Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 281-300 από 376.
-
1) Εξαρτάται από το πρόβλημα. Αν πχ το θέμα είναι ένα σπασμένο digitizer και πιάνουν τα χέρια σου ή βρεις κάποιον που ασχολείται με αυτά, το παραγγέλνεις από internet και το κάνεις εδώ. Σε κάθε άλλη περίπτωση το κινητό πάει πίσω στην Κίνα. 2) Εγώ προσωπικά πήρα το κινητό μου, όπως και ενός φίλου από το vickmall. Αξιόπιστο και γρήγορο θεωρείται γενικά. Δεν παραγγέλνεις ΠΟΤΕ με εταιρία courier (dhl, ems κλπ), πάντα με απλό ταχυδρομείο και κάνεις υπομονή περίπου 1 μήνα. Με courier και εφόσον είναι …
-
Υπάρχει μια σουίτα της xiaomi και νομίζω ότι πλέον έχει γίνει πλήρης μετάφραση της στα αγγλικά. Μέσω αυτής μπορείς νομίζω να επεξεργαστείς σε pc τις επαφές σου. Λογικά βέβαια γίνεται και μέσω του google account σου, εφόσον τις συγχρονίζεις εκεί, αν και δεν το έχω ψάξει ποτέ. Googlαρε xiaomi pc suite στο miui.en. Για την θήκη δεν μπορώ να σε βοηθήσω. From the middle of nowhere to the center of everywhere...
-
Επαφες στο Mi 4
ΜήνυμαΠάντως εγώ έχω ξενοιάσει με τον mi account. Wifi, επαφές, sms ανεβαίνουν τα πάντα όλα εκεί και με κάθε καινούργια rom συγχρονίζονται άμεσα. From the middle of nowhere to the center of everywhere...
-
Λοιπόν, απ' όσο έψαξα και στο miui.en έχουν έναν οδηγό για χρήση του προγράμματος link2sd. Αν το ψάξεις στο google θα το βρεις. Εναλλακτικά και επειδή κάποιοι λένε ότι δεν λειτουργεί δοκίμασε και το foldermount, θα το βρεις στο store. Αν το googlaρεις θα βρεις εύκολα κάποιον οδηγό, αν και απ' ότι είδα είναι σχετικά απλό στη χρήση. Λοιπόν.. Έπαιξα λίγο με το link2sd. Το πρόβλημα είναι ότι η Xiaomi κάνει emulate την εσωτερική μνήμη, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να δουλέψει το Move to sd. Από την άλ…
-
Επειδή τώρα δεν προλαβαίνω να τσεκάρω, έχω την εντύπωση ότι υπάρχει ένα θέμα στο αγγλικό φόρουμ της miui το οποίο έλεγε με ποιον τρόπο μπορεί να γίνει αυτό που θέλεις, αλλά θυμάμαι ότι δεν γίνεται με το link2sd. Το μεσημέρι που θα έχω χρόνο θα το ψάξω. Ασχέτως αυτού και όπως γράφει και ο φίλος iAmLiakos παραπάνω, η miui έχει από τα πιο ασφαλή συστήματα παροχής root, το οποίο όμως όντως είναι αρκετά "επικίνδυνο" για έναν ανυποψίαστο χρήστη, καθώς μπορεί να οδηγήσει σε πλήρη και μη επανορθώσιμη κά…
-
Η ερώτηση μου μπορεί να ακουστεί λίγο προβοκατόρικη, αλλά δεν είναι : εγκαθιστάτε παιχνίδια και θέλετε να μεταφέρετε εφαρμογές στην sd; Σε κάθε περίπτωση είναι προτιμότερο να σώζετε στην sd φώτο, βίντεο κλπ και να έχετε την μνήμη του τηλεφώνου μόνο για εφαρμογές. From the middle of nowhere to the center of everywhere...
-
Πλοηγός
ΜήνυμαΤίποτα. Δοκίμασε να κάνεις και μια εκκαθάριση δεδομένων και cache στον πλοηγό, μπας και στρώσει. Ρυθμίσεις συστήματος - Εφαρμογές - Πλοηγός, browser (δεν ξέρω πως το εμφανίζει), εκεί μέσα θα βρεις εκκαθάριση δεδομένων κλπ. From the middle of nowhere to the center of everywhere...
-
Πλοηγός
ΜήνυμαΠοιά rom έχεις; Λογικά αν πας στις Ρυθμίσεις συστήματος - Εφαρμογές κάτω έχει ένα γρανάζι που λέει Defaults (δεν θυμάμαι στα ελληνικά πως είναι) από εκεί θα επιλέξεις ως default browser τον chrome. From the middle of nowhere to the center of everywhere...
