Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 201-220 από 376.
-
Δεν νομίζω φίλε μου. Αν είχε πρόβλημα η οθόνη πιστεύω θα εμφανιζόταν και αλλού. Κάτι άλλο πρέπει να είναι. Έχεις δοκιμάσει διάφορες rom; Στο κάνει σε όλες; From the middle of nowhere to the center of everywhere...
-
Λέω ότι δεν έχω πρόβλημα υπερθέρμανσης για τον απλούστατο λόγο ότι δεν παίζω παιχνίδια (κανένα angry birds αραιά και που), οπότε δεν μου έχει εμφανίσει πρόβλημα, ούτε σε αναπαραγωγη full hd αρχείων. Ο καθένας κρίνει βάσει της χρήσης του. From the middle of nowhere to the center of everywhere...
-
Λοιπόν... Το κινητό είναι χωρίς θήκη. 1ο screenshot πριν ξεκινησω καν το παιχνίδι (driver speedboat paradise), 2ο screenshot μετά από 3 αγώνες. From the middle of nowhere to the center of everywhere...
-
Λόγω δουλειάς θα το δοκιμάσω το μεσημέρι και θα ενημερώσω. Αν πας σε παλιότερες rom θα κάνεις wipe τα πάντα όλα. From the middle of nowhere to the center of everywhere...
-
εφαρμογη tap unlock
ΜήνυμαΑκόμη και αν υπάρχει θα καταναλώνει πολλή μπαταρία. Απ' όσο ξέρω για να γίνεται το double tap to wake πρέπει να προστεθεί στον κώδικα. Να πω την αλήθεια η πιο απροβληματιστη εφαρμογή του που έχω δει είναι στο 920 της συζύγου, σε lg g3 που το δοκίμασα δεν με ενθουσίασε. From the middle of nowhere to the center of everywhere...
-
Βοήθεια με το instagram
ΜήνυμαΆρα το πρόβλημα είναι στο laptop και όχι στο κινητό; From the middle of nowhere to the center of everywhere...
-
Βοήθεια με το instagram
ΜήνυμαΠοιό κινητό έχεις καταρχάς; Και τί λειτουργικό; From the middle of nowhere to the center of everywhere...
-
.
ΜήνυμαΕγώ νομίζω ότι δεν θα έχεις κάποιο πρόβλημα γενικά. Τί χρήση θα κάνει η μητέρα σου; Δεν φαντάζομαι πολύ βαριά. Κατά τη γνώμη μου πέρνα του την τελευταία stable rom από εδώ και δε θα έχεις κάποιο θέμα. From the middle of nowhere to the center of everywhere...
-
Qualcomm Snapdragon 400 MSM8926 vs MSM8226 - System on a Chip Comparison From the middle of nowhere to the center of everywhere...
-
Παράθεση από NikosChandolias: “Τον ίδιο φοράμε απ' ότι βλέπω, αλλά δεν έχω κάποιο θέμα με υπερθέρμανση. Αν θέλεις πες μου να κατεβάσω κάποιο πρόγραμμα/παιχνίδι να το στρεσάρω. From the middle of nowhere to the center of everywhere...” Στο 1ο tab του cpuz μου δείχνει το παρακάτω.. Με χρονισμό στο 1,6.. From the middle of nowhere to the center of everywhere...
-
Τον ίδιο φοράμε απ' ότι βλέπω, αλλά δεν έχω κάποιο θέμα με υπερθέρμανση. Αν θέλεις πες μου να κατεβάσω κάποιο πρόγραμμα/παιχνίδι να το στρεσάρω. From the middle of nowhere to the center of everywhere...
-
Παράθεση από giannisag: “Παράθεση από giannisag: “Έχω πρόβλημα ξανά.......μετα απο factory reset έχασα το ηχείο........ουτε κλήση ακούγεται ουτε γενικά μουσική παιζει....τι συμβαίνει;;;;;; Τι κάνω;;;;; Εκανα πάλι factory reset μήπως αλλά.....τίποτα!!!!!!” everything ok!!!!” Τελικά πώς το έφτιαξες; From the middle of nowhere to the center of everywhere...