Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 301-320 από 376.
-
water damage
ΜήνυμαΠαράθεση από Bodai: “Το καλύτερο πιστεύω είναι να το αφήσεις (βγαλμένα καπάκια + μπαταρία) μέσα σε ρύζι για κανα 2 μέρες αν και στην θέση σου δεν θα περίμενα πολλά. :(” +1. Αυτό κάνουμε πάντα σε παρόμοιες περιπτώσεις, χωρίς βέβαια να δοκιμάσουμε να ανοίξουμε το κινητό κλπ. Sent from my Xiaomi Redmi Note 4g using Tapatalk
-
xiaomi mi3
ΜήνυμαΔεν υπάρχει η εφαρμογή security; Sent from my Xiaomi Redmi Note 4g using Tapatalk
-
Αργή φόρτιση [ΛΥΘΗΚΕ]
ΜήνυμαΔοκίμασες καταρχάς άλλο φορτιστή/καλώδιο; Sent from my Xiaomi Redmi Note 4g using Tapatalk
-
Παράθεση από Bodai: “Αν έχεις δοκιμάσει και το Mi-Phone Tool και δεν σου έχει εγκαταστήσει (πιστεύω ότι το τρέχεις σαν admin έτσι??) τους σωστούς τότε το τελευταίο που μπορείς να κατεβάσεις είναι το android SDK απο την Google και μέσω του προγράμματος διαχείρισης του να εγκαταστήσεις τους Generic Usb drivers που δίνει η Google.” Παράθεση από MIUI_ART: “Ναι πάντα τρέχουμε την εγκατάσταση ως διαχειριστής (Administrator).” Δεν έχω δοκιμάσει ακόμη το Android SDK, πάντως με το MiTools καμία επιτυχία,…
-
Δοκίμασες να αλλάξεις γραμματοσειρά; Sent from my Xiaomi Redmi Note 4g using Tapatalk
-
Όχι, θα το παραγγείλω μόλις επιστρέψουν οι Κινέζοι από τις διακοπές τους για τον κουνιάδο μου, οπότε και θα το δουλέψω λίγο όταν το παραλάβω. Οι κάτοχοι σε διπλανά φορουμ έχουν ένα παράπονο μόνο για την διάρκεια της μπαταρίας απ' ότι είδα, πέραν αυτού διάβασα πολύ θετικά σχόλια. Sent from my Xiaomi Redmi Note 4g using Tapatalk
-
Βρε καλά όλα αυτά... drivers για το κινητό που βρίσκω;!! Sent from my Xiaomi Redmi Note 4g using Tapatalk
-
Δλδ με το που συνέδεσες το κινητό με το pc αναγνωρίστηκε κανονικά; Εννοώ χωρίς να εγκαταστήσεις drivers. Sent from my Xiaomi Redmi Note 4g using Tapatalk
-
Δεν βρήκα κάποια λύση ακόμη.. Γενικά οι υπόλοιποι όταν συνδέετε το κινητό σε pc με windows είχατε θέματα; Χρειαστήκατε drivers ή έπαιξε out of the box; Sent from my Xiaomi Redmi Note 4g using Tapatalk
-
Επειδή το βλέπω αρκετά, μην κολλάτε με το πόση ελεύθερη μνήμη έχει το κινητό. Η μνήμη υπάρχει για να καταλαμβάνεται και εφόσον το κινητό δεν λαγκάρει τότε και 100mb να έχει ελεύθερα δεν μας απασχολεί. Sent from my Xiaomi Redmi Note 4g using Tapatalk
-
Έχω τα 8.1. Ναι, προσπάθησαν να βρουν drivers, αλλά στο τέλος έβγαλαν το αναγνωριστικό της συσκευής με θαυμαστικό, και την ένδειξη unspecified device. Δεν έχει κάπου ρύθμιση για PTP ή MTP το Note. Sent from my Xiaomi Redmi Note 4g using Tapatalk
-
Το πρόβλημα δεν λύθηκε ακριβώς. Όπως είπα και παραπάνω θεωρώ αδιανόητο να χρειάζεται κάποιο πρόγραμμα για να αναγνωριστεί το κινητό από τον υπολογιστή, όταν κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει σε κανένα άλλο κινητό android και windows που έχω δοκιμάσει. Οι υπόλοιποι δεν έχετε αντιμετωπίσει παρόμοιο θέμα; Με το που συνδέσατε το κινητό αναγνωρίστηκε κανονικά; Φίλε Bodai ευχαριστώ για τον χρόνο σου, αλλα έχω δοκιμάσει ότι fix έχω βρει στο διαδίκτυο για να κάνω το MiPhone στα αγγλικά, αλλά όλα κάνουν την ίδια…