Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 521-540 από 911.
-
Παράθεση από stamatisv: “Το ίδιο είναι φίλε μου..Η μόνη διαφορά είναι ο package manager για το installation των android platform tools, τα οποία μπορείς να τα πάρεις και precompiled (64bit) εδώ: SDK Platform Tools Release Notes | Android Studio . ” καταλαβα στον γενικο κανονα.τωρα στην πραξη οπως ειπα θα χρειαστει να το κανω μερικες φορες για να το εμπαιδωσω αν και δεν θα ηθελα να μπαινω στην διαδικασια καθαρης εγκαταστασης.μια φορα εκανα μονο. Παράθεση από stamatisv: “AFAIK δεν υπάρχει τρόπος ν…
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Για linux δεν χρειάζονται tools. Απλά όταν θέλεις να κάνεις flash μία fastboot ROM, απλά τρέχεις τα sh scripts που υπάρχουν μέσα στο img των rom (αφού τα αποσυμπιέσεις), και είσαι οκ. Γενικά δουλεύεις απευθείας με εντολές σε terminal.. ” δεν ειμαι ασχετος απο θεμα λινουξ.ειχα arch linux για παρα πολυ καιρο και ο λογος που τα εβγαλα ηταν το mi3 μου γιατι δεν ηξερα τι να κανω και δεν σας ρωτησα να πω την αληθεια και κακος. να δουλεψω απο terminal αλλα πρεπει να ξερω ακριβως…
-
γεια σας παιδια. εχω μια απορια. για να κανουμε διαφορες δουλειες με το κινητο χρειαζομαστε καποιες εφαρμογες οπως το miflash παραδειγμα. ολες ειναι για windows. εκτος απο αυτο ομως τα windows δεν με χρεισιμευουν πουθενα αλλου. αν βαλω linux μπορω να κανω εχω αυτα τα προγραμματα η αντιστοιχα σε λινουξ;;; εννοω σε οτι εχει σχεση με xiaomi οπως miflash κτλ.
-
ελληνικη ρομ σε redmi 4
Μήνυμαnasdriver ευχαριστω για την βοηθεια. η συσκευη θα ειναι στα χερια μου η τεταρτη η πεμπτη οποτε μολις την παρω θα κανω τον ελεγχω για τον bootloader οπως λεει στο βιντεο και το αποτελεσμα θα σας το δειξω για να μου πειτε την συνεχεια οπως ειπες . υπομονη λιγες μερες .ευχαριστω πολυ για την βοηθεια.
-
ελληνικη ρομ σε redmi 4
Μήνυμαενταξει παιδια θα τον ριξω ενα ματι τον οδηγο αν και καπου μας τα μπερδευει αλλα ενταξει βγαζω ακρη. πριν απο οτιδηποτε πρεπει να δω αν η συσκευη του φιλου εχει ξεκλειδωτο bootloader. και μετα βλεπουμε. =============== Ιαν 23rd 2017, 6:35pm =============== και εννοειτε πως πρεπει να μου το φερει σπιτι μου γιατι στο δικο του δεν γινετε και δουλειες του ποδαριου δεν θελω να κανω γιατι αν κανω κατι λαθος θα φταιω εγω μετα και δεν το θελω
-
ελληνικη ρομ σε redmi 4
Μήνυμαγια σας παιδια. ενας φιλος εχει παρει ενα redmi 4 απο ελλαδα ομως απο skroutz(πληροφοριακα αυτο) τωρα λιγο που μου το εδειξε εχει android 6 αλλα ολα ειναι μισα αγγλικα και μισα ελληνικα.βασικα στις ρυθμισεις ειναι τα περισσοτερα στα αγγλικα. μου ζητησε να του βαλω την ελληνικη ρομ. πρεπει να κανω κατι ιδιαιτερο η απλα την κατεβαζω την τελευταια ρομ και την περναω με το recovery η με την εφαρμογη αναβαθμισης;;; καλυτερα δεν θα ηταν να του βαλω την stable για να μην εχει ασταθειες;;; παρακαλω απαν…
-
Παράθεση: “H beta2 είναι based στη global και έχει διαφορές από την beta1 , αυτά που επισημαίνεις είναι κάποια από τις διαφορές ” οχι εντάξει σέ γενικές γραμμές είναι πάρα πολύ καλή.να ευχαριστήσουμε τα παιδιά πού την κάνουν γιά αυτό. Όπως είπες επισημανα κάποιες διαφορές καί απλά ήθελα να ρωτήσω.στο μέλλον μπορεί να διορθωθούν.καλημερα.
