε 7.5.18. Την 7.5.18 την πέρασα μέσω twrp όπως έκανα κάθε φορά. Το πρόβλημα που έχω όμως είναι το εξής.... Ενώ το κινητό στις λειτουργίες του είναι οκ, όταν ανοίγω την συσκευή μου βγάζει αυτό το μήνυμα. Μόνο μία φορά και μόνο στην αρχή. Μετά το κινητό λειτουργεί κανονικά. Γιατί το βγάζει αυτό; έχω κάνει κάτι λάθος. Διορθώνεται ώστε να μην το ξαναβγάλει; Δείτε την φωτογραφία για να καταλάβετε τι θέλω να πω....

Μήνυμα

Παράθεση από jonk: “Εγώ πάντως που την άλλαξα πριν κανένα μήνα όπως γράφω σε προηγούμενο θέμα την αγόρασα απο Ελλάδα ,για γνήσια λίγο ακριβότερη βέβαια αλλά την παρέλαβα αμέσως, εαν δεν επιτρέπεται το link παρακαλώ να διαγραφεί. Γνήσια Μπαταρία BM31 3050 mAh Xiaomi Mi3 (Bulk) | FixMobile Store ” φιλε μου jonk ειναι οντως αυθεντικη;;;; δειτε παρακαλω αν μπορειτε και οι υπολοιποι και πειτε μου την γνωμη σας.ευχαριστω προκαταβολικα για τις απαντησεις σας.

Μήνυμα

Κατάλαβα παιδιά. Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες.

Μήνυμα

Κατάλαβα. Προς το παρόν μένω με την ίδια μέχρι να μην κρατάει καθόλου. Προς το παρόν μια μέρα χρήση έχω. Ευχαριστώ πολύ.

Μήνυμα

Nohon βρήκα αλλά όχι σε αυτά τα mha. 1)Πείτε μου παρακαλώ αυτές που σας έδειξα από το ebay δεν είναι αυθεντικές; 2)αν δεν είναι αυθεντικες αυτές που σας έδειξα πείτε μου σας παρακαλώ κάποιες μάρκες όπως η Nohon. Και ποια προτείνετε; 3)αν βρω μπαταρία με παραπάνω mah από την μανησια μπαταρία θα λειτουργήσει η θα έχει κάποιο πρόβλημα ή συσκευή μου;

Μήνυμα

Ούτε από μαγαζιά όπως gearbest, to2c και άλλα παραπλήσια κινεζομαγαζα; =============== Μαι 14th 2017, 11:00pm =============== Δηλαδή αν αλλάξουμε μπαταρία στα xiaomi μας την πατήσαμε; να ένα μείον δηλαδή.... Και δεν είναι κάτι που πρέπει να το αλλάζεις κάθε μέρα γιατί δεν είναι αποσπώμενη η μπαταρία...

Μήνυμα

γεια σας παιδια...... εχω ενα mi3 και το εχω 3 χρονια πατημενα.τον τελευταιο καιρο βλεπω πως η διαρκεια της μπαταριας εχει πεσεις αρκετα. δηλαδη το φορτιζω καθε βραδυ.παλιοτερα το φορτιζα στην μιαμιση με 2 μερες.τουλαχιστον ετσι θυμαμαι. θελω λοιπον προλυπτικα να αγορασω μια αυθεντικη μπαταρια για το mi3 mou. Στο to2c.com που αγορασα την συσκευη μου ελεγε στα χαρακτηριστικα οτι η μπαταρια ειναι 3050 mah. αν παρω ομως την συσκευη στα χερια μου και παω ασφαλεια - μπαταρια... μου βγαζει οτι η μπατα…

• Καλή επιτυχία σε όλους.

• Πρόβλημα με magisk Kai root

Μήνυμα

Ευχαριστώ πολύ παιδιά. Και όσο για την δεύτερη ερώτηση μου και αυτό το βρήκα. Πατώντας πάνω στα χρωματιστά γράμματα της ρομ δεξιά βγαίνει το λινκ που είχαμε παλιά μπροστά. Ευχαριστώ και πάλι

Μήνυμα

φιλε μου τωρα καταλαβα και το βρηκα . εχει το magisk to superuser kai to dolby atmos.αλλα το dolby giati to exei;;;; σε μενα ειναι προεγκατεστημενο.

Μήνυμα

1)Για σας παιδιά. Μόλις πέρασα την 7.5.4 στο μου αλλά δεν έχει περασμένο στον αποθηκευτικό χώρο το zip του magisk και δεν δεν έχω root την συσκευή μου. Έχει αλλάξει κάτι; το είδη υπάρχον magisk από την προηγούμενη rom μου λέει ότι έχει αναβάθμιση αν θέλει να την εγκαταστήσω αλλά δεν ξέρω αν κάνει. Βασικά δεν θα έπρεπε να ήταν περασμένο το zip στον αποθηκευτικό χώρο για να το φλασαρω; 2)μπαίνοντας στο φόρουμ είχε ένα λινκ με οδηγίες που ανεβάζατε. Τώρα δεν υπάρχει. Έχετε κάνει κάτι ή απλά κάτι δε…