Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 376.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από NikosChandolias: “Σε Redmi Note 4g την πέρασε κανείς να μας πει εντυπώσεις;” Τελικά την έβαλα. Μέχρι στιγμής φαίνεται πολλή καλή, χωρίς bugs. From the middle of nowhere to the center of everywhere...
-
Mi4, Mi Note ή Mi5;
ΜήνυμαΠρο cc την είχα πατήσει μια φορά και από εκεί το θυμόμουν. Τέλος καλό όλα καλά λοιπόν, να χαρείς το νέο σου κινητό όταν με το καλό έρθει!! From the middle of nowhere to the center of everywhere...
-
Mi4, Mi Note ή Mi5;
ΜήνυμαΒαγγέλη το ίδιο μνμ μου εμφανίζει και εμένα όταν επίτηδες βάζω κάποιο προϊόν που κοστίζει παραπάνω από το balance μου, παρότι και οι 3 κάρτες που έχω συνδεμένες είναι πιστοποιημένες εδώ και μήνες και έχω κάνει αρκετές αγορές με αυτές προ CC. Επιμένω λοιπόν ότι αν φορτώσει άλλα 10-15 ευρώ θα του εμφανίσει κανονικά την επιλογή για αγορά από το balance!
-
Mi4, Mi Note ή Mi5;
ΜήνυμαΔεν τα υπολόγισες σωστά, γι' αυτό την πατάς. Μπορεί να τα βγάζεις 318 αλλά το paypal κρατάει και λεφτά για την μετατροπή του νομίσματος, πράγμα που σημαίνει ότι τα 323 που είναι μέσα δεν φτάνουν και γι' αυτό μιλάει για κάρτα. Βάλε 330-335 ευρώ μέσα στο balance και θα δεις ότι θα την κάνει κανονικά την αγορά.
-
Mi4, Mi Note ή Mi5;
ΜήνυμαΒγάλε ένα screenshot τί μνμ σου βγάζει όταν πας να κάνεις την αγορά. Πόσο κοστίζει αυτό που θέλεις να πάρεις;
-
Σε Redmi Note 4g την πέρασε κανείς να μας πει εντυπώσεις;
-
Εξαρτάται από το κινητό που έχεις. Κάποια λίγα έχουν ήδη lollipop, τα υπόλοιπα ίσως αργότερα και σίγουρα όχι όλα. From the middle of nowhere to the center of everywhere...
-
Mi4, Mi Note ή Mi5;
ΜήνυμαΌταν πατήσεις στο paypal να κάνει confirm την κάρτα αυτό δοκιμάζει να τραβήξει 1,5 ευρώ από αυτήν. Αυτή η συναλλαγή εμφανίζεται στην τράπεζα και έχει έναν τετραψήφιο κωδικό, τον οποίο πρέπει εσύ να βάλεις στο paypal, ώστε να ολοκληρωθεί η αναγνώριση της κάρτας. Η διαδικασία συνήθως κάνει 3-4 μέρες. Επαναλαμβάνω όμως ότι εφόσον υπάρχουν τα χρήματα στο balance το paypal τραβάει από εκεί λεφτά και όχι από την κάρτα. From the middle of nowhere to the center of everywhere...
-
Mi4, Mi Note ή Mi5;
ΜήνυμαΕφόσον υπάρχουν τα λεφτά στο balance του paypal δεν θα έπρεπε να εμφανίζει τέτοιο μνμ, θα έπρεπε να επιλέγει το balance και να τραβάει από εκεί το ποσό. From the middle of nowhere to the center of everywhere...
-
About Mi Note Pro...
ΜήνυμαΕγώ πάντως ρε παίδες το έκανα με χρεωστική Εθνικής (την καινούργια των ανέπαφων συναλλαγών) την οποία την έχω δηλωμένη στο paypal και μου το έκανε κανονικά.. Τί να πω.. From the middle of nowhere to the center of everywhere...
-
About Mi Note Pro...
ΜήνυμαΧτες έκανα μερικές παραγγελίες από ebay. Φόρτωσα το balance μου στο paypal με χρεωστική Εθνικής. From the middle of nowhere to the center of everywhere...
-
Mi4, Mi Note ή Mi5;
ΜήνυμαΕγώ πάντως χρησιμοποίησα 1 από αυτές που έχω συνδεμένη στο paypal και δούλεψε κανονικά. Κάνε δοκιμές και βλέπεις ποια θα δεχτεί. From the middle of nowhere to the center of everywhere...
-
Mi4, Mi Note ή Mi5;
ΜήνυμαΕγώ πάντως με χρεωστική της Εθνικής φορτώνω. Δοκίμασε με ότι κάρτες έχεις. From the middle of nowhere to the center of everywhere...
-
Mi4, Mi Note ή Mi5;
ΜήνυμαΘα σας περιγράψω ένα τρόπο για να βάλει (να φορτώσει) κάποιος στο Balance του Paypal χρήματα για να μπορέσει να παρακάμψει νόμιμα τα Capital Controls και έτσι να έχει τη δυνατότητα να ψωνίζει προϊόντα απο το εξωτερικό. Ουσιαστικά μιλάμε να βγάλουμε χρήματα απο την μια τσέπη μας και να τα βάλουμε στην άλλη, όπου η μια τσέπη είναι ένας ελληνικός λογαριασμός (που υπόκειται στο περιορισμό των CC) και η άλλη ο λογαριασμός μας στο PayPal. Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα δεδομένα η παρακάτω ενέργεια, έχει επι…
-
Mi4, Mi Note ή Mi5;
ΜήνυμαΕγώ πάντως δεν μπόρεσα πριν να κάνω αγορά, αναγκάστηκα ανέβασα το ποσό στο balance μου πρώτα. From the middle of nowhere to the center of everywhere...
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από caeser: “Παράθεση από NikosChandolias: “Τότε τι να την κάνουμε;;;;; Νομίζω ότι καθυστερεί πολύ η xiaomi, θεωρούσα δεδομένο ότι η v7 θα ήταν lollipop.. From the middle of nowhere to the center of everywhere...” Και γιατί σε στεναχωρεί αυτό? Εσύ με τη Miui έχεις να κάνεις, όχι με τη "βάση" της. Άσε που για να λέμε και του στραβού το δίκιο, η KitKat είναι καλύτερη της Lollipop...” Βαγγέλη εξαρτάται. Έχω δει τη lollipop να τρέχει σε Jiayu S3, σε Note3 και Moto G και έπαθα πλάκα, τρομερά…
-
Miui 7
ΜήνυμαΤότε τι να την κάνουμε;;;;; Νομίζω ότι καθυστερεί πολύ η xiaomi, θεωρούσα δεδομένο ότι η v7 θα ήταν lollipop.. From the middle of nowhere to the center of everywhere...
-
Miui 7
ΜήνυμαΙσχύει ότι δεν είναι βασισμένη στην lollipop αλλά στην kitkat;; From the middle of nowhere to the center of everywhere...
-
Mi-PCSuite
ΜήνυμαΘα σου πρότεινα, όσο κουραστικό και αν είναι, ένα ακόμη φλασάρισμα της rom, αλλά αυτή τη φορά με πλήρες wipe των πάντων. Την είχα πατήσει με παρόμοιο τρόπο και δεν αναγνώριζαν τα win το κινητό μου, μόλις έκανα ένα clean install το πρόβλημα λύθηκε. From the middle of nowhere to the center of everywhere...