-
Καθυστερήσεις στα ΕΛΤΑ
ΜήνυμαΤην 3.5.0 From the middle of nowhere to the center of everywhere...
-
Καθυστερήσεις στα ΕΛΤΑ
ΜήνυμαΠέρνα την δική μας. Είναι εύκολη διαδικασία και θα έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Βάλε την stable. From the middle of nowhere to the center of everywhere...
-
Τελικά το θέμα επιλύθηκε. Υποψιαζόμενος κάποιο conflict λόγω συνεχόμενων dirty φλασαρισμάτων της μιας developer πάνω στην άλλη, έκανα χτες clean install με full wipes την τελευταία stable και το κινητό αναγνωρίστηκε κανονικά από το pc (Win 8.1 Pro) χωρίς drivers κλπ. Σας ευχαριστώ πολύ όλους για την βοήθεια!
-
Παράθεση από NikoSoti: “Παράθεση από iAmLiakos: “@NikoSoti Έχεις βάλει τη δική μας ελληνική ρομ και έχεις το πρόβλημα αυτό; ή με τη μαμα ρομ είσαι; Εδώ είσαι πάντως για τη λύση σου.” Είμαι με την δική μας ελληνική τελευταία stable 5.2.23 Μήπως να άλλαζα σε developer rom ; Επίσης έχω κανα δυό ακόμα προβληματάκια... Δεν μου έρχονται οι ειδοποιήσεις από viber, messenger κλπ και μου παραπονιούνται όσοι μου στέλνουν επειδή δεν τα βλέπω έγκαιρα... Και το τελευταίο είναι με τα hands-free... Δεν δουλεύε…
-
Παράθεση από epkakas: “Sip account κάποιος; Κανείς δεν το χρησιμοποιεί παίδες; Παράθεση από epkakas: “Παίδες, γνωρίζει κάποιος να δώσει οδηγίες για τη δημιουργία sip account στο hongmi; Δεν βλέπω τέτοια δυνατότητα από τις ρυθμίσεις. Αναγκάστηκα να κατεβάσω εφαρμογή.” ” Aν πας στις Ρυθμίσεις Συστήματος - Call settings - Internet calling δεν σου δίνει επιλογή για add sip account;
-
Καθυστερήσεις στα ΕΛΤΑ
ΜήνυμαΠαράθεση από SATOYRIOS: “Νικο,κανονικα ειναι ετσι οπως τα λες.Εαν πανε ολα νορμαλ.Νορμαλ εννοω δεν θα σου πουν ψεμματα για το stock,δεν τυχεις σε αργια,δεν χαλασει κανενα φορτηγο ή αρρωστησει καποιος υπαλληλος.Ασε που οταν περιμενεις κατι ο χρονος μετραει διαφορετικα..” Πάντως μεγαλύτερες καθυστερήσεις έχω δει κάποιες φορές από χώρες της ΕΕ παρά από Κίνα. Μυστήριο το πως βέβαια, αλλά όπως λες είναι όλα θέμα τύχης.
-
Καθυστερήσεις στα ΕΛΤΑ
ΜήνυμαΠάντως όλο για παράπονα διαβάζω στα των παραγγελιών από Κίνα, αλλά μάλλον τελικά είμαι από τους τυχερούς. 2 κινητά από vickmall με Singapore post φτάσανε στα χέρια μου στις 17-20 ημέρες, ενώ και ότι έχω παραγγείλει από ebay και έρχεται με china post δεν κάνει πάνω από 20 μέρες. Με αποκορύφωμα ένα hdmi dongle για miracast, το οποίο έφτασε στις 12 ημέρες από την παραγγελία.
-
Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από NikosChandolias: “Εγώ πάντως σε win 8. 1 δεν κατάφερα με τίποτα να δω μέσω usb το κινητό μου. Sent from my Xiaomi Redmi Note 4g using Tapatalk” Νίκο μόλις τώρα μου το θύμησες και το δοκίμασα στην δουλειά που έχω 8.1. Δεν χρειάστηκε να κάνω κάτι, εγκατέστησε μόνο του drivers + MTP και τώρα βλέπω το περιεχόμενο των αποθηκευτικών χώρων στο Redmi 1S. Βεβαια στο Device Manager δείχνει ότι δεν έχουν εγκατασταθεί drivers και η συσκευή είναι Unknown (και ξέρω και το για…