Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 481-500 από 911.
-
Καλη Επιτυχια σε ολους!
-
Παράθεση: “Άπαιχτος.... icon_lol.gif thumbsup.png Ευχαριστούμε για το Review και τις παρατηρήσεις. Σε ότι αφορά το Magisk και το Super User. Επειδή ο καθένας γενικά έχει τις δικές του ανάγκες, και ανάλογα τις εφαρμογές που τρέχει στην συσκευή του, μπορεί να θέλει Root ή όχι, μπορεί να θέλει Super User ή Magisk κτλ κτλ., από την επόμενη Version προσανατολιζόμαστε να σας δίνουμε τις ROM χωρίς να είναι Pre-Rooted. Θα υπάρχουν τα Zip εγκατάστασης και του Super User και του Magisk μέσα στο Zip της RO…
-
Παράθεση: “Εγώ ας πούμε , μπήκα σε twrp έκανα install την 7.4.20 , μετά wipe cache and dalvik και μετά reboot system.. Από την προηγούμενη Ρομ δεν πειραξα τίποτα από supersu κ.λ.π. , ακριβώς ότι γράφω έκανα .. Μετά το boot , άνοιξα την εφαρμογή magisk και μου έδειξε αυτό .. 34918-Screenshot-2017-04-22-18-29-14-083-com-topjohnwu-magisk-png Το δοκίμασα επίσης σε wt86047 , φλασαρα πάλι το magisk σαν ζιπ μόνο του , πάλι χωρίς να πειράξω κάτι άλλο και μου έδειξε και στο wt86047 πάλι την ίδια εικόνα ,…
-
Γεια σας παιδιά.μολις έβαλα την τελευταία ρομ στο mi3 μου.εχει το magisk . Ερώτηση σε σχέση με αυτό... 1)Το magisk εχει μία επιλογή για αναβάθμιση όταν βγαινει καινούρια έκδοση.το αναβαθμίζουμε από την εφαρμογή ;Το αναβαθμίζουμε από το playstore η καθόλου όπως το superuser πού είχαμε παλιά; 2)τί είναι η επιλογή safety net sto magisk ? Λογικά είναι η ασφάλεια; Η στο ιντερνέτ σαν adblock έτσι δεν είναι;Και γιατί όταν την πατάω κοκκινίζει αντί να ενεργοποιηθεί και να γίνεις πράσινο
-
Παράθεση: “Δύο λύσεις αν έχεις εγκατεστημένη την εφαρμογή της google βρε στην στις εφαρμογές και και κάνε καθαρισμό δεδομένων. Θεωρητικά θα δουλέψει. Αν όχι καντην uninstall έτσι θα έχεις την κινέζικη επιλογή αναζήτησης. Μην τρελενεσαι όμως δεν είναι κάτι σημαντικό :-). Προσωπικά όπως είπα θλτην έβγαλα γιατί έτρωγε μπαταρία... ” δεν έχει εγκατεστημένη την εφαρμογή τής google και μπορεί πολύ απλά καί γιά αυτό να κολουσε.βρηκα όμως την κινεζικη αναζήτηση από τής εφαρμογές και έκανα καθαρισμό δεδομ…
-
Παράθεση: “@soug πήγαινε ρυθμίσεις>πρόσθετες ρυθμίσεις>πλήκτρα>ΜΑΚΡΥ ΠΑΤΗΜΑ ΠΛΗΚΤΡΩΝ ΟΘΟΝΗΣ>αρχική οθόνη και επέλεξε εκκίνηση γρήγορης αναζήτησης. Εγώ δεν έχω αυτήν την βλακεία της google που σου τρώει μπαταρία για βλακείες... ” παιδια εγώ πού έβαλα εκκίνηση γρηγορης εκκίνησης βγάζει πάλι το ίδιο μήνυμα.μονο άμα βάλω καμία δέν έχω πρόβλημα.διορθωνεται αυτό;
-
παιδια να ρωτήσω κάτι γιά ένα πρόβλημα πού συνάντησα μόλις τώρα.... Όταν πατάω το πλήκτρο αρχικής οθόνης πατημένο κανονικά πάει στην αναζήτηση τής google.τωρα πού έβαλα την 7.4.6 μου βγάζει σφάλμα καί λέει ότι η εφαρμογή αναζήτησης σταμάτησε να λειτουργεί. Γιατί;Τι φταει;
-
Παράθεση: “@blackm76 Θα βάλεις την τελευταία xtrv 7.3.30 .. Θα μπεις σε twrp Θα επιλέξεις , Wipe / .. και θα σύρεις δεξιά για swipe to factory reset Mετα , Install / και διαλεγεις το ζιπ της ρομ. Μετά πατάς το κουτί που λέει , wipe cache and dalvik και σέρνεις δεξιά Μετά , Reboot system.. Τέλος ... έγινε καθαρή εγκατάσταση , τι άλλο θες να κάνεις παραπάνω ?? Οι εφαρμογές που ανέφερες δεν υπάρχουν στην xtrv , αυτές είχε παλιά η gtv . ” gkalen εκανα αυτα που ειχες παραπανω και την ξαναφλασαρα. οι …
-
Παράθεση: “@blackm76 Η ρομ σωστή , αλλά το supersu η εφαρμογή του φόρουμ και ο flash player έπρεπε να έχουν εγκατασταθεί .. Κάτι δεν έχει γίνει σωστά . ” gkalen με την επόμενη αναβάθμιση δε θα περαστούν;Η να ξανά flasharo την ρομ; Πληροφοριακά το superuser κάθε φορά εγώ το περνούσα αφού έλεγε στις οδηγίες νά μήν αφήνω αυτό τής ρομ.τωρα γιά το flash player δεν ξέρω.