Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 376.

• Παράθεση από NikosChandolias: “Έχω μια προπληρωμένη Πειραιώς που κάθεται, θα κάνω μια δοκιμή! Ωραίος!! From the middle of nowhere to the center of everywhere...” Παράθεση από NikosChandolias: “Τελικά με την prepaid της Πειραιώς τζίφος, δεν την κάνει την δουλειά. From the middle of nowhere to the center of everywhere...” Τελικά τα κατάφερα με μια χρεωστική Εθνικής, αυτή την καινούργια που είναι και για ανέπαφες συναλλαγές (αν παίζει κάποιο ρόλο). Το Redmi Note 2 με καλεί όλο και πιο έντονα...

• Mi4 ή Redmi Note 2 ???

NikosChandolias - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Και τα 2 είναι εξαιρετικές συσκευές πιστεύω (αν και εγώ κλίνω προς το Redmi Note 2, είμαι fan της μεγάλης οθόνης και μεταξύ μας θα το σκεφτώ σοβαρά και για 6 ίντσες..). Σε κάθε περίπτωση καλορίζικο και καλοδούλευτο!!

• Xiaomi Redmi Note 2

Μήνυμα

Τώρα που ανέβασα και λεφτά στο balance του paypal μου νιώθω να με καλεί όλο και πιο έντονα.. Το ακούω συνέχεια... Προσπαθώ απλώς να πείσω τον εαυτό μου να μην γίνει beta tester... Τώρα βέβαια σκέφτηκα κάτι άλλο.. Κατά πόσο πιστεύετε μπορεί να υπάρξει πρόβλημα εξαιτίας της Mediatek; Και εννοώ πρόβλημα στις αναβαθμίσεις και στο άνοιγμα του κώδικα, κρίνοντας από την συμπεριφορά της mediatek σε άλλα κινητά όπως βέβαια και στο 1o Note.

• Τελικά με την prepaid της Πειραιώς τζίφος, δεν την κάνει την δουλειά. From the middle of nowhere to the center of everywhere...

• Έχω μια προπληρωμένη Πειραιώς που κάθεται, θα κάνω μια δοκιμή! Ωραίος!! From the middle of nowhere to the center of everywhere...

• Xiaomi Redmi Note 2

Μήνυμα

Νομίζω ότι η κάμερα δεν είναι ίδια, αν θυμάμαι καλά διάβασα ότι έχει Samsung αισθητήρα και όχι Sony. From the middle of nowhere to the center of everywhere...

• Θέμα στην εφαρμογή Themes είναι Βαγγέλη. From the middle of nowhere to the center of everywhere...

• Killer όντως.. From the middle of nowhere to the center of everywhere...

• Από βδομάδα χλωμό. Περίμενε να βγει πρώτα, να δούμε τι bugs θα έχει και μετά βλέπουμε, πιστεύω ότι τα παιδιά θα κάνουν την δουλειά τους, όπως πάντα!! From the middle of nowhere to the center of everywhere...

• Xiaomi Redmi Note 2

Μήνυμα

Και εγώ περίμενα παραπάνω ram, αλλά όπως είπες δεν με χαλάει. Εξάλλου το Redmi Note 4g που έχω τώρα τα πάει μια χαρά με 2gb ram, με λίγο καλύτερη διαχείριση μνήμης στην miui7 πιστεύω ότι όλα θα είναι άψογα. From the middle of nowhere to the center of everywhere...

• Xiaomi Redmi Note 2

Μήνυμα

Xiaomi Redmi Note 2 specs Xiaomi Redmi Note 2 is now official: powered by powerful Helio X10 chip, yet costs a shockingly low $125 Επιγραμματικά.. -MIUI 7 running on top of Android 5.0 Lollipop -5.5-inch 1080 x 1920-pixel (Full HD) display -Dimensions: 152mm x 76mm x 8.25mm, weight: 160g -Helio X10 octa-core (8x Cortex A53s) system chip clocked at up to 2GHz for 16GB/2.2GHz for 32GB model -2GB of RAM -3,060mAh battery -13-megapixel main camera with phase detection AF, 5-megapixel selfie cam Αν ι…

• RE:

NikosChandolias - - Ελληνικές Stable MIUI ROMs

Μήνυμα

Παράθεση από LordStark: “Παράθεση από NikosChandolias: “Ανακάλυψα ότι το πρόβλημα δημιουργείται από μια διεργασία με το όνομα MDNSD.” Σήμερα κοιτώντας συμπτωματικά από τις ρυθμίσεις το μενού Μπαταρία /Χρήση μπαταρίας, δοκίμασα έκπληξη βλέποντας ότι η εν λόγω διεργασία MDNSD καταναλώνει το υψηλότερο ποσοστό πόρων 41%, με την οθόνη που ακολουθεί να καταναλώνει μόλις το 10%. Θυμήθηκα την αναφορά που έκανες Νίκο και αναρωτιέμαι μπορεί κάποιος γνώστης να μας εξηγήσει τι κάνει αυτή η διεργασία και αν …

• Στην Κύπρο πάντως το σύνολο των περιορισμών έκανε περίπου 2 χρόνια για να αρθεί. Οπότε ας μην βιαζόμαστε.. From the middle of nowhere to the center of everywhere...

