Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 541-560 από 911.

• Παράθεση από MIUI_ART: “Προσοχή σε όσους βάλουν για πρώτη φορά Android 7 (Nougat) για το Mi-5 (Gemini) Θα πρέπει να κάνετε Flash από ADB πρώτα το TWRP Recovery που θα βρείτε μέσα στο Zip της ROM,και μετά να κάνετε Flash την ίδια την ROM. To TWRP αλλάζει λόγο Android7 Εναλλακτικά μπορείτε να κάνετε Flash το παρακάτω Zip από το TWRP Recovery => gemini_new_recovery.zip Κάνετε Flash το παραπάνω Zip – Reboot πάλι στο νέο TWRP recovery Και τέλος Flash την Ελληνική ROM. ” 1)αυτο που πρεπει να ξαναφλασα…

• Λειτουργία γαντιου

blackm76 - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

ενταξει παιδια περιμενω.ευχαριστω.

• Παράθεση από Επιλέγεις Σύρε για αποδοχή τροπ/σεων και ξανακάνεις Flash την ROM.: “ 1)Εάν το κάνω θα μου διορθωθούν όλα τα προβλήματα; ” 1)Εάν το κάνω θα μου διορθωθούν όλα τα προβλήματα; 2)τι τροποποίηση θα κάνει ο twrp; 3)τον οδηγό για καθαρή εγκατάσταση τον θέλω εκτός όλων των άλλων και για μαθησιακο σκοπό γιατί δεν ξέρω πως γίνετε. Παράθεση από υπάρχει στο redmi 3s επίσης η λειτουργία γαντιού που προειπώθηκε; πληροφοριακά τι είναι αυτή; σε τι βοηθάει;: “ ” Εμένα προσωπικά με βοηθάει πολύ. Στη…

• Παιδιά έχω θέματα με την τελευταία ρομ στο mi3 μου...... 1)λείπει η λειτουργία γαντιου 2)τα κρύφα αρχεία που είχα και τα έβλεπα όταν έμπαινα στον κρυφω φάκελο, τώρα δεν φαίνονται σαν να μην υπάρχουν άλλα ο χώρος εξακολουθεί να είναι κατηλημενος. 3)το κινητό κολλάει πολύ. 4) πήγα να ξανά περάσω την ρομ μήπως και δεν έκανα κάτι καλά και κοιτάξτε στην φωτογραφία τι μου έβγαλε στο twrp.... Επειδή μου την έχουν δώσει όλα αυτά.. Πείτε μου πως μπορώ να κάνω καθαρή εγκατάσταση.. .. Δηλαδή να τα σβήσω όλ…

• Παράθεση από Πάνω έχει 3 καρτέλες. Διαλέγεις την τρίτη που λέει αποθ. χώρος και μετά πάνω δεξιά 3 τελιτσες: “ ” Ναι το έκανα αυτό αλλά δεν εννοώ αυτό. Και δεν τα βρήκα. Εγώ εννοώ όταν ανοίγεις το διαχειριστή αρχείων και τραβάς με το χέρι προς τα κάτω και βάζεις σκίτσο σαν προστασία και σου εμφανίζει τον κρυφω φάκελο. Εγώ εκεί μέσα είχα αρχεία τα οποία τώρα δεν φαίνονται αλλά ο χώρος είναι ακόμα κατηλημενος.

• Παιδιά είχα κρυμμένα κάποια αρχεία στο διαχειριστή αρχείων. Μόλις εκρυψα δύο ακόμα εξαφανιστηκαν όλα τα προηγούμενα. Ο χώρος όμως εξακολουθεί να είναι κατηλημενος. Τι έχει συμβεί; μήπως φταίει η καινούργια αναβάθμιση; η έστω κάπως να τα βρω να τα διαγράψω για να ελευθερωθη ο χώρος.

• Γειά σας παιδιά. Χρόνια πολλά και καλή χρονιά. Και εγώ με την σειρά μου σκέφτομαι να αγοράσω το redmi 4a για τον πατέρα μου. Είναι καλό; για τα λεφτά του φαίνεται μια χαρά. Επίσης βλέπω ότι ελληνική ρομ υπάρχει εδώ μέσα. Μπορώ να την περάσω έτσι δεν είναι; γενικά εξηγηστε μου λίγο τι παίζει με αυτή την συσκευή. Ευχαριστώ πολύ. Έγραψα εδώ για να μην ανοίγω καινούργιο θέμα.

• Αγορά xiaomi redmi 4a

blackm76 - - RedMi 4A (Rolex)

Μήνυμα

Γειά σας παιδιά. Χρόνια πολλά και καλή χρονιά. Και εγώ με την σειρά μου σκέφτομαι να αγοράσω το redmi 4a για τον πατέρα μου. Είναι καλό; για τα λεφτά του φαίνεται μια χαρά. Επίσης βλέπω ότι ελληνική ρομ υπάρχει εδώ μέσα. Μπορώ να την περάσω έτσι δεν είναι; γενικά εξηγηστε μου λίγο τι παίζει με αυτή την συσκευή. Ευχαριστώ πολύ. Έγραψα εδώ για να μην ανοίγω καινούργιο θέμα.

