Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 376.
-
Χρόνια πολλα
ΜήνυμαΠαιδιά χρόνια πολλά σε όλους τους εορτάζοντες και τις εορτάζουσες!! Με υγεία πάνω από όλα και κάθε ευτυχία! From the middle of nowhere to the center of everywhere...
-
Αν δεν χρησιμοποιείς εφαρμογές που απαιτούν δικαιώματα υπερχρήστη (ή root όπως λέμε), τότε δεν χάνεις κάτι. Σε κάθε άλλη περίπτωση δεν θα μπορείς να χρησιμοποιήσεις κάποιες εφαρμογές. From the middle of nowhere to the center of everywhere...
-
Να υποθέσω ότι δεν θα είναι lollipop ε; From the middle of nowhere to the center of everywhere...
-
Αγορά από Κίνα
ΜήνυμαΕίναι η εφαρμογή smart home, που υπάρχει σε όλες τις καινούργιες rom. From the middle of nowhere to the center of everywhere...
-
Εγώ πάντως που φλασάρισα από cwm recovery, στο τέλος μου έβγαλε μια επιλογή αν θέλω η rom να φλασάρει άλλο recovery κατά την επανεκκίνηση, πάτησα όχι και όλα έμειναν ως είχαν. From the middle of nowhere to the center of everywhere...
-
Flashαρίστηκε πριν λίγες ώρες στο Note 4g. Dirty flashing. Μέχρι στιγμής δεν βλέπω κάποιο πρόβλημα, όλα πάνε καλά. From the middle of nowhere to the center of everywhere...
-
Έχει αναφερθεί ξανά το θέμα και έχω συμφωνήσει και πάλι με τον Βαγγέλη. Τονίζουμε και θα συνεχίζουμε να τονίζουμε πάντα, ότι εδώ δεν πουλάμε κάτι, δεν βγάζουμε κέρδος, δεν είμαστε αντιπρόσωποι καμίας εταιρείας. Μπαίνουμε, εμείς τα απλά μέλη και κυρίως οι admin, κάνουμε το κέφι μας, βοηθάμε όσο μπορούμε, αλλά δεν μπορούμε και δεν είναι και λογικό να είμαστε υπεύθυνοι για όλα τα προβλήματα που μπορεί να εμφανίσουν τα κινητά και ιδιαίτερα, όπως συνέχεια τονίζει και ο Βαγγέλης, για κινητά που δεν έχ…
-
Music app Hongmi 1s
ΜήνυμαΠροσωπικά χρησομοποιώ το Play Music της google, για να έχω πρόσβαση από παντού σε όλα τα mp3 μου και σαν κύριο music player το PowerAmp, το οποίο για εμένα είναι πραγματικά κορυφή. From the middle of nowhere to the center of everywhere...
-
θεματα στο 1S
ΜήνυμαΚάνε μια wipe data της εφαρμογής themes και ξαναμπές, θα εμφανιστεί για λίγα δεύτερα το εικονίδιο της μίξης. From the middle of nowhere to the center of everywhere...
-
Music app Hongmi 1s
ΜήνυμαΒασικά εγκαθιστάτε μια εφαρμογή της προκοπής και το πρόβλημα σας λύνεται. From the middle of nowhere to the center of everywhere...
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από tarnanas: “Καλησπέρα παιδιά εγώ αύριο θα έχω νέα γιατί μου έριξε η μάνα μου ένα ποτήρι με μισό λίτρο νερό πάνω στο κινητό το σκούπισα δούλευε και τώρα που το είδα γιατί έβλεπα ταινία δεν δούλευε η αφή το πλάκωσα με το πιστολάκι και δούλεψε τώρα θα το βάλω αύριο να φορτίσει και αν δουλεύει θα σας πω και εγώ τις εντυπώσεις μου στη νέα ρομ!!!! Κάλο Βράδυ!” Μην το δουλέψεις καθόλου! Όχι πιστολάκι. Βγάζεις sim, μπαταρία, κάρτα μνήμης κλπ και το χώνεις μέσα σε ένα μπολ με ρύζι για τουλάχι…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από tonydevolani: “Παιδια ο αριθμος ενημερωθηκε αλλα στη σελιδα της sgpost στο status μου γραφει Information Received (This is not an acknowledgment of the physical receipt of the stated Registered Article) Μπορει να μου εξηγησει καποιος τι εννοει? Απεκτησα νεο πονοκεφαλο? Στάλθηκε από το HTC One V μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Σημαίνει ότι το ταχυδρομείο έχει ειδοποιηθεί από την εταιρεία courier για την παραλαβή του δέματος, αλλά ακόμη δεν έχει παραλάβει. Είσαι στο 1ο βήμα, λογικά από …
-
Vickmall και SGpost
ΜήνυμαΓια δώσε το tn να δούμε. From the middle of nowhere to the center of everywhere...
-
Σιδεροκέφαλος φίλε Θανάση!! Καλή δύναμη στο έργο σου!! From the middle of nowhere to the center of everywhere...
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από GR_Macedon: “Παράθεση από parmenion: “Παράθεση από GR_Macedon: “Σε μένα που με Forthnet το modem Μου κλειδώνει στα 5400 ΚΒ/S δεν μπορώ να τις επεξεργαστώ στο Mi Cloud. Είναι πάρα πολύ αργό. Πιστεύω όμως ότι φταίει και ο σέρβερ τους.” Θανάση άλλαξε εταιρία” Φίλε μου όταν απέχεις 7 χιλιόμετρα χάλκινο καλώδιο από τον ΟΤΕ, ότι εταιρία και να βάλεις τα ίδια και χειρότερα θα είσαι.” Το πρόβλημα είναι ακριβώς αυτό, τα 7 χιλιόμετρα απόσταση από το dslam. Η μόνη σωτηρία είναι η επέκταση του …
-
Σιδεροκέφαλος γιατρούλη μας!! Καλή δύναμη!!! From the middle of nowhere to the center of everywhere...
-
Χρησιμοποιήστε την εφαρμογή desktop app Mi Cloud για να διαχειριστείτε τις φωτογραφίες σας (οδηγός)
ΜήνυμαΓια φωτογραφίες έχω το onedrive, αλλά για όλα τα άλλα χρησιμοποιώ το micloud. Επαφές, μνμ, σημειώσεις κλπ έτοιμα μετά από κάθε φλασάρισμα. From the middle of nowhere to the center of everywhere...