Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 241-260 από 376.

• Ναι, αυτό είναι. From the middle of nowhere to the center of everywhere...

• Βγάλατε τις ζελατίνες της μπαταρίας;! Έχει κολλημένη ζελατίνα λογικά στις επαφές της μπαταρίας. From the middle of nowhere to the center of everywhere...

• Παράθεση από spideman3: “Παράθεση από pasoles1966: “Καλησπερα. Εχω το noτε 3g με την 5.5.8 . Βλεποντας σημερα τον λογαριασμο κινητου, διαπιστωσα οτι εχω χρεωθει 6 μηνυματα προς αριθμο εξωτερικου. Με μια αναζήτηση στο google ειδα οτι προερχονται απο την miui και κατι με το cloud. Εχει συναντησει κανεις κατι παρομοιο? Πως να το αποφυγω για να μην ξαναχρεωθω? τι πρεπει να κανω?” Όταν πας να κανεις συνδεσει στον λογαριασμό miui σε ζητάει αριθμό κινητού δεν το δίνουμε γιατί ετσι χρεωνόμαστε.” Εγώ από…

• mi2s ή redmi 2

NikosChandolias - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Μόνο της xiaomi ή γενικά μέχρι 180; Android ή και windows; Τί χρήση κάνεις; From the middle of nowhere to the center of everywhere...

• SAMSUNG GALAXY TAB PRO 320T 8.4

NikosChandolias - - SAMSUNG

Μήνυμα

Πάντως τώρα που το είδα λίγο στο internet φαίνεται πολύ τουμπανο. Έχεις πολλές εφαρμογές εγκατεστημένες; Δεν είναι λογικό να κολλάει τέτοιο θηρίο. From the middle of nowhere to the center of everywhere...

Μήνυμα

Οτιδήποτε κρίνεις εσύ ότι χρειάζεσαι (πχ τυχόν data από παιχνίδια, δλδ σκορ, κλπ, επαφές αν έχεις εκεί, ότι πιστεύεις ότι θα σου χρειαστεί. From the middle of nowhere to the center of everywhere...

Μήνυμα

Λογικά το συνδέεις με το pc μέσω usb και κρατάς τα αρχεία που θέλεις (βιντεο, φωτο κλπ). From the middle of nowhere to the center of everywhere...

• Όσο για τις υπόλοιπες εφαρμογές εγκατέστησε το link2sd από το store και απεγκατέστησέ τες. Το ξαναλεω, με προσοχή.. From the middle of nowhere to the center of everywhere...

Μήνυμα

Εννοείται backup πριν, σε κάθε περίπτωση. From the middle of nowhere to the center of everywhere...

Μήνυμα

Δες αν έχει βγει καμιά αναβάθμιση λογισμικού. Αλλιώς factory reset και στήσιμο από την αρχή. From the middle of nowhere to the center of everywhere...

• Ποιά rom έχεις; Και ποιό κινητό; Το kuaipan δεν το βλέπω στη rom μου, αλλά απ' όσο θυμάμαι είναι κάποιο cloud service. From the middle of nowhere to the center of everywhere...

• Εφόσον έχεις rom που είναι prerooted μπορείς να απεγκαταστήσεις ότι θέλεις. Με προσοχή βέβαια, μην είναι κάποια εφαρμογή συστήματος από την οποία εξαρτώνται άλλες και έχεις πρόβλημα μετά. From the middle of nowhere to the center of everywhere...

• Εγώ πάω στα custom wipes της cwm recovery και κάνω τα πάντα εκτός από wipe external sd. Η rom είναι στην external οπότε καπάκι flashαρω. Εννοείται πρόσεχε να έχεις κρατήσει backup ότι χρειάζεσαι. From the middle of nowhere to the center of everywhere...

• Έχουμε το ίδιο λειτουργικό και εμένα αναγνωρίζει κανονικά το κινητό. Τί μνμ σου βγάζει; From the middle of nowhere to the center of everywhere...

• Προσωπικά έχω τελειώσει με flashαρισματα rom κλπ. Το έκανα χρόνια τώρα. Η miui που προανεφερα στο 4g μου είναι άψογη, με καλύπτει απόλυτα, οπότε μένω εδώ. Συμφωνώ γενικά ότι τα έχουν κάνει ψιλοσκατά οι Κινέζοι τον τελευταίο καιρό πάντως. From the middle of nowhere to the center of everywhere...

• Εγώ στο 4g με την stable 4.1.0 είμαι αρχηγός. Κανένα απολύτως κόλλημα, lag πουθενά, ότι έχω εγκαταστήσει παίζει άψογα και βγάζω OST πάντα γύρω στις 6:30 ώρες. Βαριέμαι να ξαναστήνω κινητό από την αρχή οπότε δεν αναβαθμίζω, θα περιμένω την lollipop. From the middle of nowhere to the center of everywhere...

• Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά. Ποιο κινητό και ποιά rom έχεις; Καταρχάς η μεταφορά εφαρμογών στην sd δεν παίζει. Κάποιοι λένε ότι το έχουν κάνει, έχει και ένα σχετικό οδηγό στο αγγλικό φόρουμ, αλλά δεν το έχω δοκιμάσει. Όταν πας στο security δεν έχει επιλογή permissions και εκεί root access; Πρώτα θα φτιάξουμε το root και μετά τα υπόλοιπα. Το ζήτημα της πρόσβασης στην sd κάρτα από τις διάφορες εφαρμογές είναι θέμα της kitkat και όχι της xiaomi. Είναι περιορισμός της google. From the middle of now…

• Wi-Fi Direct

NikosChandolias - - Hongmi (HM2013023)

Μήνυμα

Λογικά αν συνδέεσαι δεν χρειάζεται κάτι άλλο, κανονικά πρέπει να κάνει screen mirroring και να βλέπεις τα πάντα στην tv. Μια φορά που το δοκίμασα σε τηλεόραση (δεν έχω tv με dlna) έπαιξε κανονικά. Επίσης σε hdmi dongle που το δουλεύω στην τηλεόραση μου παίζει κανονικά. From the middle of nowhere to the center of everywhere...

• Παράθεση από 6adriano7: “παιδια μπορω να κανω update του supersu?η' θα βρω το μπελα μου?γιατι θελω να κανω?γιατι εχω κολλησει σε διαφορες δαστηριοτητες σχετικα βασικες και ενας τεχνικος μου το προτεινε μηπως μου ανοιχτουν επιλογες.” Διευκρίνησε λίγο αν μπορείς το έχω κολλήσει σε διάφορες δραστηριότητες σχετικά βασικές, για να δούμε που κολλάς. Εγώ έχω κανονικά εγκατεστημένο το supersu για λόγους ευκολίας. Σε κάθε περίπτωση οι εδώ roms των σεφ μας είναι prerooted, οπότε δεν υπάρχει θέμα. From the…

• Παράθεση από Cr3ativ7: “Για τις ιντσες δεν θα διαφωνησω. Στην SD τι ειναι αυτο που αποθηκευει ολος ο κοσμος και εμενα παντα μου μενει κενος χωρος? :P” Φωτογραφίες, βίντεο, μουσική. Μόνο η μουσική μου είναι κοντά στα 30gb. Δεν ακούω ράδιο, θέλω παντού τα mp3 μου. Ο καθένας έχει και τις ανάγκες του. From the middle of nowhere to the center of everywhere...