-
γεια σας παιδια.τελικα καταφερα να κανω καθαρη εγκατσασταση μεσο υπολογιστη και εβαλα την τελευταια ρομ. το mi3 μου μου φαινετε ακομα ποιο γρηγορο νομιζω εκτος και αν ειναι ιδεα μου. τωρα εχει την εφαρμογη flash player και την εφαρμογη φωνητικης αναζητησης της google. ομως λειπει το swift key αν και αυτο δεν ειναι προβλημα οποτε θελω το βαζω. τα δεδομενα παλι δεν λειτουργουν αλλα με τον οδηγο που μου δειξατε παλιοτερα λειτουγουν και αυτα πλεον οποτε δεν ειναι προβλημα ουτε αυτο. 2 ενστασεις ομως…
-
Παράθεση από Αα: “Μπαίνεις twrp. Επιλέγεις , Wipe και σέρνεις δεξιά για , swipe to factory reset. Πας πίσω και διαλέγεις Install , και φλασαρεις τη ρομ , swipe to confirm flash. Μετά wipe cache and dalvik Reboot system Done ” Κατάλαβα. Εκτός αυτού όμως εμένα μου έχει κολλήσει να κάνω καθαρή εγκατάσταση. Ποιος είναι ο ποιο σωστός τρόπο; ο ποιο εύκολος που βρήκα εδώ στο blog στους οδηγούς είναι αυτός χωρίς χρήση υπολογιστή. Θα λειτουργήσει αυτός ο τρόπος;
-
Παράθεση από ΠΡΟΣΟΧΗ !!! Για ομαλή μετάβαση από XTRV-BETA1σε XTRV-BETA2 προτείνεται το Factory Reset πριν από το Flash: “ ” Από τις ρυθμίσεις η από recover Mode; και αν είναι από recovery mode πως γίνεται;
-
Παράθεση από Για τα κρυφά αρχεία πας: αρχεία->τηλέφωνο->σέρνεις την οθόνη προς τα κάτω για να σου εμφανιστούν: “ ” Το ξέρω εκεί πήγαινα και πάω αλλά έχουν εξαφανιστεί. Παλιά ήταν όλα εκεί μέσα. Τι έγινε και δεν φαίνονται; χώρο πιάνουν όμως.
-
Παράθεση από stamatisv: “Έχει αναφερθεί αρκετές φορές σε αυτό το thread αλλά και εδώ XTRV 6.12.22 δεν δουλεύει το mobile internet - απώλεια APN ! [SOLVED] ” δεν το ηξερα,τωρα το ειδα.νε την επικρατεστερη λυση με μπλε γραμματα διορθωθηκε το προβλημα.εχω και δεδομενα. τωρα κατι ακομα...μηπως γνωριζει κανεις γιατι δεν μπορω να βρω τα κρυφα αρχεια μου;;;;το εχω ξαναρωτησει αλλα δεν βρηκα λυση.μου πιανουν χωρο στο δισκο αλλα δεν τα βλεπω εξαφανιστηκαν.
