Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 561-580 από 911.
-
Ορίστε . Βλέπετε . . . Δεν υπάρχουν οι τελιτσες .
-
Ορίστε παιδιά να δείτε . Δεν υπάρχει αυτόματη ενημέρωση να ξετικαρω . Μόνο άνοιγμα . Αυτό το μενού δεν ενοουσες φίλε μου ;
-
Εντάξει έβαλα χωρίς αυτόματη ενημέρωση εφαρμογών. Θα τις κάνω όλες χειροκίνητα μέχρι να ξαναενεργοποιηθη το το ενσωματωμένο root manager της xiaomi.
-
καμια ιδεα για το πως να μην κανει αυτοματη αναβαθμιση το superuser τελικα;;;
-
Παράθεση από jpastos: “Θα μπεις στο playstore βρες την εφαρμογή supersu και επάνω δεξιά έχει τρεις τελείες πατάς επάνω και σου βγάζει την επιλογή αυτόματη ενημέρωση την ξετικαρεις και είσαι οκ. ” αυτες οι τελιτσες υπαρχουν σε ολες τις εφαρμογες εκτος απο το superuser.αυτο ειπα απο την αρχη.
-
Παράθεση από dnomikos: “Άνοιξε το GooglePlay, πήγαινε στις ρυθμίσεις και πάτα στο αυτόματη ενημέρωση εφαρμογών και θα δεις τις επιλογές για να τις απενεργοποιήσεις όλες ή πήγαινε βρες την εφαρμογή supersu και πάτα το πλήκτρο που έχεις ορίσει να εμφανίζει το μενού (από Ρυθμίσεις>Πρόσθετες ρυθμίσεις>Πλήκτρα) και θα δεις την επιλογή για να την απενεργοποιήσεις. ” αν κανω το πρωτο δεν θα ενημερωνωντε αυτοματα οι εφαρογες.εγω θελω να ενημερωνωνται ολες εκτος απο το superuser. το δευτερο που ειπες φιλ…
-
ευχαριστω.... αλλα δεν βρηκα επιλογη στο playstore για να μην εγκαθιστατε αυτοματα η ενημερωση για την εφαρμογη superuser.σε αλλες εχει.που την βρισκω;;;
-
Εντάξει. Ευχαριστώ. Και κάτι τελευταίο. Φλασαρα εγώ το super user όπως την ρομ χειροκίνητα όπως λέει στις οδηγίες. Στις οδηγίες όμως λέει να μην το αναβαθμίσω από το playstore. Να μπω να το βρω και να πατήσω να μην ενημερώνεται αυτόματα;
-
Έβαλα τελικά την τελευταία gtv rom 6.10.20 αλλά στις πληροφορίες αντί για developer γράφει miui global. Gr /stable. Γιατί; έκανα κάτι λάθος; δε θα έπρεπε να ήταν developer; Xtrv rom δεν ήθελα να βάλω ακόμα γιατί είναι Beta. Περιμένω την απάντηση σας. Ευχαριστώ
-
συγνωμη παιδια τωρα το ειδα και καταλαβα.ευχαριστω για την απαντηση.
-
Παράθεση από Maronbil: “Οι Gtv ειναι οι πρώτες, στην πρώτη λίστα και μετά ποιο κατω ειναι η λίστα με τις Xtrv. ” ποια λιστα;;;;αν παω στις ρομ database εχει μονο τις gtv και βλεπω οτι εχει μια ποιο καινουρια απο την δικη μου. σε αυτο το post εχει και τις xtrv. γιατι μπερδευτικα ετσι....χαχαχ
-
γεια σας παιδια.διαβασα το ποστ για το τι ειναι η xtrv/gtv rom. εχω ενα mi3.μεχρι να βγει η πρωτη κανονικη ρομ οχι η beta, gia gtv δεν θα εχει αναβαθμιση;;; στο post που γραφω τωρα εχει την xtrv/gtv rom 6.10.20. στα downloads ομως του Mi3 εχει την gtv 6.10.13. τι γινετε γιατι μπερδευτικα. στην συσκευη μου εχω την Gtv 6.9.29. μπορω να την αναβαθμισω στην καινουρια gtv mexri na βγει η xtrv (σε μη beta εκδοση). η xtrv/gtv rom 6.10.20 ειναι beta;;; εξηγηστε γιατι μπερδευτικα και απο φοβο δεν κατεβασ…
-
ξαναπερασα την ρομ και ολα οκ παιδια.αν συναντησω καποιο αλλο προβλημα θα σας πω.καλο απογευμα.
-
Καλημέρα. Πέρασα την τελευταία ρομ στο mi3 μου και παρατηρώ ένα πρόβλημα. Όταν πληκτρολογω μια σελίδα στο browser μου βγάζει πρόβλημα και δεν μπαίνει πουθενά. Σε οποιοδήποτε browser. Ακόμα και στην εφαρμογή του e-shop δεν μπαίνει. Λέει πρόβλημα σύνδεσης. Έχει κανένα θέμα η ρομ; πρωτη φορά μου το κάνει
-
Παράθεση από Πέρασες την τελευταία Fixed ROM ή έβαλες την πρώτη ROM που είχαμε βγάλει την Παρασκευή ?: “ ” Παιδιά την ρομ της Παρασκευής έβαλα. Δεν παρακολουθησα βγήκε fixed αργότερα; που είναι να την κατεβάσω;
-
Παιδιά την πέρασα κανονικά στο mi3 μου και όλα είναι τέλεια εκτός από ένα πράγμα.... 2-3 φορές μέχρι τώρα μόλις είμαι σε κάποια εφαρμογή π. Χ. YouTube η Facebook messager κλείνει η εφαρμογή και βγάζει το κλασικό μήνυμα ή εφαρμογή σταμάτησε να λειτουργεί. Γιατί το βγάζει αυτό. Έχει κανένα θέμα η ρομ η δεν έκανα κάτι καλά εγώ;
-
συγνωμη που επανερχομαι παιδια αλλα μια ακομα απορια. αυτο με τα μιλιαμπερ μηπως ειναι λιγο μουφα;;;; δηλαδη εγω εχω ενα powerbank που λεει οτι ειναι 100.000mha.δεν ακουγετε πολυ μεγαλο;;; ουτε μπαταρια απο αυτοκινητο να ηταν.μηπως λενε ψεματα;;; επισης επιασα στα χερια μου ενα powerbank 20.000 και ηταν ποιο βαρυ απο το δικο μου. δεν θα επρεπε τα στοιχια της μπαταριας να ηταν ποιο βαρια στα 100.000mha;;; και το οτι φορτιζει με τις ακτινες του ηλιου αυτο και αν ειναι μουφα.δεν το πιστευω.....
-
Παράθεση από osalonikios: “Powerbanks έχω χρησιμοποιήσει ελάχιστες φορές. Τις περισσότερες ήμουν πάνω στα βουνα χωρίς ίχνος ρεύματος οπότε η αποθήκευση ενέργειας σε powerbank κι ένας ηλιακος φορτιστής ήταν και για πολλους είναι απαραίτητο αξεσουάρ. Για όλους τους υπολοιπους που οι πρίζες δεν είναι όνειρο οι έξτρα μπαταρίες είναι πεταμένα λεφτά. Απολαυσε το τηλέφωνο σου, απολαυσε τη ζωή σου και μην ασχολείσαι με 5.2V και 3.4V. ” και εγω ελαχιστες φορες χρησιμοποιω απλα ηθελα να καταλαβω ακριβως τ…