Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 221-240 από 376.
-
Το πιθανότερο είναι ότι πήρες την κινέζικη έκδοση του κινητού, η οποία δεν είναι συμβατή με τις ευρωπαϊκές μπάντες 3g/4g. Δεν νομίζω ότι μπορείς να κάνεις κάτι. From the middle of nowhere to the center of everywhere...
-
Camera MI4 vs LG G3
ΜήνυμαΠαράθεση από iAmLiakos: “Καλημέρα! Κοίτα εδώ ένα συγκριτικό! Κάτω κάτω έχει COMPARE PHOTO και θα δεις οτι πάνω κάτω είναι ίδιες οι συσκευές. Απλά για να κάνω και το δικηγόρο του διαβόλου , κανένα απο τα 2 δεν βγάζει καλύτερες φωτογραφίες απο DSLR 5ετίας. 8o” Αυτό το λέω εδώ και χρόνια.. Όσο καλό φακό και αισθητήρα και να στριμώξουν σε ένα κινητό και το καλύτερο πρόγραμμα/αλγοριθμους να έχει, τίποτα δεν μπορεί να φτάσει την ποιότητα ακόμη και μιας καλής compact μηχανής. Οπότε όταν ακούω να σκάνε …
-
Παράθεση από John Baron: “Είμαι και εγώ της φάσης redmi note "grill" edition. Εμένα το κάνει σχεδόν ΣΥΝΈΧΕΙΑ. Αν δεν ειναι haedware θεμα Θα μπορούσε να είναι κάτι που να το ενοχλεί. Έχω αρχίσει να υποψιαζομαι το Foldermount αλλά δεν μπορω να πω με σιγουριά. Και δε μπορω να υο αφαιρεσω κιόλας... Μου είναι υπέρ σημαντικό. Γενικά ενω το αγαπώ το τηλέφωνο έχω ξενερωσει άσχημα με την υπερθέρμανση, και σκέφτομαι να ριξω τον παραεπομενο μισθο για το Xiaomi Mi Note το 64ρι. Σκεφτόμουν μήπως αφού τα έδιν…
-
Οι κάτοχοι του κινητού που ζεσταίνεται έχετε παρατηρήσει τίποτα wakelocks, battery drain κλπ; Μήπως κάποια εφαρμογή κολλάει και το προκαλεί όλο αυτό; Εγώ είμαι με την stable 4.1.0 και δεν έχω κανένα πρόβλημα υπερθέρμανσης. From the middle of nowhere to the center of everywhere...
-
Παράθεση από martzicadespell: “Να σας πω guys, υπάρχει κάποιος τρόπος να εξηγησουμε στη μουσικη οτι δεν θελω να μου πειραζει τα εξωφυλλα από τα αλμπουμ γιατι τα παιρνω κρανιο;” Κατεβάζει άλλα μόνη της η εφαρμογή δλδ; From the middle of nowhere to the center of everywhere...
-
Πολύ περίεργο αυτό. From the middle of nowhere to the center of everywhere...
-
Μόλις το πάρεις ακολουθείς τους οδηγούς που υπάρχουν στο forum και φλασάρεις την δική μας rom. Προτίμησε την stable κατά τη γνώμη μου. Το 4g λειτουργεί κανονικά, εφόσον πάρεις το fdd μοντέλο. Για το τελωνείο παραγγελνουμε πάντα με απλό ταχυδρομείο και ποτέ με courier από χώρες εκτός Ευρώπης. Αν το κατάστημα έχει ευρωπαϊκή αποθήκη παραγγελνεις με ότι θέλεις, καθώς δεν περνάει τελωνείο. From the middle of nowhere to the center of everywhere...
-
Στο κάνει συνέχεια; Ή σε κάποιες συγκεκριμένες ενέργειες και εφαρμογές; From the middle of nowhere to the center of everywhere...
-
Τα ξέρω αυτά αλλά βασικά με ξενίζει η απουσία app drawer. From the middle of nowhere to the center of everywhere...
-
Εγώ πάντως δεν μπορώ με τίποτα τον miui launcher. Το πρώτο πράγμα που μπαίνει είναι ο nova σε κάθε νέα rom. From the middle of nowhere to the center of everywhere...
-
No free space error
ΜήνυμαΔοκίμασε clean cache/dalvik cache για αρχή. From the middle of nowhere to the center of everywhere...
-
No free space error
ΜήνυμαΤα 211 mb ενδεχομένως να μην είναι αρκετός χώρος. Μετέφερε αν μπορείς κάποια δεδομένα σε κάρτα μνήμης και ξαναδοκιμασε. From the middle of nowhere to the center of everywhere...
-
Επειδή έχει αναφερθεί ξανά το θέμα με την κάμερα κατά την λήψη video, μου κάνει εντύπωση αν είναι θέμα hardware ή software, καθώς δεν μου το έχει εμφανίσει ποτέ. Τραβάω συνέχεια 1080p videos και μεγάλης διάρκειας χωρίς κανένα πρόβλημα υπερθέρμανσης του κινητού. From the middle of nowhere to the center of everywhere...