Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 181-200 από 376.
-
Battery drains!
ΜήνυμαΠοιά rom φορούσε πριν; Είχε θέματα; Του έκανες full wipe; From the middle of nowhere to the center of everywhere...
-
Τώρα τέλος ?????
ΜήνυμαΔεν βγαίνει η μπαταρία; From the middle of nowhere to the center of everywhere...
-
Τώρα τέλος ?????
ΜήνυμαΠοτέ μα ποτέ δεν ανοίγουμε κινητό όταν βραχεί, πολύ δε περισσότερο να το αφήσουμε ανοιχτό μετά, ακόμη και αν ανοίγει. Βγάζουμε sim κάρτα, κάρτα μνήμης και μπαταρία (αν βγαίνει) και το χώνουμε για 24 ώρες μέσα σε ρύζι, να καλυφθεί τελείως. From the middle of nowhere to the center of everywhere...
-
Παράθεση από stavros78: “Παιδιά θα ήθελα τη βοήθειά σας σε κάτι γιατί έχω χαθεί λίγο. Είναι λίγο επείγον. Βασικά έχω το Xiaomi Redmi Note 4G (dual sim) και θέλω να εγκαταστήσεω την ελληνική ROM. Θέλω να κάνω εντελώς clean start. Έχω κατεβάσει το αρχείο της ROM και την έχω βάλει στην κάρτα SD και την έχω μετονομάσει σε update.zip. Όμως όταν έκανα Wipe Data και μετά πήγα να κάνω Install update zip to System On δεν μου βρίσκει τίποτα για να εγκαταστήσει. Σε ποιό folder θα πρέπει να βάλω το update.z…
-
Βάσει των specs θα έπρεπε να μην έχεις πρόβλημα. Τσέκαρες αν είναι fake; From the middle of nowhere to the center of everywhere...
-
Αν δεις και σε άλλα φόρουμ αναφέρεται παρόμοιο πρόβλημα, απλώς νομίζω ότι είσαι η πρώτη που το παρουσιάζεις με το 4g μοντέλο, οι υπόλοιποι αν θυμάμαι καλά ήταν με το 3g μοντέλο. Κάπου έχω εντοπίσει σε διπλανό φόρουμ διάφορα συνεργεία στην Αθήνα τα οποία λογικά μπορούν να στο φτιάξουν, το θέμα είναι το κόστος. New LCD Display Screen Replacement Repair for Xiaomi Xiaomi Redmi Note Note 4G | eBay Όπως βλέπεις στο παραπάνω μια καινούργια οθόνη εχει γύρω στα 25-30 ευρώ, ποσό όχι απαγορευτικό. Το θέμα…
-
Όχι, μέσω του updater θα το κάνεις. From the middle of nowhere to the center of everywhere...
-
Αν κάνεις full wipe διαγράφονται τα πάντα και δεν θα υπάρχει rom στη συσκευή. Εγώ προτείνω να βάλεις την δική μας η οποία είναι prerooted και έχει κανονικότατα αγγλικά, για να σου φύγει κάθε αμφιβολία ότι είναι θέμα software. Το factory reset όπως λέει και η λέξη επαναφέρει το κινητό στην κατάσταση που ήταν όταν το έβγαλες από το κουτί του, δεν διαγράφει τη rom. From the middle of nowhere to the center of everywhere...
-
Παράθεση από iAmLiakos: “Για τσέκαρε 2 πράγματα που θα σου πω: - Στα settings -> mobile networks -> Preferred Network type είναι τσεκαρισμένο το "Prefer 3G/4G" ; επίσης δες αυτό: -Settings -> About phone -> Κάνε 6-7 φορές κλίκ πάνω στο "Internal memory" για να σου ανοίξει το phone info-> Phone Information -> Set preferred network type και βάλε την επιλογή "LTE, GSM/WCDMA". Για δες εαν διορθώθηκε κάτι..” Ωραίος.. Δεν τα ήξερα αυτά τα κόλπα. From the middle of nowhere to the center of everywhere..…
-
Βασικά αν δεν βαριέσαι κάνε ένα full wipe και πέρνα μια ελληνική rom, για να αποκλείσεις κάθε ενδεχόμενο. From the middle of nowhere to the center of everywhere...
-
Όχι, το θεωρώ απίθανο να είναι θέμα rom. From the middle of nowhere to the center of everywhere...
-
R
ΜήνυμαΠού βρίσκεται η μητέρα σου; Αν είναι κάπου κοντά ευχαρίστως να βοηθήσω. From the middle of nowhere to the center of everywhere...
-
Εγώ διαφωνώ για την lollipop. Δούλεψα το Note 3 και το Lg G2 με την 5.0.2 και πήγαιναν τέλεια και τα 2, χωρίς προβλήματα, battery drains κλπ. Η αρχική 5 είχε κάποια θέματα τα οποία πλέον έχουν εν πολλοίς επιλυθεί. From the middle of nowhere to the center of everywhere...