Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 501-520 από 911.

• Παράθεση από Το miflash έβγαλε για τους δικους του λόγους το σφάλμα... Αν ίσχυε πραγματικά σίγουρα τώρα δεν θα είχες κινητό γτ δεν θα μπορούσες να φλασάρεις.(τουλάχιστον έτσι απλα): “ ” τι δηλαδη το κινητο θα ηταν για πεταμα ; δεν θα υπηρχε λυση;;; Παράθεση από Η fastboot rom ποια είναι? Αν είναι πολύ πιθανό να έμειναν απο κει επειδή δεν έκανες το factory reset που λέγαμε... Βασικά δεν ξέρω αν υπάρχει η εφαρμογη και στις νέες ρομ του cancro...: “ ” η fast boot ηταν η cancro_images_Stable-V7.2.8.…

• Παράθεση από Σε τι να σου απαντήσουμε βρε? Έχεις κάποιο πρόβλημα η συσκευή σου αυτη τη στιγμη? Σου βγάζει κάποιο σφάλμα?: “ ” προς το παρον δεν εχω καποιο προβλημα η τουλαχιστον δεν εχω παρατηρηση κατι απλα τρομαξα ,ε το σφαλμα στο miflash και δεν ξερω αν εφταιγε η συσκευη μου η το miflash apo to site. Παράθεση από Στην αναβάθμιση θα κάνεις απλά dalvik & cache ....: “ ” ενταξει αυτο εκανα μεχρι τωρα απλα επειδη ειπες να κανω factory reset πριν περασω την ρομ nomiza καθε φορα πρεπει να κανω.εγω ο…

• Παράθεση από Μην το βάζεις... Πάτα do not install . Eίναι η εφαρμογή του twrp για να σε ειδοποιεί ότι έχει βγει νέο.. Βασικά το έχω αφαιρέσει από μέσα... όποτε ξανα μπεις σε twrp: “ ” καταλαβα.ειναι η εφαρμογη που υπαρχει και στο playstore για τον twrp.δεν ειχα βγει ακομα και το ξετσεκαρα. μονο απαντηστε στα υπολοιπα παρακαλω αν μπορειτε για να ξερω τι μου γινετε.ευχαριστω πολυ.

• Παράθεση από Δεν χρειάζεται να περάσεις κανένα TWRP Recovery. Αν έβαλες την XTRV-7.3.30 τότε η ROM σου πέρασε και το Recovery που χρειάζεται.: “ ” 1)ναι εχεις δικιο φιλε μου,εχει περασμενο τον twrp που ειπε ο geoanto555 και απο οτι βλεπω ειναι by geoanto555!!!! απλα δεν υπαρχει για να το κατεβασουμε στα download της συσκευης μου να ξερετε(πληροφοριακα αυτο) μπηκα κανονικα σε twrp για να το δω αλλα μολις παω να κανω επανεκκινηση για να ξαναμπω στο συστημα μου λεει... (would you like to install th…

• Παράθεση από Ποια ρομ θέλεις να βάλεις? Δεν μπορείς να την αποθηκευσεις ενώ είσαι σε twrp?: “ ” λοιπον παιδια ηθελα να περασω και τελικα την περασα την τελευταια xtrv developer 7.3.30. to προβλημα με την αντιγραφη τελικα δεν ηταν απο την συσκευη αλλα απο το αρχειο zip. κατι μαλλον δεν πρεπει να ειχε παει καλα στο download. τωρα πειτε μου ομως σας παρακαλω... 1)ποια απο τις 2 revovery mode na περασω στην συσκευη μου;;; την TWRP3.0.2-0_by_mic_cancro.zip η την twrp-Mi3WC-Mi4-MiNote-2016-02-02-recov…

