Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 376.

• Καλή δύναμη φίλε μου, σιδεροκέφαλος!! From the middle of nowhere to the center of everywhere...

• Γιάννη καλή δύναμη!! From the middle of nowhere to the center of everywhere...

• Παράθεση από makymro: “Παράθεση από maddoctor: “Παράθεση από perpetas: “Το δοκίμασα εγώ αλλά πολύ παίδεμα υπάρχει με την κινέζικη γλώσσα. Εξάλλου δεν μου χρειάζεται τόσος χώρος και δεν θα ασχοληθώ παραπάνω. Αν υπάρχει κάτι σε αγγλικά να το συζητήσουμε :P” Σε αγγλικά υπάρχουν dropbox, onedrive, mega.” και γω το dropbox και το mega εχω. αλλα το 1Τ ακουστηκε πολυ δελεαστικο. για να μαζεψει καποιος τα παντα εκει μεσα υπαρχει πολυς χωρος.” https://products.office.com/el-gr/office-365-home Το μοιράζεσ…

• Για να γίνει το οτιδήποτε θέλει πρώτα έγκριση από την ΕΚΤ. Οπότε μην περιμένετε χαλάρωση σύντομα, αν δεν σχηματιστεί κυβέρνηση με 3-4 κόμματα και αρχίζει να εφαρμόζει τα μέτρα του μνημονίου, θα το χρησιμοποιούν οι Ευρωπαίοι ως μοχλό πίεσης.

• Viber χωρίς Xiaomi?

NikosChandolias - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

I want to launch a public chat on Viber. Has anyone around done it yet? - Quora Απ' ότι βλέπω έχει μια κάποια διαδικασία, προφανώς γιατί είναι ακόμη σε beta φάση. Αργότερα θα έχει περισσότερες δυνατότητες και προφανώς ευκολότερη διαδικασία. Viber | Open a Ticket

• Παράθεση από GR_Macedon: “Θα είμαι λίγο απότομος και σκληρός, αλλά πιστεύω ότι έχω δίκιο.Αν όχι δέχομαι να με κράξετε, όπως θα σας "κράξω" εγώ τώρα με πολύ αγάπη. Έρχονται νέα μέλη (αυτό ίσως τους δικαιολογεί λίγο) σε ένα forum που φτιάχνει μία επίσημα Ελληνική MIUI Rom και ζητάνε τα ρέστα (λίγο βαρύ, αλλά το λέω επίτηδες για να υπάρξει αφύπνιση) για προβλήματα που έχει το κινητό τους φορώντας μια κινεζιά ρομ που ναι μεν είναι η "γνήσια" αλλά πολλές φορές είναι προβληματική και προχειροκατασκευα…

• Ε, ας κουνήσει ένα τσαμπί μπανάνες μπροστά να δει αντιδράσεις... Πέρα από την πλάκα, καλορίζικο και καλοδούλευτο φίλε! Πέρνα την rom των παιδιών εδώ και θα είσαι άρχοντας!

• Αν θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε το "send money" να υποθέσω ότι πρέπει να κάνουμε ουσιαστικά έναν 2ο λογαριασμό paypal, στον οποίο και να στέλνουμε λεφτά; From the middle of nowhere to the center of everywhere...

• Office 365 και 1 tb στο Onedrive.

• Που πήγε το 4G?

Μήνυμα

Λοιπόν.. Κάλεσα στο 13830 και ευτυχώς έπεσα πάνω σε μια κοπέλα εξυπηρετική. Αφού με έβαλε στην αναμονή για λίγη ώρα, προσπαθώντας να βγάλει άκρη, μου ανακοίνωσε μετά ότι προσπάθησε ανεπιτυχώς 3 φορές να περάσει το 4g για τη γραμμή μου στο σύστημα, αλλά αυτό την πετούσε. Αυτό λέει σημαίνει ότι υπάρχει θέμα με το πρόγραμμα μου, αλλά δεν μπορούσε να εξηγήσει ακριβώς τί. Πάντως μου είπε ότι δεν έχει σχέση με το πάγιο, αλλά ότι το σύστημα αρνείται να εγκρίνει 4g σε κάποια προγράμματα. Οπότε το κλείνω…

• Παράθεση από Kserw: “Παράθεση από NikosChandolias: “Μόλις έκανα παραγγελία από ebay, χωρίς balance στο paypal, τράβηξε απευθείας από την χρεωστική μου της Εθνικής. From the middle of nowhere to the center of everywhere...” Μεσω ππ ε; και για τι ποσο αν επιτρεπεται ; ακουσα οτι μικρες περνανε.” 25 δολλάρια ήταν η αγορά.