• Προσωπικά χρησιμοποιώ 2 χρεωστικές κάρτες που έχω, μια της εθνικής και μία της Πειραιώς. Είναι οι απλές χρεωστικές με τις οποίες κάνεις και αναλήψεις από τα atm. Τις έχω συνδεμένες με τον paypal λογαριασμό μου και δεν αντιμετώπισα ποτέ κανένα πρόβλημα σε αγορές από όλο τον κόσμο. Επίσης τις έχω χρησιμοποιήσει για αγορές από ελληνικά καταστήματα άπειρες φορές (απευθείας την κάρτα εννοώ) επίσης χωρίς κανένα πρόβλημα. From the middle of nowhere to the center of everywhere...

• Όχι λογικά, γιατί εδώ έχει μόνο αποθήκη το μαγαζί, όχι λογαριασμό σε ελληνική τράπεζα. Πάντως εγώ δεν θα διακινδύνευα αγορά από κινέζικο μαγαζί χωρίς paypal. Αν κάτι πάει στραβά δεν έχεις ουσιαστικά καμία εγγύηση, πλην της αξιοπιστίας του Κινέζου. Όσο για την κάρτα και εφόσον αυτή λογικά είναι χρεωστική κάνε αίτηση στην εθνική να σου στείλουν την καινούργια τους. From the middle of nowhere to the center of everywhere...

• Όχι, μέσω paypal είναι που δεν υπάρχει περίπτωση να κάνεις, εκτός αν έχεις ήδη λεφτά ανεβασμένα στο paypal balance σου. Maestro γράφει, αλλά δες αν είναι visa ή mastercard, είναι σίγουρα ένα από τα 2. Σε διπλανό forum είδα ότι κάποιοι αναφέρανε ότι έκαναν αγορές από το bangdod (αν θυμάμαι καλά το όνομα του καταστήματος) απευθείας με την χρεωστική τους κάρτα, οπότε αν θέλεις τσέκαρέ το. From the middle of nowhere to the center of everywhere...

• Καταρχάς τώρα δεν μπορείς να αγοράσεις τίποτα από το εξωτερικό, λόγω των capital controls. Γνώμη μου, σύνδεσε την χρεωστική της Εθνικής που ήδη έχεις με τον paypal λογαριασμό σου και είσαι έτοιμος. Μην εμπιστεύεσαι ποτέ κάτι άλλο πέραν του paypal, εκεί ότι και να γίνει έχεις την ασφάλεια της επιστροφής των χρημάτων σου, κάτι το οποίο είναι πολύ βασικό. Όλα αυτά επαναλαμβάνω θα μπορέσεις να τα κάνεις όταν αρθούν πλήρως οι ισχύοντες περιορισμοί, οπότε μέχρι τότε (και κανείς δεν ξέρει πόσο θα διαρκ…

• Θέματα

Μήνυμα

Την ίδια απορία έχω.. Εγώ απλώς κάνω ένα "κόλπο", κάνω clear cache και clear data την εφαρμογή themes, κλείνω το wifi και με κλειστό wifi μπαίνω πάλι, εμφανίζεται για λίγα δεύτερα οπότε και επιλέγω στα γρήγορα customization. From the middle of nowhere to the center of everywhere...

• RE:

NikosChandolias - - Hands on - Review

Μήνυμα

Παράθεση από John Baron: “Για όσους είχαν-έχουν θέμα υπερθέρμανσης, αλλά και για τους υπόλοιπους μιας και ζούμε σε ζεστή χώρα. Χτες το μεσημέρι που γύριζα σπίτι μου, παρατήρησα μια πορτοκαλί ημιδιαφανή κηλίδα στην οθόνη μου. Το κινητό δεν μου έχει πέσει ποτέ, είναι αγρατζούνιστο και σε γενικές γραμμές πολύ προσεγμένο. Ακόμα και στη τσάντα το πρόσεχα να μη πιέζεται κλπ. Παρόλο αυτά δεν γνωρίζω από τι ακριβώς μπορεί να προήλθε, αλλά από τα λίγα που διάβασα στο νετ και σε ξένα forum, υποστηρίζουν π…

• Να δούμε βέβαια πότε θα την πάρουμε... Ελπίζω πριν το νέο έτος. From the middle of nowhere to the center of everywhere...