Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 376.

• RE: Amazfit gtr

NikosChandolias - - Amazfit

Μήνυμα

Παράθεση από leas1968: “Τελικά η τελευταία έκδοση firmware χάλασε τα ελληνικά; Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Εγώ είμαι με το firmware 1.3.6.06 με τη modded εφαρμογή και δεν έχω θέμα με τα ελληνικά, τα εμφανίζει κανονικά. Το μόνο θέμα που έχω είναι ότι δεν μου εμφανίζει όνομα καλούντος σε όλες τις επαφές μου. Sent from my G8341 using Tapatalk

• Amazfit gtr

Μήνυμα

Δικό μου λάθος, νόμιζα ότι τα Huawei παίζουν σε παρόμοιες τιμές με τα Huami. Σε κάθε περίπτωση δεν έχω εικόνα για τα Huawei και αν έχουν παρόμοια θέματα με το δικό μας. Έχοντας όμως δει Samsung smartwatch φίλου (δεν ξέρω αν ήταν το 2 ή το 3) έμεινα εντυπωσιασμένος. Συμφωνώ ότι αν δεν σου αρέσει να φορτίζεις συχνά είναι θέμα.. αλλά παίζουν όλα out of the box. Sent from my G8341 using Tapatalk

• Amazfit gtr

Μήνυμα

Αυτές είναι σε περίπου παρόμοιες τιμές. Καλύτερα να πας σε Samsung, εφόσον θέλεις κάτι καλύτερο και απροβλημάτιστο. Τα Galaxy watch συνήθως στις 2-3 μέρες θέλουν φόρτιση. Sent from my G8341 using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από JohnPhone: “Παράθεση από ios46: “Νέο firmware 1.3.6.07 με νέα resource libraries όμως χωρίς αποτέλεσμα σε σχέση με τα προβλήματα (Ελληνικά, ονόματα σε κλήσεις, κλπ κλπ). Να δούμε αν έχει φτιάξει κάτι (πχ ανάλυση ύπνου..) ή έχει χαλάσει κάτι ακόμα.... ” Ματιασμένοι πρέπει να είναι εκεί στη Huami, δεν εξηγείτε αλλιώς. Το νέο firmware δεν έχει κάποια εμφανή διαφορά σε κάτι, όπως λες κι εσύ, και οι άθλιοι ούτε μια περιγραφή δεν έβαλαν. Όλα παραμένουν το ίδιο προβληματικά (για κάποιο λόγ…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από ios46: “Νέο firmware 1.3.6.07 με νέα resource libraries όμως χωρίς αποτέλεσμα σε σχέση με τα προβλήματα (Ελληνικά, ονόματα σε κλήσεις, κλπ κλπ). Να δούμε αν έχει φτιάξει κάτι (πχ ανάλυση ύπνου..) ή έχει χαλάσει κάτι ακόμα....” Δυστυχώς η αναβάθμιση των resources και του firmware έγινε και στην modded εφαρμογή, με αποτέλεσμα να παρουσιαστούν τα προβλήματα αυτά που αναφέρεις. Πλέον σε κάποιες κλήσεις δεν βγάζει όνομα και στις ειδοποιήσεις δεν βγάζει το περιεχόμενο, παρά μόνο ότι υπάρχ…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από ios46: “@NikosChandolias Το πρόβλημα με τις κλήσεις πχ όπου πλέον δεν δείχνει το όνομα της επαφής παρά μόνον τον αριθμό (και ουσιαστικά είναι θέμα της εφαρμογής και όχι του firmware), δεν υφίσταται στην modded έκδοση;” Όχι, μου εμφανίζει κανονικά ονόματα στις κλήσεις. Sent from my G8341 using Tapatalk

• Amazfit gtr

Μήνυμα

Η modded εφαρμογή πάντως, ενώ έχει γίνει zepp, έχει αφήσει το προηγούμενο firmware, προφανώς εξαιτίας των προβλημάτων στο .80 Sent from my G8341 using Tapatalk

• Amazfit gtr

Μήνυμα

Δεν ξέρω αν προσφέρει όντως κάτι παραπάνω. Έχει βέβαια ένα mod section και μπορείς από εκεί πχ να κάνεις force a-gps update, αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν έχω πολυψαξει τις ρυθμίσεις. Την εφαρμογή την αναπτύσει ένας Ρώσος. Είναι στην έκδοση 4.7.1a. Sent from my G8341 using Tapatalk 39d980f787870e19c036c93045272c00.jpg1e07574be92d8ea44f8baee7092b1b7d.jpg dd772ae276534dd88782e816909d52f3.jpgb5f1d488f5a57f21e04ba14c2739fcbf.jpg2d42ccb1a15838ff414431d515d3af98.jpg 54d4459d9f4113a290b5ea4fcbb76150.jpg

• RE: RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Achilleas1956: “Παράθεση από JohnPhone: “Για ακούστε αυτό..... Είμαι στην 1.3.5.79 στο ρολόι και στην 4.9.1 στην εφαρμογή. Μετά την τελευταία αναβάθμιση της εφαρμογής (που έγινε πριν μερικές μέρες αν θυμάστε) σταμάτησα να βλέπω ποιος με καλεί στο ρολόι. Όχι δεν βλέπω το όνομα της επαφής (που πριν το έβλεπα) αλλά ούτε καν τον αριθμό. Παρότι το ρολόι είναι κανονικά συνδεδεμένο με το κινητό, απλά όταν με παίρνουν δεν κάνει τίποτα. Όλα είναι σωστά στις ρυθμίσεις και όπως ήταν πριν. Ο μό…

