Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 341-360 από 376.

• Σε κάποια φάση την είχε βγάλει νομίζω στα 30. Ακόμη χτυπάω το κεφάλι μου που δεν την πήρα... Sent from my Xiaomi Redmi Note 4g using Tapatalk

• Παράθεση από diamantopoulosh: “Παράθεση από maddoctor: “Παράθεση από diamantopoulosh: “Γεια σας και πάλι.!!! Μόλις παρέλαβα το Redmi Note 4G multilanguage από το κατάστημα που προαναφέρω πάνω. Όπως φαίνεται το κινητό πρέπει να είναι γνήσιο και όλα δουλεύουν ρολόι. Θέλω να βάλω την πιο πρόσφατη ελληνική Rom,αλλά και σταθερή έκδοση. Δεν με ενδιαφέρει και τόσο να είναι η πιο πρόσφατη, αλλά περισσότερο με ενδιαφέρει να είναι αυτή με τα λιγότερα προβλήματα. Απλά αυτή τη στιγμή δεν ξέρω ποια είναι η δ…

• Sony Xperia J

NikosChandolias - - SONY / SONY ERICSSON

Μήνυμα

Καλά, δεν είναι τόσο δύσκολο, απλώς εγώ οφείλω να προειδοποιήσω. Όσο για το κινητό είναι σίγουρα δύσκολες εποχές αλλά η αλήθεια είναι ότι θα απολαύσει άλλη εμπειρία χρήσης αν πάρει κάποιο άλλο κινητό. Sent from my Xiaomi Redmi Note 4g using Tapatalk

• Sony Xperia J

Μήνυμα

[ROOT] Xperia J JB 11.2.A.0.33 (31,21) - Eas… | Sony Xperia Miro, Tipo (Dual), J, E | XDA Forums Εδώ μπορείς να βρεις την διαδικασία για να γίνει root το κινητό. ΠΡΟΣΟΧΗ! Αν δεν το έχεις ξανακάνει και δεν έχεις γνώσεις σε τέτοιου είδους θέματα, διάβασε πολύ προσεχτικά τις οδηγίες και έχε κατά νου ότι αν έχεις δικαιώματα υπερχρήστη στο κινητό πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός, καθώς μπορείς εύκολα να μείνεις με το κινητό στο χέρι.

• Sony Xperia J

Μήνυμα

Για να μπορέσει να διαγράψει τις εφαρμογές αυτές, οι οποίες είναι εγκατεστημένες σαν εφαρμογές συστήματος, πρέπει πρώτα να αποκτήσει δικαιώματα υπερχρήστη στο κινητό ή όπως λέμε να γίνει root. Αν και ίσως είναι απλώς προτιμότερο να αλλάξει αν μπορεί συσκευή, η συγκεκριμένη, επειδή την είχε γνωστός μου, είναι από τις χειρότερες που έχω δοκιμάσει. Sent from my Xiaomi Redmi Note 4g using Tapatalk

• Πολύ ωραία παρουσίαση, μπράβο!! Το σκεφτόμουν και εγώ να παραγγείλω κάτι τέτοιο, γιατί έχω παλιά lcd τηλεόραση και θέλω να μπορώ να παίζω videos από youtube στην τηλεόραση, οπότε τώρα με έπεισες! Δεν παίζω παιχνίδια, οπότε δεν με απασχολεί.

• Εγώ πάντως έχω καταλήξει ότι θέλω πλέον 64gb, δεν μου φτάνουν τα 32.. Τα videos σε 1080p τρώνε πολύ χώρο και έχω και αρκετή μουσική περασμένη. Οπότε περιμένω καμιά προσφορά του eshop να ψωνίσω.

• Νομίζω ότι δεν θα έχεις θέμα με καμία. Τσέκαρε και την Samsung και την Adata, τις έχω στο κινητό μου και στης γυναίκας μου εδώ και μήνες με συνεχή χρήση λόγω αποθήκευσης βίντεο, φωτο κλπ και πάνε άψογα. Sent from my Xiaomi Redmi Note 4g using Tapatalk

• Εγώ είμαι με Note 4g, έχω περάσει από χτες το βράδυ την 23 αλλά δεν έχω κάποιο θέμα, ή τουλάχιστον δεν έχω ανακαλύψει κανένα. Να το αφήσω ή να περάσω το fix; Sent from my Xiaomi Redmi Note 4g using Tapatalk

• lockscreen

NikosChandolias - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

Από την εφαρμογή themes θα το αλλάξεις. Πηγαίνεις εκεί που λέει Customise και μετά Lock Screen και βάζεις όποια θέλεις. Sent from my Xiaomi Redmi Note 4g using Tapatalk

