Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 441-458 από 458.
-
Και εγώ από εκεί το πείρα το κινητό και είναι όλα Οκ..... Γιατί λες ότι ο φορτιστής είναι ψεύτικος? Περνά την ρομ και όλα θα γίνουν τέλεια
-
Που πήγε το 4G?
ΜήνυμαΤώρα δεν έχω να πω τίποτα.... Πήγανε σε ένα κατάστημα και δες το
-
power bank
ΜήνυμαΕίναι το γνήσιο.... Το είδα.... Δεν ήξερα ότι μπορεί να τα κάνει όλα ταυτόχρονα θα το δοκιμάσω
-
Που πήγε το 4G?
ΜήνυμαΣτείλε στο 1285 4GNAI και τέλος..... Σε 10 λεπτά θα είσαι έτοιμος
-
power bank
ΜήνυμαΠαρέλαβα σήμερα....... Τέλεια κανένα πρόβλημα ... Πολύ ποιοτικό
-
Που πήγε το 4G?
ΜήνυμαΣτείλε μήνυμα για ενεργοποίηση μην ασχοληθείς με την εξυπηρέτηση.
-
Που πήγε το 4G?
ΜήνυμαΤελικά βρήκα το πρόβλημα αν και η Vodafone έλεγε ότι ήταν ενεργοποίημενο το 4g αλλά τελικά έστειλα μήνυμα για ενεργοποίηση και όλα μια χαρά
-
Που πήγε το 4G?
ΜήνυμαΘα κοιτάξω τον λογαριασμό στην vodafon να δω τι έχουνε κάνει και θα ενημερώσω
-
Που πήγε το 4G?
ΜήνυμαΈχω την 4g έβαλα κάρτα cosmote και δούλευε και στην Vodafone έχω ρωτήσει και λένε ότι είναι ενεργοποίημενο αλλά εγώ δεν έχω δει ποτέ 4g...
-
Που πήγε το 4G?
Μήνυμαέχω και εγώ αυτό το πρόβλημα στην πάτρα δεν έχω δει ποτέ 4g στο mi4 με Vodafone τι φταιει
-
power bank
Μήνυμαπήρα 2 10000 mah τώρα περιμένουμε να έρθουν.....με απλό ταχυδρομείο
-
power bank
Μήνυμαήθελα να αγοράσω ένα power bank από το συγκεκριμένο μαγαζί XIAOMI 10400mAh Power Bank είδα ότι έχουν αγοράσει πολλά παιδιά από εδώ.....πιστεύετε ότι σε αυτή την τιμή είναι αυθεντικά ....
-
Επωνυμία της επιχείρησης : minideal Διεύθυνσή της επιχείρησης (URL) : Wholesale Android Smart Phones and Android Tablets direct from China free shipping Tι ακριβώς αγοράσατε : Xiaomi Mi4 3G RAM 3GB ROM 16GB-White Ημερομηνία αγοράς : 28/7/2015 Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10) : 10 άριστα! Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε : Παραλαβή 14/8/2015 με Singapore post Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10) : δεν το χρειάστηκα έως τώρα και ελπίζω να μην χρειαστ…
-
παρά πολύ καλο ευχαριστώ .... βασικά με την καινούργια rom εγινε τέλειο ....
-
οκ πέτυχε και ανοιξε τώρα που έχω καινούργιο πάλι τηλέφωνο πρέπει να το μάθω ευχαριστώ
-
έκανα backup με το titanium και όλα πήγαν μια χαρά, μετά τη αλο πρέπει να προσέξω
-
καλησπέρα είμαι νέος στον κόσμο τον android μια και όλα τα τηλέφωνα που ειχα δεν ειχαν τετιο λιτουργικό μπαίνω κατευθείαν στο θέμα πριν 3 μέρες πήρα ένα xiaomi mi4 και θέλω να του περάσω την ελληνική rom με αυτών τον τρόπο που αναγράφετε σε αυτό το τοπικ λιπών έκανα backap από το προγραμα της xiaomi στον υπολογιστή δεν ξέρω άμα είναι το σωστό .. μετά πέρασα την ζιπαρισμένη έκδοση στο κινητό όχι σε κάποιο φάκελο αλλα στο κεντρικό φάκελο αφού του αλαξα το όνομα σε update.zip ήθελα να ξέρω άμα είμα…