Μήνυμα

Παράθεση από NikosChandolias: “Εγώ είμαι στην 1.3.5.79 στο ρολόι. Sent from my G8341 using Tapatalk” Εγώ όπως είχα γράψει, είμαι με αυτό το firmware και με modded εφαρμογή και δεν έχω κάποιο πρόβλημα από αυτά που αναφέρει ο συμφορουμίτης. Λογικά λόγω της modded εφαρμογής. Sent from my G8341 using Tapatalk

• Amazfit gtr

Μήνυμα

Τραγικό να χαλάνε κάτι που έχουν ήδη φτιάξει.... Sent from my G8341 using Tapatalk

• Amazfit gtr

Μήνυμα

Ο συμφορουμίτης ios46 αναφέρει πως υπάρχει. Εγώ λόγω της modded εφαρμογής είμαι στο προηγούμενο firmware, οπότε δεν έχω δει κάποιο θέμα ακόμη ούτε ήρθε κάποια αναβάθμιση. Sent from my G8341 using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από ios46: “@NikosChandolias Το GTR έχει δικό του h/w για το positioning (GPS/Glonass) δεν χρησιμοποιεί κάποια εφαρμογή για αυτό. Όταν βγαίνω για να κάνω διαδρομές με το ποδήλατο πχ δεν είναι ανάγκη να κουβαλάω και το τηλέφωνο μαζί που έχει την εφαρμογή amazfit για να μπορεί να κάνει καταγραφή της διαδρομής. Το πρόβλημα βασικά με το νέο firmware δεν αφορά το GPS (έχει αρκετό καιρό αυτό το πρόβλημα στο GTR και έχει γραφτεί από πολλούς σε διάφορα φόρουμ), αλλά την απώλεια υποστήριξης ελλη…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από ios46: “@NikosChandolias Το πρόβλημα με τους ελληνικούς χαρακτήρες και την υποστήριξη Unicode είχε λυθεί και με τις official εκδόσεις firmware εδώ και πάνω από ένα χρόνο τουλάχιστον, ενώ δεν χρειαζόταν να καταφεύγει κάποιος και σε 3rd party applications (πχ notify & fitness) και άλλες λύσεις.” Δεν διαφωνώ, αλλά φαίνεται για κάποιον άγνωστο λόγο, να λοκαρει καλύτερα το gps με την modded εφαρμογή και όχι με την μαμά. Τουλάχιστον σε εμένα. Sent from my G8341 using Tapatalk

• Amazfit gtr

Μήνυμα

Εγώ είμαι στην 1.3.5.79 στο ρολόι. Sent from my G8341 using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από ios46: “Ήρθε και firmware update μαζί και με νέα fonts και παπάλα τα Ελληνικά πάλι...ενώ στο μεταξύ τις δραστηριότητες ποδηλασίας της κάνει mark ως τρέξιμο όταν ανεβάζει τα δεδομένα στο Strava...(φυσικά μην ξεχάσουμε τα τσαφ στο gps που μια το χάνει μια το βρίσκει..), μωρέ μπράβο !!!” Ποια έκδοση firmware; Εγώ χρησιμοποιώ την τροποποιημένη εφαρμογή, οπότε και μέχρι στιγμής δεν έχω παρατηρήσει κάτι. Sent from my G8341 using Tapatalk

Μήνυμα

Παράθεση από leas1968: “Εδώ και δύο εβδομάδες έχει πάψει το GPS να δουλεύει. το έχω δοκιμάσει σε ανοιχτό χώρο περίμενα αρκετά λεπτά δεν έπιασε σήμα. Φοβάμαι μήπως η τελευταία ενημέρωση του Ιουνίου που έκανε κάποια ζημιά. Έχετε παρατηρήσει πρόσφατα πρόβλημα με το GPS του ρολογιού; Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Σήμερα το δοκίμασα, όλα κομπλέ, βρήκε και γρήγορα στίγμα. Sent from my G8341 using Tapatalk

Μήνυμα

Παράθεση από NikosChandolias: “Το gps του είναι ψιλοχάλι. Διαδρομές ότι να 'ναι. Το Runtastic στο κινητό μου βγάζει πολύ ακριβέστερη διαδρομή, ακόμη και στην τσέπη όταν το έχω. Ακόμη και ακίνητος να μείνεις σου βγάζει ότι έκανες διαδρομή... Η μπαταρία εμένα μου βγάζει 5 μέρες. Εννοείται αν το έχεις απλώς για ρολόι σου βγάζει και παραπάνω, αλλά αν ήθελα απλό ρολόι έπαιρνα κάτι άλλο. Έχω ενεργοποιημένη για 17 ώρες καθημερινά το always on display, συνεχές heart rate monitoring και sleep monitoring …

• Amazfit gtr

Μήνυμα

Το gps του είναι ψιλοχάλι. Διαδρομές ότι να 'ναι. Το Runtastic στο κινητό μου βγάζει πολύ ακριβέστερη διαδρομή, ακόμη και στην τσέπη όταν το έχω. Ακόμη και ακίνητος να μείνεις σου βγάζει ότι έκανες διαδρομή... Η μπαταρία εμένα μου βγάζει 5 μέρες. Εννοείται αν το έχεις απλώς για ρολόι σου βγάζει και παραπάνω, αλλά αν ήθελα απλό ρολόι έπαιρνα κάτι άλλο. Έχω ενεργοποιημένη για 17 ώρες καθημερινά το always on display, συνεχές heart rate monitoring και sleep monitoring και περίπου 4-5 ώρες gps αυτό τ…

• Amazfit GTR GPS and update

Μήνυμα

Ευχαριστώ πολύ! Λοκαρει πλέον κανονικά το gps, έστω και λίγο καθυστερημένα. Sent from my G8341 using Tapatalk