• Καλωσήρθες στην ελληνική κοινότητα της Miui! Εύλογες οι απορίες σου, θα προσπαθήσω να βοηθήσω όσο περισσότερο μπορώ. Θεωρώ και εγώ προσωπικά πολύ καλό vfm το Note 2, και το απλό και το prime. Είναι σίγουρο ότι θα υπερκαλύψει τις απαιτήσεις σου (browsing, social media κλπ), το μόνο που ίσως πρέπει να προσέξεις είναι το μέγεθος, καθώς το κινητό είναι στις 5,5 ίντσες, κάτι που το καθιστά δύσχρηστο για αρκετούς (για μένα πάντως όχι). Αν δεν έχεις ξαναδουλέψει με τόσο μεγάλο κινητό πήγαινε σε ένα κατ…

• Που πήγε το 4G?

Μήνυμα

Ορίστε τι μου έστειλε.. From the middle of nowhere to the center of everywhere...

• Που πήγε το 4G?

Μήνυμα

Επέλεξα ενεργοποίηση χτες όταν κάλεσα στο 1285 και το ηχογραφημένο μνμ έλεγε ότι εντός 24 ωρών θα μου σταλεί sms. Εννοείται δεν έχει έρθει κάτι. From the middle of nowhere to the center of everywhere...

• Μόλις έκανα παραγγελία από ebay, χωρίς balance στο paypal, τράβηξε απευθείας από την χρεωστική μου της Εθνικής. From the middle of nowhere to the center of everywhere...

• Που πήγε το 4G?

Μήνυμα

Ρε συ Βαγγέλη θα χαζέψω.. Πήρα σήμερα τηλ στο 13840, που είναι η τεχνική υποστήριξη και η κοπέλα που μίλησα μου είπε ότι πρέπει να καλέσω στο 1285 για να ενεργοποιήσω το 4g.. Κάλεσα λοιπόν εκεί, όπου πάτησα την επιλογή της ενεργοποίησης και μετά ένα ηχογραφημένο μνμ με ενημέρωσε ότι θα μου έρθει sms εντός 24 ωρών για την ενεργοποίηση.. Τί πίνουν ρε εκεί στη voda;;;; From the middle of nowhere to the center of everywhere...

• Ακτινοβολία

NikosChandolias - - RedMi Note 4G (Dior) & (Gucci)

Μήνυμα

Οι υπεύθυνοι του site τί ακριβώς απέκρυπταν; Όποιος θέλει ψάχνει και βρίσκει την εκπεμπόμενη ακτινοβολία του κινητού του, δεν είναι κάτι κρυφό. Περιττό δε να σου πω ότι πολλούς δεν τους απασχολεί καν αυτό. From the middle of nowhere to the center of everywhere...

• Παράθεση από MIUI_ART: “Είναι προβλημα του plugin και δεν μπορούμε να κάνουμε προς το παρόν τίποτα παραπάνω από το να περιμενουμε fix από τον δημιουργό του.” Fix από τον δημιουργό του tapatalk εννοείς; From the middle of nowhere to the center of everywhere...

• Που πήγε το 4G?

Μήνυμα

Βασικά εμένα από την εξυπηρέτηση πελατών μου το είπαν. Anw με 200mb το μήνα στο πρόγραμμα μου δεν με απασχόλησε περαιτέρω, μια χαρά πάει και το 3g όταν το χρειάζομαι. From the middle of nowhere to the center of everywhere...

• Που πήγε το 4G?

Μήνυμα

Η Vodafone πάντως όταν ζήτησα να ενημερώσω το 4g με ενημέρωσε ότι πρέπει να έχω συμβόλαιο αξίας 35 ευρώ και πάνω μηνιαίως.. From the middle of nowhere to the center of everywhere...