-
Πέρασα την καινούργια Ρομ στο mi3 μου. Κόλλημα πλέον δεν υπάρχει αλλά δε λειτουργούν τα δεδομένα. Υπάρχει λύση;
-
Αναβάθμιση και έβαλα την τελευταία ρομ στο mi3 μου. Το κόλλημα διορθώθηκε κάπως. Τα κρύφα αρχεία που είχα στον κρυμμένο φάκελο εξακολουθούν να μην φαίνονται και να είναι κατηλημενος ο χώρος στην μνήμη. Θέλω να κάνω καθαρή εγκατάσταση για να σβήσουν όλα και να ξανά περάσω την ρομ και να απελευθερωθει ο χώρος. Βρήκα ένα οδηγό που λέει για καθαρή εγκατάσταση χωρίς υπολογιστή. Μου φαίνεται πολύ εύκολο. Ισχύει; περνάω την τελευταία ρομ στο στικακι και ακολουθω την διαδικασία που λέει η υπάρχει άλλος …
-
αν ειναι ετσι να περιμενω την επομενη ρομ αλλα Παράθεση από Pallaros: “Εάν τα παιδιά αφαιρέσουν το optimization αυτό τότε δε θα κολλάει. Επίσης μπορείς να κάνεις wipe cache κανονικά το mi3 δεν θα πάρει nougat ” εαν ειναι ετσι να περιμενω την επομενη ρομ που θα βγει σημερα η αυριο αλλα εχω και ενα ακομα θεμα.... με τον αποθηκευτικο χωρο.τα κρυφα αρχεια μου εξαφανηστικαν αλλα ο χωρος μενει ακομα δεσμευμενος.για αυτο ρωταω γιοα καθαρη εγκατασταση πως να την κανω να ξεμπερδευω.και να ειναι ολα καλα …
-
καθαρη εγκατασταση
Μήνυμαπαρακαλω αν καποιος γνωριζει για σιγουρα να μου πει...δεν θελω να κανω κανενα λαθος. η μηπωςτελικα αθτη ειναι η ποιο ευκολη και σιγουρη λυση;;;; "Καθαρή Εγκατάσταση" rom χωρίς τη χρήση PC
-
Παράθεση από Το Mi3 μας φίλε μου κολλάει γιατί πρέπει να αφαιρεθεί το optimization script για τους πυρήνες που έχουν βάλει τα παιδιά . Αν το αφαιρέσουν δε θα κολλάει γιατί θα δουλεύουν και οι 4 πυρήνες: “ ” 1)δηλαδη με την επομενη ρομ που θα βγει αυριο θα διορθωθουν τα πραγματα;;; 2)ασχετα με αυτο πρεπει να φλασαρω τον twrp ξανα η οχι;;; 3)wipe cache den θα μπορω να κανω;;;
-
καθαρη εγκατασταση
Μήνυμαμαλιστα τωρα καταλαβα αλλα εχει αρκετη διαδικασια. 1)και επισεις ποια fastboot rom κατεβαζω για το mi3 μου;;;(πληροφοριακα ειναι το 3g). 2)και τελικα μολις βαλω την fastboot rom,μετα απο recovery mode η απο την εφαρμογη αναβαθμισης βαζω κανονικα την τελευταια xtrv ρομ;;;
-
καθαρη εγκατασταση
Μήνυμαγεια σας παιδια. πως μπορω να κανω καθαρη εγκατασταση στο mi3 μου. θελω δηλαδη να τα σβησω ολα απο αρχεια προγραμματα και τα σχετικα και να ξαναπερασω την τελευταια ρομ. οπως κανουμε φορματ στον υπολογιστη. βρηκα εναν οδηγο χωρις να χρησιμοποιησω υπολογιστη απο twrp. αλλα εμενα θα με ενδιεφερε οδηγος με υπολογιστη γιατι μπορει καποιος να μην εχει twrp αν και εγω εχω αλλα εκτος αυτου μεσω υπολογιστη νιωθω ποιο σιγουρος. περιμενω απαντηση σας συντομα.ευχαριστω προκαταβολικα γιατι ξερω πως θα βοηθη…