Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 381-400 από 458.
-
Προς το καλύτερο
-
Έβαλα την νέα ρομ 5.10.16 η διαφορά στην μπαταρία είναι τεράστια
-
Οπότε όποιον δεν τον ενδιαφέρει να έχει μπακαπ δεν χρειάζεται να βάλει custom recovery Και συνεχίζει κανονικά τα update
-
Καλησπέρα Βλέπω έχουν γίνει αλλαγές και χάθηκα λίγο... Note2 prime κατεβάζω την ρομ που λέει Redmi Note 2..... Χρειάζεται να αλλάξω το recoveri??
-
Ο πιο γλυκός Κινέζος...
ΜήνυμαΠάντως και σε εμένα έκανε - 2 δολάρια έκπτωση Ευχαριστώ περιμένω πως και πως
-
Ο πιο γλυκός Κινέζος...
ΜήνυμαΈφυγε η παραγγελία κάμερα yi είπα ότι με σύστησε φίλος από το ελληνικό φορμ και είπα να γράψει χαμηλή τιμή....... Περιμένω την απάντηση του
-
Ο πιο γλυκός Κινέζος...
ΜήνυμαΛέω να πάρω από εκεί την κάμερα yi αύριο..... Γιατί δεν του αναφέρουμε ότι είμαστε κοινότητα να ξέρει τι του γίνεται
-
Είπα να αγοράσω από το merimobiles ένα ακόμα powerbank και κάτι ακουστικά. Ημερομηνία αγοράς 16/8/2015 ημερομηνία αποστολής 29/8/2015 απαράδεκτο. Τόσες μέρες για να το στείλουν..... Ακόμα φυσικά δεν έχει έρθει... Από το gearbest αγόρασα κάτι ανταλλακτικά για την gopro φυσικά μετά από 9 μέρες και αυτή ταχυδρομείσαν τα πράγματα αλά εκεί πλήρωσα και tracking number και φυσικά δεν δουλεύει και δεν απαντάνε στα μηνύματα Αυτα
-
Παιδιά έχετε δοκιμάσει να στείλετε κάτι με Bluetooth σε άλλο κινητό δουλεύει γιατί εμένα οχι
-
Έχω το εξής πρόβλημα με Bluetooth και με hotspot το Note 2 δεν συνδέεται με το mi4 το έχει άλλως αυτό το πρόβλημα ούτε φωτογραφία δεν στέλνει Παίζει ρόλο που το mi4 έχει miui 6