• Λειτουργία γαντιου

blackm76 - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

Γειά σας παιδιά. Έχω mi3. Στις τελευταίες ρομ έχω δει ότι έχει αφαιρέθη η λειτουργία γαντιου. Όντως η είναι σε κάποιο μενού και δεν την βλέπω; ρωτάω γιατί τώρα το χειμώνα βολεύει με τα γάντια. Και για να μην ανοίγω άλλο θέμα.... Υπάρχει πουθενά στις ρυθμίσεις καμία ρύθμιση για τα δύο μου μικρόφωνα; δεν βρίσκω για αυτό ρωτάω.

• Για σας παιδιά. Έχω mi3. Η λειτουργία γαντιου αφαιρέθηκε; δεν την βρίσκω. Αν όχι που βρίσκεται;

• Παράθεση από ΠΡΟΣΟΧΗ !!! μην κάνετε Wipe το system γιατί θα κάνετε Brick στην συσκευή.: “ ” Τι εννοείτε με την λέξη brick; Και για ποιες συσκευές ισχύει; Η αλήθεια είναι ότι στο mi3 μου έκανα wipe cache Kai davlik cache οπως κάθε φορά. Και νομίζω πως σκορτσαρει λίγο το σύστημα μου.... Τι έχει γίνει;

• Μόλις το δοκίμασα . Εντάξει κατεβαίνει . Ευχαριστώ

• ολα καλα αλλα μια απορια μονο. γιατι απο την εφαρμογή του Φόρουμ δεν μπορω να κατεβασω την ρομ;;; μπαινω συνεχεια απο τον browser για να την κατεβασω.

• Σου απάντησα φίλε μου . Δες και πες μου

• Φυσικά και έχω Google account . Πως εγκαθιστώ εφαρμογές από το playstore . Εκτός αν μέσα εννοείς κάπου αλλού και δε ξέρω εγώ . Παρακαλώ ενημερώστε με . Τώρα η εφαρμογή αγορασμενη περίπου . Από το ίντερνετ την κατέβασα . . . . Στο playstore δείχνει ότι η εφαρμογή είναι εγκατεστημενη κανονικά . Και ας είναι επί πληρωμή .

• Καλημέρα παιδιά . Έχω εγκαταστήσει την τελευταία έκδοση του Navigon Europe την 5.8.1 αλλά όταν ανοίγω την εφαρμογή μου βγάζει αυτό στην φωτογραφία . Γιατί; γνωρίζει κανείς τίποτα και πώς διορθώνεται ;

• Παράθεση από gkalen: “Το gmail θα παραμείνει στη ρομ αλλά δε θυμάμαι αν το έβαλα στο data ή στο system , από βδομάδα θα το βάλω στο data για να το κάνετε απεγκατασταση εύκολα , οι πιο πολλοί χρήστες χρησιμοποιούν το gmail και γι'αυτο θα παραμείνει ” εγω το αφαιρεσα κανονικα το gmail.δεν ξερω αν εκανα καλα.παντως το αφαιρεσα. τωρα ως αναφορα το fastboot mode δεν εχω μπει ποτε και δεν ξερω τι κανει ουτε που χρησιμευει.για αυτο ρωταω.

• για σας παιδια μολις εβαλα την XTRV_6.10.27.ολα καλα και ωραια αλλα εχω 2 αποριες. 1)γιατι ειναι εγκατεστημενη η εφαρμογη gmail;;; αφου το miui εχει την δικη της εφαρμογη που μας καλυπτει;;;προσωπικα το εσβησα την εφαρμογη του gmail. 2)οταν παταω να κλεισει μου εμφανιζει τα γνωστα πτηση,αθορυβο ,απεμεργοποιηση, επανεκκινηση και πλεον εμφανιζει και recovery που δοκιμασα τι ειναι και επισεις εμφανιζει και fastboot. πρεπει να ειχα ρωτησει και παλιοτερα αλλα δεν θυμαμαι.τι ειναι το fastboot;;;

• Παράθεση από geo13z: “Για κάποιο λόγο δεν σου δείχνει ολόκληρη την κεφαλίδα της εφαρμογής. Ίσος το μέγεθος γραμματοσειράς. Γύρισε ενώ είσαι στο play store στα πλάγια την οθόνη και μπες στο supersu και θα φανούν οι τρεις τελείες για να απενεργοποιησεις το auto update. ” το γυρισα και στο πλαι και παλι δεν φαινονται. δεν πειραζει ,απενεργοποιησα απο τις ρυθμισεις του playstore τις αυτοματες ενημερωσεις και τις κανω ολες χειροκινητα,μεχρι επομενη αναβαθμιση.

• Ναι προς το παρόν αυτό έχω κάνει . Τις κάνω όλες χειροκίνητα και ελπίζω να επιστρέψει το root manager της xiaomi .