Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 321-340 από 376.
-
Ναι. Εννοείται ότι το έχω δοκιμάσει σε διάφορες θύρες, με διάφορα καλώδια κλπ. Τώρα εγκατέστησα το MiPhone manager, αλλά αφενός η αγγλική μετάφραση αφήνει αμετάφραστα τα μισά και αφετέρου θέλω να μπορώ να χρησιμοποιώ σε οποιοδήποτε pc το κινητό και όχι να πρέπει να εγκαθιστώ έξτρα πρόγραμμα. Sent from my Xiaomi Redmi Note 4g using Tapatalk
-
Μπορεί να ακουστεί χαζή η ερώτηση αλλά επειδή μου έτυχε χτες και δεν θυμάμαι να το συνάντησα κάπου... Προσπαθώ να συνδέσω το κινητό με τον υπολογιστή μου στο γραφείο, ο οποίος έχει win 8.1. Αφού προσπαθεί να εγκαταστήσει τη συσκευή στο τέλος βλέπει μεν τι συσκευή είναι, αλλά την ορίζει ως unspecified device. Έψαξα για drivers στο διαδίκτυο αλλά όσοι βρήκα δεν βοήθησαν. Υπάρχει κάποια λύση; Στο σπίτι τρέχω ubuntu και αναγνωρίζεται κανονικά το κινητό. Sent from my Xiaomi Redmi Note 4g using Tapata…
-
Φλασαρίστηκε από χτες το πρωί και η τελευταία rom, χωρίς να έχει παρουσιάσει κάποιο πρόβλημα. Sent from my Xiaomi Redmi Note 4g using Tapatalk
-
Φλασαρίστηκε προχτές η 5.2.6 και όλα πηγαίνουν άψογα..
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από ikoms: “με Αγγλική γλώσα, λες αυτό να επηρεάζει;” Ναι υπήρξε πρόβλημα με την Αγγλική γλώσσα στις ROM που δώσανε από την Xiaomi. Aν έχεις επιλεγμένη την Ελληνική θα σου δουλεύει κανονικά.” Εγώ το έχω μόνιμα σε αγγλική, άρα να υποθέσω ότι δεν υπάρχει λόγος να φλασάρω.
-
Παράθεση από iAmLiakos: “Παράθεση από NikosChandolias: “Σε κάποια φάση την είχε βγάλει νομίζω στα 30. Ακόμη χτυπάω το κεφάλι μου που δεν την πήρα... Sent from my Xiaomi Redmi Note 4g using Tapatalk” Εδώ κοίτα. Ξεχωρίζω τις: Lexar 64gb Samsung 64gb Sandisk 64gb Transcend 64gb Έχω πάρει αρκετές φορές απο εκεί χωρίς πρόβλημα. Δείτε και για μικρότερες χωρητικότητες..οι τιμές είναι άριστες για ελλάδα.” Είσαι αρχηγός... Θα χτυπήσω από Δευτέρα 1.. Έχεις κάποια από αυτές να προτείνεις; Και οποιοισδήποτε…
-
Πέραν του προφανούς τρόπου (δλδ αλλαγής lockscreen), υπάρχει άλλος τρόπος να προστεθεί στην default lockscreen να φαίνονται καιρός και μουσική που παίζει; Το θεωρώ λίγο τραγικό να μην μπορείς να κάνεις τα αυτονόητα στην default lockscreen, άσε με που δεν έχω βρει και καμία να έχει μαζί τα 2 παραπάνω.
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από Tanner: “Παράθεση από mass22: “Το χθεσινό κατέβασμα της ρομ.. Το μόνο πρόβλημα τα κινέζικα στον πλοηγο” το επιβεβαιωνω και εγω αυτο” Το πρόβλημα είναι ότι έχουν κάνει την χαζομάρα Themes και Πλοηγός να κατεβάζουν on-line περιεχόμενο και να χαλάνε την δομή και την μετάφραση στα Apks. Aν κάνουμε Patch αυτές τις εφαρμογές, τότε θα μπλοκάρουν και άλλες λειτουργείες, όπως το ιστορικό. Έχουν φάει βέβαια το κράξιμο της ζωής τους για αυτήν την πολιτική, και περιμένου…