• γεια σας παιδια.ακολουθησα αυτον τον οδηγο.... Οδηγός Αναβάθμισης Υλικολογισμικού (MIUI ROM) στο Xiaomi Mi3 με τον τρίτο τρόπο οταν εκανα flash me to miflash εβγαζε σφαλμα... error:failed (remote:partition table doesn't exist) μετα κατεβασα την τελευταια stable ελληνικη fastboot rom απο εδω του site gia mi3. και κατεβασα το τελευταιο miflash απο εδω.... Xiaomi Mi Flash Tool Version 6.8.30 Released - Download Here! - Xiaomi Mi 5/Pro - Xiaomi MIUI Official Forum δοκιμασα με αυτα τα 2 και την περασ…

• παιδια δοκιμασα να κανω την διαδικασια και μου βγαζει ... error:failed (remote:partition table doesn't exist) ακολουθησα τα βηματα καταγραμμα.τι κανω λαθος;;;μηπως φταιει η fast boot που κατεβασα;;;η μηπως το miflash;;; τωρα κατεβαζω και την ελληνικη fastboot ρομ stable να δοκιμασω. παρακαλω πειτε μου γιατι το κανει αυτο.

• Τι εννοείς φίλε μου επιλεκτικό restore;να φανταστω οτι σημαινει οτι μπορω να το επαναφερω μονο στην εκδοση της ρομ που ηταν το backup;;; Και τι είναι soft-brick;

• Κατάλαβα φίλε μου. Απλά έχω ένα θεματακι το οποίο μου το κάνει δεύτερη φορά. Ο διαχειριστής αρχείων έχει μια επιλογή τραβώντας από πάνω προς τα κάτω με μοτίβο να κρύβει οποιοδήποτε αρχείο θέλω. Εχτές που πήγα να κρύψω μερικά ακόμα αρχεία, είδα ότι τα είδη υπάρχοντα έχουν εξαφανιστεί χωρίς να τα έχω σβήσει εγώ,και πιάνουν και αποθηκευτικό χώρο. Μου το έκανε και παλιότερα και είχα κάνει καθαρή εγκατάσταση και είχα βάλει όλα τα προγράμματα από την αρχή πάλι. Γνωρίζετε γιατί μπορεί να το κάνει αυτό;…

• Δεν μπορώ να επισυνάψω φωτογραφία. Δεν ξέρω γιατί. Πάντως η ρομ που φοράω είναι η τελευταία developer. Είναι η xtrvbeta2 7.3.23 beta2. Ρωτάω αν αυτή τη στιγμή η stable βρίσκεται σε Android 6 όπως η dev και αν ποτέ κάποια από τις 2 θα περάσει σε Android 7. Πάντα για mi3 μιλάμε γιατί τέτοιο τηλέφωνο έχω. Αν δε πάει σε Android 7 δεν υπάρχει λόγος να έχω την developer, ας περάσω stable για να έχω ποιο σταθερό σύστημα. Εκτός αν oi developer έχει πολλά περισσότερα καλούδια και θα χάσω λειτουργιες. Ελπ…

• Γειά σας παιδιά. Έχω mi3 με developer rom. Θέλω λοιπόν να ρωτήσω... Θα περάσει η ρομ για το mi3 από Android 6 se Android 7; Αν όχι τότε να περάσω την stable rom για να έχω ποιο σταθερό σύστημα. Και η stable Android 6 δεν έχει; Τι διαφορές έχουν οι stable από την dev; Έχουν τα ίδια καλούδια; και πως γίνεται από dev να πάω σε stable; Ελπίζω να καταλαβαίνετε τι θέλω να πω με όλα αυτά που ρώτησα, επειδή τα είπα όλα μαζί.

• Παιδία καλησπέρα. Πέρασα την τελευταία ρομ. Μου βγάζει όμως ένα μήνυμα το οποίο λέει ότι έφτασα στο όριο πλάνου δεδομένων μου. Εγώ όμως δεν χρησιμοποίησα δεδομένα από την ώρα που πέρασα την ρομ. Η αλήθεια είναι όμως ότι κάτι πείραξα και δεν θυμάμαι τι. Υπάρχει λύση;

