Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 361-376 από 376.

• Πάμε γερά!! Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και ιδιαίτερα στους admin και όλους που αφιερώνουν τόσες ώρες για να βοηθούν εμάς τους υπόλοιπους!!! Sent from my Xiaomi Redmi Note 4g using Tapatalk

• Καλησπέρα και από εμένα στην παρέα! Είμαι ο Νίκος από Κατερίνη, 35 χρονών, δικηγόρος, παντρεμένος με μία κόρη. Οπαδός των υπολογιστών και γενικά της τεχνολογίας από μικρός, gadgetακιας (όσο μας το επιτρέπουν τα οικονομικά μας!), κάτοχος smartphone από το 2009 (Sony Xperia X1 με windows 6.1). Ασχολούμαι με την πολιτική, μου αρέσει το διάβασμα, το θέατρο και το καλό φαΐ! 5bc05f1077ebdb1a6d697dcaea8dec89.jpg Sent from my Xiaomi Redmi Note 4g using Tapatalk

• Μια χαρά κινητό, αν κυμανθεί στο 100ρικο. Το ψήνω άνετα για την γυναίκα μου, της άρεσε πολύ εμφανισιακά η miui.

• Αξίζει η ν6;

NikosChandolias - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

Δεν πρόλαβα την v5, καθώς το κινητό ήρθε με αυτήν αλλά φλάσαρα άμεσα την v6. Δεν αντιμετώπισα ποτέ κανένα θέμα με την v6, και θεωρώ ότι είναι πολύ σταθερή, χωρίς σοβαρά bugs, καθυστερήσεις κλπ. Με το καλό να έρθει και η v7 (αν έτσι θα λέγεται η lollipop).

• Παράθεση από NikosChandolias: “Κάνε το εξής : με κάποιον browser βρες το αρχείο και επέλεξε το να το ανοίξει. Sent from my Xiaomi Redmi Note 4g using Tapatalk” Αυτό που σου είχα προτείνει το δοκίμασες; Εγώ έτσι πάντα εισάγω τις επαφές μου μετά από κάθε "καθαρή" εγκατάσταση.

• redmi note

NikosChandolias - - Redmi Note 3G (lcsh92_wet_jb9)

Μήνυμα

Παράθεση από c3250nik: “Παράθεση από NikosChandolias: “Με την τελευταία developer 4.12.26. Sent from my Xiaomi Redmi Note 4g using Tapatalk” Θαμας δωσεις τα φωτα σου γιατι δεν εχω ιδεα πως να το κανω ???” Παράθεση από Bodai: “Αυτό που ψάχνεις δεν είναι το Xposed Framework αυτό καθεαυτό καθώς δεν υποστηρίζεται σε miui. Ψάχνεις μια υλοποίηση για miui ονόματι WSM Tools. Οδηγίες ΕΔΩ Να τονίσω ότι έχει δοκιμαστεί μόνο σε MIUI v.5 και να είσαι έτοιμος για την περίπτωση bootloop.” Παράθεση από tora33: …

• Αν δεν έρθει Ευρώπη δεν αξίζει. Sent from my Xiaomi Redmi Note 4g using Tapatalk

• browser

Μήνυμα

Για v6 μιλάω, την τελευταία developer τρέχω. Sent from my Xiaomi Redmi Note 4g using Tapatalk

• browser

Μήνυμα

Τελικά η λύση είναι xposed framework και το module CrappaLink και όλα παίζουν άψογα. Sent from my Xiaomi Redmi Note 4g using Tapatalk

• redmi note

Μήνυμα

Με την τελευταία developer 4.12.26. Sent from my Xiaomi Redmi Note 4g using Tapatalk

• redmi note

Μήνυμα

Η καλύτερη λύση είναι να εγκαταστήσετε το xposed framework και το module CrappaLinks και όλα λύνονται. Sent from my Xiaomi Redmi Note 4g using Tapatalk

• Κάνε το εξής : με κάποιον browser βρες το αρχείο και επέλεξε το να το ανοίξει. Sent from my Xiaomi Redmi Note 4g using Tapatalk

• browser

Μήνυμα

Έχω το ίδιο πρόβλημα αλλά μόνο με το tapatalk. Όταν δλδ χρησιμοποιώ το tapatalk και πατώ κάποιο link ανοίγει ο browser και βγάζει αυτό το μνμ λάθους. Ξέρω ότι μου το δημιουργεί το adaway, λίγο που το googlαρα υπάρχει λύση να βάζεις στη whitelist του προγράμματος συγκεκριμένες διευθύνσεις, αλλά δεν ασχολήθηκα περαιτέρω. Sent from my Xiaomi Redmi Note 4g using Tapatalk

• Εκτός αν είναι κάποιο hardware fault και το κινητό τα έφτυσε. Αν τυχόν έχεις κανένα laptop δοκίμασε να το συνδέσεις εκεί να δούμε. Sent from my Xiaomi Redmi Note 4g using Tapatalk

• Θα σαρώσουν τα πάντα οι Κινέζοι... Δε θα μείνει τίποτα όρθιο. Έχουν κάνει απίστευτα τεχνολογικά άλματα σε σχέση με πριν 5-6 χρόνια, έχουν αφομοιώσει πλήρως την τεχνογνωσία της δύσης και πλέον καινοτομούν σε αυτούς τους τομείς και οι ίδιοι.

• Άψογος σε όλα και πάντα κατατοπιστικός στις απαντήσεις του! Τον γνώρισα σε άλλο διπλανό forum και μέσω αυτού βρήκα το παρόν ωραίο φόρουμ και γνώρισα την καταπληκτική δουλειά των devs με την ελληνική rom για το κινητό μου! Πάντα τέτοια Γιώργο!