• Παρότι είναι μόνο η απόφαση των ασφαλιστικών μέτρων αυτή και έπεται η εκδίκαση της αγωγής, πιστεύω ότι είναι ένα πρώτο θετικό βήμα. Διαβάζοντας την απόφαση μου προξενεί ευχάριστη έκπληξη η ενημέρωση και οι γνώσεις που φαίνεται να έχει ο δικαστής επί του θέματος, καθώς είναι ένα καθαρά τεχνικό ζήτημα που δύσκολα εξηγείται και δυστυχώς πολύ λίγοι δικαστές διαβάζουν και έχουν την ικανότητα να κρίνουν τέτοιου είδους ζητήματα. Sent from my Xiaomi Redmi Note 4g using Tapatalk

• Ένα ακόμη θέμα που εντόπισα αφορά στην ρύθμιση της έντασης του bluetooth. Οποιαδήποτε εφαρμογή και να χρησιμοποιώ όταν χρησιμοποιώ τα κουμπιά ρύθμισης έντασης δεν αλλάζει η ένταση, παρότι εμφανίζεται η εικόνα με τον δείκτη να αυξομειώνεται. Το ίδιο κάνει και όταν πάω στις ρυθμίσεις συστήματος και ανεβοκατεβάζω την ένταση του bluetooth. Τό έχει αντιμετωπίσει κάποιος άλλος;

• Παράθεση από John Baron: “Παράθεση από tora33: “Παράθεση από apollo_il: “κατι που προσεξα πριν λιγο.όταν μου κανουν κληση που μεινει αναπαντητη,κ μετα ανοιγω την οθονη να δω μου εχει μαυρο φοντο κ όχι την εικονα που εχω ως φοντο κλειδώματος/ξεκλειδώματος.είναι καποια δυσλειτουργια ή απλα νέο εφε?” σε αναπάντητη κλήση , όταν πατήσω το on off , η οθόνη δεν είναι μαύρη , είναι όπως το screenshot” Same here, κανένα θέμα με αναπάντητες [Note 4G]” Βασικά δε θα έπρεπε μόλις εμφανιστεί η οθόνη κλειδώματ…

• Παράθεση από apollo_il: “κατι που προσεξα πριν λιγο.όταν μου κανουν κληση που μεινει αναπαντητη,κ μετα ανοιγω την οθονη να δω μου εχει μαυρο φοντο κ όχι την εικονα που εχω ως φοντο κλειδώματος/ξεκλειδώματος.είναι καποια δυσλειτουργια ή απλα νέο εφε?” Και σε εμένα το κάνει αυτό (συσκευή Redmi Note 4g). Επίσης όταν υπάρχει μια ειδοποίηση στην οθόνη κλειδώματος πρέπει να την πατήσω 2 φορές για να με μεταφέρει στην αντίστοιχη εφαρμογή, ενώ μέχρι την προηγούμενη rom το έκανε με 1 πάτημα στην ειδοποίη…

• Συγχαρητήρια και καλό κουράγιο μαζί μας!! :):):):):) Sent from my Xiaomi Redmi Note 4g using Tapatalk

• Παράθεση από aleksgiab: “Καλημέρα... Με την 5.1.9 έχω πρόβλημα με το ξυπνητήρι... Δεν μπορώ να βάλω δικο μου ήχο... Τι παίζει;;;” Γενικότερα έχει θέμα με την επιλογή οποιουδήποτε ήχου, ας ελπίσουμε ότι θα λυθεί στην επόμενη έκδοση. Sent from my Xiaomi Redmi Note 4g using Tapatalk

• Καλορίζικο και καλοδούλευτο το κινητό!! Εγώ πάντως το έχω εγκατεστημένο κανονικά το SuperSU, χωρίς κανένα πρόβλημα. Πήρε πρώτα αυτό δικαιώματα root και τώρα μέσω αυτού δίνω όπου θέλω, βαριέμαι την όλη διαδικασία με το security..

• ΕΛΤΑ Track & Trace

NikosChandolias - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Καλορίζικο doc! Εγώ πάντως το έχω καταευχαριστηθεί..

• Εντόπισα μετά από μνμ εδώ το θέμα με την επιλογή ringtone από την εφαρμογή Themes και απ' ότι είδα δεν λειτουργεί ούτε από το sounds στο system settings. Θα υπάρξει κάποιο fix και για το Redmi Note 4g ή μπορώ να φλασάρω το fix που βγήκε για τα άλλα κινητά; Επίσης θέλω να ρωτήσω κάτι γενικό για την V6 και την miui. Εκτός από αλλαγή lockscreen υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος να έχω καιρό στην οθόνη κλειδώματος; Έχω βρει κάποιες lockscreen στο store αλλά έχουν και κινέζικα μέσα και επίσης δεν εμφανίζο…

• Βασικά είναι κάτι παραπάνω από απλό smart tv. Είναι πλήρες οικοσύστημα στην tv σου και στην τσέπη σου. Καταργεί κάθε έννοια laptop, μαζί με ένα μικρό ποντίκι και ένα πληκτρολόγιο σιλικόνης. Παίζει τα πάντα όλα με δυνατους media players, κανονικό office για γράψιμο, παιχνίδια κλπ. Να δούμε και τιμούλα βέβαια..