• Καλύτερα διέγραψε το παλιό για να είσαι σίγουρος. Εγώ έτσι κάνω. Απλά αυτές είναι οι ρυθμίσεις για cosmote. Για άλλες εταιρείες δεν γνωρίζω. Αν ξέρει κανείς ας μας πει να κρατήσω σημειώσεις. Όσον αφορά την εγγραφή οθόνης παιδιά δεν είχα δει την εφαρμογή γιατί πολύ απλά δεν την είχα στην επιφάνεια. Ήταν μέσα στο φάκελο εργαλεία. Μάλλον εκεί εμφανίστηκε με την αναβάθμιση της ρομ. 1)Για μένα τώρα 2 πράγματα λείπουν από την ρομ Α)λειτουργία γάντιου Β)απόκρυψη εφαρμογής. (προς το παρόν έχει μόνο κλεί…

• Ilmarie διέγραψε το παλιό apn και δημιούργησε καινούργιο. Είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα με τα δεδομένα. Αν διορθώσεις απλά το υπάρχων δεν θα δουλέψει. Και εγώ mi3 έχω. Και κάτι για μένα τώρα, ρώτησα και νωρίτερα.... Πως λειτουργεί η εγγραφή οθόνης; δηλαδή τι πατάω για να ξεκινήσει να γράφει;

• Ευχαριστώ για τα δεδομένα παιδία. Τώρα μήπως κάποιο μπορεί να μου πει πως λειτουργεί η εγγραφή οθόνης; Με λίγα λόγια τι πατάω για να ξεκινήσει η εγγραφή.

• Για σας παιδιά. Έχω mi3 και έβαλα την τελευταία ρομ. Πείτε μου όμως σας παρακαλώ.. 1)πως μπορώ να ρυθμίσω τα δεδομένα; γιατί τα ενεργοποιώ και δεν δουλεύουν. 2)πως λειτουργεί η εγγραφή οθόνης; 3)με την λειτουργία γάντιου τι γίνεται; υπάρχει περίπτωση ενσωμάτωσης σε επόμενες ρομ;

• γεια σας παιδια.εχω Mi3 και εχω βαλει την τελευταια ρομ 7.3.2. 1)στις ρυθμισεις εχει μια επιλογη για εγγραφη οθονης αλλα μολις την παταω λεει οτι η εφαρμογη σταματησε να λειτουργει.υπαρχει λυση για να δουλεψει σωστα;;; 2)και επισεις ακομα ψαχνω την λειτουργια γαντιου και δεν μπορω να την βρω.το ειχα αναφερει και παλιοτερα. εκτος αν υποαρχει σε αλλο υπομενου.παρακαλω ενημερωστε με παρακαλω. 3)και εχει και μια αλλη επιλογη το system apps updater.τι ακριβως ειναι αυτο;;;; οι αναβαθμισεις δεν γινοντ…

• Παράθεση από stamatisv: “Υπάρχει και η λύση VM:) ” στο λαπτοπ μου;;;;χαχαχ καλυτερα να το βαλω φωτια....χαχαχαχ

• Παράθεση από stamatisv: “To unlock το κάνεις μια φορά..μπορείς να πας σε κανένα γνωστό στη χειρότερη..:) ” καταλαβα.η παω σε γνωστο η κανω dual boot οταν παρω καλυτερο υπολογιστη. παντως απο το εικονιδιο σου φιλε φαινεται τι λειτουργικο χρησιμοποιεις..... με εβαλες σε μερακια παλι...θα δω τι θα κανω.ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες.

• Παράθεση από stamatisv: “Δεν γνωρίζω/δεν έχω δεί κάποιο τρόπο να ξεκλειδώσεις το bootloader απο linux. Το mi unlock tool τρέχει μόνο σε windows και στο wine δεν δουλεύει σωστά (και δεν θα το ρίσκαρα κιόλας εφόσον δεν είναι officially supported ή well documented οτι δουλεύει απο τη κοινότητα ..:)) ” αμα δεν λειτουργει ομως με βλεπω να μενω σε windows γιατι τo λαπτοπ μου ειναι αρχαιο και δεν σηκωνει dual boot. αν ηταν εφαρμογη για root θα ηταν ευκολο γιατι εχει εφαρμογες που τις βαζεις στο κινητο …